Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

7,7 10

Fly & Drive Madeira - Bjergudflugt på Madeira - inklusiv billeje

Fly & Drive til Madeiras bjerge byder på en spændende rejse med en masser mindeværdige oplevelser i højderne. I løbet af din rejse vil du blandt andet opleve smukke naturområder på den blomsterfyldte ø og portugisiske specialiteter, som vil rykke i samtlige af dine sanser. Du kører rundt på egen hånd til de forskellige byer og seværdigheder, ud fra en planlagt rute (billeje inklusiv). Undervejs overnatter du på forskellige hoteller, hvor morgenmad er inkluderet, så du kan starte din dag med et solidt måltid. 

 

Dag 1: Ankomst  - fra lufthavn til første hotel. Ca. 44 km.

Ved ankomst i lufthavnen vil du blive mødt af vores engelsktalende guide. Når du har modtaget dit velkomstbrev og ruteinformation, vil du køre mod et portugisisk traditionelt hotel, kaldet ”pousada”, hvor du opholder dig 2 nætter. Pousadas er kendt i Portugal som værende charmerende og af god standard, som er opført i historiske bygninger. Hotellet, hvor du vil overnatte de første par dage er placeret på et bjerg, som ligger i en UNESCO-beskyttet frodig skov.

 

Dag 2: Fra hotellet til São Vicente / Porto Moniz. Ca. 30 km.

I dag kører du til den hyggelige landsby São Vicente. Her kan du aflægge besøg i den lokale kirke. Du har også mulighed for at besøge områdets vulkangrotte, der har mere end 400 år bag sig eller byens museum, hvor du kan lære mere om historien. Herfra tager kører du ad vejene mod Porto Moniz, hvor du oplever smukke vandfald på din vej. Stop op på din tur, hvor du kan nyde din frokost tæt på naturlige pools, som er dannet af vulkanske klipper.

 

Dag 3: til Camara de Lobos. Ca. 20 km.

Efter morgenmaden kører du videre til næste destination, Camara de Lobos, hvor du vil tilbringe 3 nætter. Byen er kendt for dens kirsebær og smukke placering i frodigt og billedskønt skovområde. På vejen dertil kan du holde ind i landsbyen Ribeira Brava, der ligger ved en flod af samme navn. 

 

Dag 4: Øens vestkyst fra Ponta do Pargo til Ponta do Sol. Ca. 50 km.

I dag udforsker du øens betagende sydvestlige kyst, hvor du starter i Ponta do Pargo. Her vil du opleve en smuk udsigt ud over havet. Besøg eventuelt det gamle fyrtårn fra 1922, som ligger placeret ved en klippeskrænt 300 meter over vandet. Fortsæt din rute længere sydpå, hvor du vil køre forbi ruinerne fra en gammel mølle og de gamle, hyggelige fiskerbyer Paul do Mar og Jardim do Mar. Her vil du få øjnene op for billedskønne naturomgivelser med den høje klippeskrænt i baggrunden og den fine kyst. Efterfølgende vil du køre mod Prazeres. Byens stille og rolige omgivelser er for mange turister såvel som lokale, kendte for at give en afslappende følelse. Besøg også byens gård, hvor du kan smage på lokale specialiteter såsom honningkage og Poncha, en alkoholisk drik med citron og appelsin. Afslut dagen i Ponta do Sol, hvor du kan overvære den smukke solnedgang.

 

Dag 5: Til Cabo Girão. Ca. 40 km.

I dag kører du mod Cabo Girão langs de snoede veje i dalen Curral das Freiras. Turen gennem dalen er betagende med dens høje skrænter langs siderne. Dalen er især kendt for dens kastanjer og Eira do Serrado – en udkigspost, som du sent vil glemme. Undervejs stopper du i kystbyen Camara do Lobos, som er navngivet efter dens specialitet bestående af sort sabelfisk. Her kan du også se de charmerende farverige fiskerbåde. På slutningen af dag 5 tager du til Cabo Girão, hvor du vil opleve en beundringsværdige og udsigt fra dens udkigspost med en højde på 580 meter over vand. Den er også kendt for dens glasplatform, så besøgende kan se ned.

 

Dag 6: Fra Funchal til Santana: Ca. 50 km.

På dag 6 kører du langs Ribeiro Frio, som betyder den kolde flod. Her oplever du et smukt og tæt skovområde, som er kendt for dens smukke vandreruter og ørredfarm. Du kører også forbi traditionelle og charmerende trekantede huse. Er tiden til det, kan du besøge kystbyen São Jorge og Faial. Dernæst kører du mod Funchal, hvor du overnatter de sidste to dage.

