Mød Sparky

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Sparky

Sig hej til Sparky!

Sparky er en lille fugl med store rejsedrømme

Sparky er Sunwebs helt egen maskot, og trofaste rejsekammerat! På denne side kan du lære ham bedre at kende, finde ud af hvor han elsker at tage på ferie, og se den sjove video om den lille fugls historie.

Sparky drømmer om at rejse ud i verden, men han er desværre født med alt for små vinger til selv at kunne flyve mod varmere himmelstrøg. Sparky må derfor være kreativ for at komme på ferie, sammen med hans andre søskende. Se videoen ude til højre, og find ud af, om det lykkedes for Sparky at flyve, og om han får sin største drøm opfyldt: at komme ud og rejse!

Sparky vil gerne være med til at gøre din familieferie meget sjovere, og skabe rejseminder, som dine børn ikke vil glemme! Derfor vil der fra juli og august, være 2 særligt udvalgte hoteller med en Sparky Kids Club, hvor børn fra 4 år kan deltage i sjove sommerferieaktiviteter. Det skal nemlig være sjovt at være på ferie, og i Sparky Kids Club kan dine børn nyde en mindeværdig ferie med spændende aktiviteter, i selskab med vores dygtige guider, Sparky, og andre jævnaldrende børn. Børneklubben har daglige aktiviteter 6 dage om ugen, og det vil være en dansktalende guide, som står for ferieunderholdningen.

Hvor finder du Sparky?

Sparky er født med store rejsedrømme, og han kan slet ikke vente med at komme afsted! Det er specielt de varmere himmelstrøg, som han er rigtig glad for. Især er han vild med Grækenland, og han elsker at holde ferie på den charmerende græske ferieø, Kreta. Så måske du her finder ham dase på stranden, varme sine fjer i solen eller bare nyde sommeren sammen med de andre glade feriegæster?

Sparky Kids Club

Sparky elsker at have det sjovt, og han rejser aldrig på ferie uden at deltage i de sjove sommerferie aktiviteter for børn, som findes i Sunwebs børneklub. Her kan børnene nyde ferien, og blandt andet hygge sig med at lave venskabsarmbånd, ansigtsmaling og glittertatoveringer. Her bliver der desuden arrangeret sjove aktiviteter for børn, som sportsturneringer minidiskotek og filmaftener.

Se vores udvalg af hoteller med Sparky Kids Club