Mød vores nye maskot, Sparky

Sparky er en lille fugl med store rejsedrømme

Sparky er Sunwebs helt egen maskot. Den lille fugl drømmer om at rejse ud i verden, men han er desværre født med alt for små vinger til selv at kunne flyve mod varmere himmelstrøg. Sparky må derfor være kreativ for at komme på ferie. Se videoen ude til højre, og find ud af, om det lykkedes for Sparky at komme ud og rejse.

Sparky skal være med til at gøre din familieferie meget sjovere! Fra 2019 vil der være 6 særligt udvalgte hoteller med en Sparky Kids Club, hvor børn fra 4 år kan deltage i sjove sommerferieaktiviteter sammen med jævnaldrende børn. Børneklubben har daglige aktiviteter 6 dage om ugen, og det vil være en dansktalende guide, som står for ferieunderholdningen.


Sparky Kids Club

Sunwebs børneklub med masser af sjove ferieaktiviteter

Sparky Kids Club er til børn fra 4 år, som gerne vil deltage i en masse sjove aktiviteter i deres sommerferie. I børneklubben kan de blandt andet lave venskabsarmbånd, ansigtsmaling og glimmertatoveringer. Desuden bliver der også arrangeret sportsturneringer, filmaftener og minidiskotek. Sparky Kids Club sikrer dine børn en rigtig sjov sommerferie sammen med jævnaldrende børn og er kun for Sunwebs egne gæster.

Sparky kids club

  • Sjove ferieaktiviteter for børn
  • Åben i juli og august
  • Dansktalende guider i børneklubben
  • Lækre hoteller beliggende tæt på stranden
  • Populære og familievenlige All Inclusive hoteller

Skattejagt

Følg kortet og find den skjulte skat, der gemmer sig et sted på hotellet. En sjov ferieaktivitet for børn i mange aldre.

Venskabsarmbånd

Kom hjem med fine, hjemmelavede venskabsarmbånd, der minder børnene om alle de nye bekendtskaber, de har fået på ferien.

Ansigtsmaling

Lad børnene blive forvandlet til farlige tigere, brune bjørne eller smukke, farverige sommerfugle med ansigtsmaling.