 

Dag 7: Til Pico do Arieiro / Monte. Ca. 20 km.

Efter morgenkaffen kører du til den romantiske landsby Monte, hvor du kan se dens hyggelige kirke og de smukke tropiske haver. Prøv også den finurlige transportform ned fra en bakketop, kaldet carro de cesto, hvor du sidder i en slags kurv. I løbet af eftermiddagen, kan du tage op på øens tredjehøjeste bjerg, Pico do Areiro.

 

Dag 8: Hjemrejse. Fra Funchal til lufthavnen. Ca. 22 km

Din ferie er nået til vejs ende.

Lyst til at blive lidt længere? Du kan udvide din rejse med et ophold på et hotel, efter eget valg. Kontakt venligst vores call-center herfor. Transfer eller ekstra dages billeje vil ikke være inkluderet og er noget du selv skal arrangere.

 • Inklusiv billeje for 2 personer
 • Oplev smukke Madeira
 • Imponerende udsigter
 • Prøv lokale specialiteter
 • Hyggelige portugisiske landsbyer

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Forplejning

Værelsestype

Dobbeltværelse alm.
for 2 personer

Beliggenhed & omgivelser

Bemærk

* Bemærk venligst, at den inkluderet billeje er for 2 personer. Hvis du ønsker at opgradere til flere personer, bedes du kontakte os.

* De hoteller, hvor du bor i løbet af din ferie, har 4-stjerner.

* De hoteller, hvor du kommer til at overnatte, vil blive annonceret ved ankomsten.

* Hvis en tredje person er en del af rejsen, vil personen sove i samme rum.

* Idet at du ikke sover et nyt sted hver dag, har du mulighed for organisere dagene efter din egen frihed og ønsker.

* Du skal betale et depositum for billeje. Venligst medbring et kreditkort til dette.

* De rejsende skal først registreres sig i lufthavnen med rejseguiden for ruten.

Anmeldelser

Gennemsnitlig vurdering
7,7 10
Baseret på 10 anmeldelser

Gæsters anmeldelser

Udflugter

Vi tilbyder et godt udvalg af udflugter til din rejse til Madeira. Herunder kan du se vores gæsters favoritudflugter, men vi tilbyder flere end dem. De angivne priser er vejledende, og der er særlige rabatter for børn og babyer. Det er muligt at udflugtsprogrammet kan afvige fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel. Få inspiration til hvad du kan opleve på din destination og bestil dine udflugter på https://excursions.sunweb.com/

Dagstur til det østlige Madeira

Fra 49 €

Tag på dagstur til det østlige Madeira og nyd den smukke udsigt fra Pico de Arieiro. Herefter vil du slentre gennem flotte haver og kommer tæt på øens ørred fiskeri. I Santana vil du opleve de populære, traditionelle huse, hvor dagen efter byder på møder med Portela-passet og vandring ved Ponta de São Lourenco. Denne dagstur er en skøn måde, hvor du kan opleve noget helt unikt på din ferie til Madeira.

Kratere og kælkeløb

Fra 25 €

På denne udflugt får du mulighed for at opleve den spektakulære udsigt over hovedstaden, Funchal og byens forstæder, fra toppen af et vulkansk bjerg, hvor du også kommer helt tæt på vulkanens krater. På toppen af Funchal møder du også monumentet 'Lady of Monte', hvorefter at du slutter dagen med et sjovt og traditionelt kælkeløb.

Dagstur til det vestlige Madeira

Fra 45 €

Tag på dagstur til det vestlige Madeira, og oplev den vigtige og historiske fiskerby, Camara de Lobos. Herfra vil turen tage dig videre til Europas højeste havklippe i Cabo Girão. På denne dagstur får du derudover mulighed for både at opleve den nordlige- og sydlige del af Madeira, hvor du her kan opleve øens forskellige i klima og kultur.

En traditionel Madeira-aften

Fra 33 €

Gå på opdagelse i øens unikke traditioner og kultur, og bliv inviteret på en hyggelig, autentisk restaurant, hvor du bliver budt på en aften fyldt med mad, musik og masser af sjov. Under måltidet vil traditionelle dansere byde op til show, som helt sikkert får dig til at mærke Madeiras specielle kultur.

Levadas og tropiske haver

Fra 32 €

Udforsk Madeiras berømte natur, og kom helt tæt på én af øens stoltheder, de såkalte levadas, som er unikt vandsystem, der sikrer at vandet fordeles fra bjergene og videre ned til byer, skove og haver. Langs disse levadas findes mange flotte vandrestier, hvor du på denne udflugt, går en rute med varighed på ca. 1 time i de frodige omgivelser. Inden du når hertil, kan du gå på opdagelse i én af Madeiras mange flotte blomsterhaver, som straks leder tankerne hen på, hvorfor det er at Madeira populært kaldes: blomsterøen. Du vil komme forbi den smukke have med navnet Quinta da Palheiro, hvor du virkelig har mulighed for at opleve Madeiras skønhed og idyl.

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog:
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.

Tid:
Portugal er 1 time foran Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Pas:
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.

Nødstilfælde:
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.

Åbningstider:
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.

Andet:
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.

Fly & Drive Madeira

Vil du nyde en ferie med maksimal frihed, og stadigvæk være sikker på, at dit hotel er reserveret og klar, når du ankommer? Det er muligt med vores udvalg af spændende Fly & Drive-ferier! Mærk friheden, og føl dig i et med Madeira, når du, dag for dag, bevæger dig gennem det grønne og frodige landskab.

Madeira

Den grønne portugisiske vulkanø, Madeira, er en sikker vinder blandt danskere, der ønsker at kombinere en aktiv ferie i kuperet terræn med skønne, afslappende dage på stranden, og i sydens sol. Rejs til Madeira med Sunweb, og oplev en unik kombination af enestående natur, levende byliv og afslappende dage på stranden.

Eksotiske vandreture på Madeira

Med sin placering ud fra Marokkos vestkyst og nord for De Kanariske Øer, indbyder Madeiras subtropiske klima til udforskning af øens blomstrende natur, hvis udsmykning syntes svær at sammenligne med noget andet sted i Europa. På trods af sit behagelige subtropiske klima, så behøver du ikke frygte mødet med farlige dyr eller kryb på din vandretur. Madeira har nemlig hverken giftige slanger eller edderkopper, så du kan roligt nyde de eksotiske blomster i fred. Mange har måske hørt historier om Madeiras smukke bjerge, de grønne dale og storslåede landskaber med små, brusende vandfald, men øen høster også stor anerkendelse for sine gode vine, de mange kulturoplevelser, og ikke mindst, for at være øen, hvor fodboldikonet Cristiano Ronaldo er født.

Rejs med Sunweb til en solrig, og subtropisk perle

For de eventyrlystne byder Madeira på et utal af vandreruter gennem grønne bjerge, frodige nationalparker, og videre langs de kuperet vulkanklipper på kysterne. Især er aktiviteter som surfing, cykling og kanoture rigtig populære, og forholdene indbyder til at tage på opdagelse i naturen. På mange måder er Madeira nemlig kontrasternes ø. Vejret skifter afhængig af hvor på øen du befinder dig, men du kan roligt regne med at finde noget for enhver smag, da spændende vandreture, havbassiner, vinbarer og hyggelige, gamle bydele, syntes at være i overflod.

Funchal, Madeiras levende og farverige hovedstad

Det er svært ikke at fremhæve den frodige natur, og øens mange muligheder for udendørs aktiviteter, men et besøg i Madeiras levende hovedstad, Funchal, på øens sydkyst, er en ligeså mindeværdig en oplevelse. Farverige strandpromenader, spændende butikker, historiske museer og autentiske restauranter, gør Funchal et oplagt stop på rejsen. Hvad med ikke at kombinere din aktive ferie med en gåtur gennem de lokale markedspladser, prøve én af byens ekstravagante restauranter med Michelin-stjerner eller måske bare nyde et glas af Madeiras nationaldrik, Poncha, imens du nyder udsigten over havnen. Her er der også rig mulighed for at prøve én af Madeiras absolutte specialiteter, den sorte espada-fisk, der er en særlig dybhavsfisk, som primært lever nede på 1.600 meters dybde. Er du i stedet på udkig efter aktiviteter i Funchal for hele familien, så er Cristiano Ronaldo-museet et besøg værd.. Byen rummer også et varieret udbud af familievenlige restauranter, hvor maden generelt er en del billigere end i Danmark. Holder du ferie på Madeira i foråret, så har du muligheden for at opleve den årlige blomsterfestival, der har eksisteret siden 1950’erne.

Madeiras eksotiske natur har også sine tydelige rødder i byen, hvor to floder løber tværs gennem byens centrum, og er med til at føre vandet fra de grønne bjerge, og videre ud i Atlanterhavet. Funchal strækker sig fra toppen af de omliggende bjerge, og hele vejen ned til havet. De 1.200 meter fra havnen og op til bjergbyen Monte kan nemt klares, via den moderne svævebane, der desuden byder på en unik udsigt ud over, både byen og vandet.

Oplev toppen af Madeiras sydkyst

Rejser du til Madeira og er du i nærheden af sydkysten, så bør Cabo Girão, én af de højeste klipper i verden, være et stop på din rejse. Ligesom i Funchal, så går der her også en svævebane op til toppen af klippen, så du har mulighed for at nyde udsigten, alt imens du bevæger op i højderne. I Cabo Girão bliver svævebanen også flittigt benyttet af de lokale landmænd, da det er en hurtig måde at komme op til toppen af klippen, hvor også flere populære vandreruter har sin start. Siden 2012, har Cabo Girãos gæster tilmed kunne få en uforglemmelig oplevelse ved at nyde udsigten ud over Atlanterhavet, stående på en platform lavet af glas. Glasplatformen er naturligvis helt sikker at stå på, men det gør ikke suset mindre, når først du ser synet af de brusende bølger, flere hundrede meter under dine fødder.

Behageligt klima til den aktive ferie

Klimaet på Madeira er ideelt til en skøn ferie. Det bliver aldrig rigtig koldt, og meget sjældent alt for varmt. Det gør især øen perfekt til at vandre i de grønne landskaber, men også til at tage på cykeltur eller sejle i kano langs kysterne. Vandreture er dog det helt store på Madeira, der også byder på et rigt udvalg af udfordrende vandreruter for de erfarne. En af de populære ruter starter i 1.810 meters højde på Pico Arieiro, det tredje højeste bjerg på øen. Herfra kan du vandre videre til det højeste bjerg på øen, Pico Ruivo, i 1.862 meters højde. Den populære vandreruter tager dig forbi forhistoriske træer, der har eksisteret siden de første opdagelsesrejsende stødte på Madeira. Denne bjergkæde deler øen i to klimazoner, hvor den nordlige del af Madeira er den mest grønne. Har du allerede oplevet de mindeværdige, grønne bjerge, så er ruten fra Queimadas til Caldeirão Verde kendt, som værende den smukkeste vandrerute på Madeira. Her i nationalparken vandrer du gennem de frodige skove, oplever små vandfald helt tæt på, og turen giver desuden rig mulighed for at stoppe undervejs, og spise frokost i naturen.

I byen Porto Moniz, i den nordvestlige del af Madeira, kan du nyde en forfriskende svømmetur i de krystalblå klippebassiner, omringet af vulkansten og det brusende Atlanterhav. Madeira har et stort antal af skønne, naturlige klippebassiner, rundt på øen, men det smukke bassin i Porto Moniz regnes blandt de mest populære.

Fly & Drive?

Drømmer du om en ferie med masser af frihed, og med et hotel, der er reserveret og klar til når du ankommer? Med vores udvalg af ferietypen, Fly & Drive, er dette netop muligt, hvor du i bil oplever øens smukke landskaber og charmerende byer. En rigtig god måde at opleve den smukke ø, men vi har naturligvis mange andre skønne ferieadresser på Madeira – perfekt til en mindeværdig ferie.

Tidsforskel:

Madeira er 1 time foran Danmark.

Bemærk venligst, at Sunweb ikke har dansk guideservice på Madeira. Her vil i stedet være engelsktalende Sunweb guider.

Fly & Drive Madeira er kendt for

 • Ferie med masser af frihed
 • Opdag Madeiras smukke steder
 • Rejs i dit eget tempo
 • Skøn natur og kultur

Madeira er kendt for

 • Frodig og subtropisk natur
 • Charmerende havnebyer
 • Masser af kultur og historie
 • Storslået bjerge og vulkan

Temperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
11ºC
15ºC
18ºC
19ºC
23ºC
29ºC
34ºC
35ºC
29ºC
24ºC
19ºC
16ºC
min. temp.
4ºC
9ºC
10ºC
10ºC
14ºC
17ºC
22ºC
23ºC
20ºC
14ºC
12ºC
10ºC

Flyinformation

Vi flyver direkte til Madeiras hovedstad, Funchal. Flyvningen tager omkring 4 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Calheta - ca. 50 minutter

* Caniço - ca. 15 minutter

* Funchal - ca. 30 minutter

* Santo António da Serra - ca. 30 minutter

* Santa Cruz - ca. 15 minutter

* Vale Paraizo Camacha - ca. 30 minutter.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.