Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

Fly & Drive - Portugal fra syd til nord - inklusiv billeje

Fly & Drive er en rejse med mange mindeværdige højdepunkter. Her vil du opleve Portugal fra syd til nord, hvor turen byder på alt fra slotte og middelalderbyer, smukke bjerglandskaber til storby. På denne rundrejse vil du opleve mange af Portugals seværdigheder, som byder på indblik i landets historie og kultur. Du kører rundt på egen hånd til de forskellige byer og seværdigheder, ud fra en planlagt rute (inklusiv billeje). Undervejs overnatter du på forskellige hoteller, hvor morgenmad er inkluderet, så du kan starte din dag med et solidt måltid. Din tur starter i den portugisiske sydlige region Algarve, hvor du derefter kører mod Lissabon, Fatima og Porto.


Dag 1: Ankomst

Når du er ankommet i lufthavnen vil du blive mødt af vores lokale guide. Efter modtagelsen af dit velkomstbrev og rutebeskrivelse, kører du til dit hotel i enten Quarteira (hvis du har valgt budgetpakken) eller Faro (hvis du har valgt komfortpakken).

 

Dag 2: Fra Faro eller Quarteira til Aljustrel og Lissabon. Cirka 300 km.

Efter morgenmaden drager du mod Lissabon gennem de betagende bjerglandskaber og sletter. Når du ankommer til til Lissabon, kan du udforske dens charmerende områder. Du overnatter i Lissabon

 

Dag 3: Fra Lissabon til Sintra, Óbidos og Coimbra. Ca. 260 km

På dag 3 tager du på opdagelse i Portugals billedskønne hovedstad. Byen byder på historiske bygninger og nabolag og områder med charmerende stræder, som er en fryd for øjet. Her kan du gå en tur i Alfamo-distriket, hvor vasketøj hænger på tynde snore langs bygningerne. Nyd også udsigten fra slottet og besøg det gamle fabriksområde, der i dag prydes af kreative små butikker, værksteder, barer og spisesteder.

Fra Lissabon kører du mod den skønne og charmerende ferieområde Cascais. Nyd en kop kaffe i den dejlige brise, med udsigt over havet. Nup en lækker frokost på en af byens mange restauranter, hvor du kan smage deres friskfangede fisk. Herfra går turen videre til romantiske Sintra, hvor du kan besøge Palacia da Pena – et gammelt palads opført i 1800-tallet. Besøg også museet Sintra Palace og lær om Sintras spændende historie. Til den søde tand, kan den traditionelle kage ”Queijidas de Sintra”, også kaldet Sintra Cheesecake, anbefales. Efter besøget i Sintra fortsætter du mod Óbidos, hvor du fidner Portugals billedeskønne og bedst bevarede bebyggelser. Du slutter dagen i Coimbra, hvor du også overnatter.

 

Dag 4: Fra Coimbra til Porto. Cirka 100 km

Efter morgenmad tager du ud i Coimbra, som er kendt for at være en populær studieby. Byens universitet er landets ældste. Besøg byens katedral og andre fine, historiske bygninger i byen. Derfra drager du nord mod Porto, hvor du undervejs stopper i Mealhada for at få en traditionel portugisisk frokost. Efter frokost kører du mod Porto, som er landets næststørste by. Her vil du opleve kulturelle seværdigheder såsom Ribeira-distriktet, hvor du kan gå en gå tur langs promenaden, som har en række hyggelige spisesteder og butikker. I den rolige og smukke park, Jardin do Palácio de Crista kan du nyde billedskønne og grønne omgivelser. Du overnatter i Porto. 

 

Dag 5: Fra Porto til Aveiro og Fatima. Ca. 220 km

I dag går turen mod den hyggelige kystby Vila Nova de Gaia. Her kan du smage den lokale portvin, som byen er kendt for. Derefter drager du mod Aveiro. Byen er også kaldet ”Portugals Venedig”, da den har uttalige smukke kanaler med flotte gondoler sejlende. Her kan du tage en tur i gondolerne og opleve byens flotte arkitektur. Du kan også smage deres lokale søde delikatesse, ”ovos moles”, som har hovedingredienserne æggeblomme og sukker. Herfra tager du videre til Fatima, hvor du overnatter.

 

Dag 6: Fra Fatima til Marvão, Estremoz og Évora. Ca. 280 km.

Efter dit besøg i pilgrimsbyen, Fatima, fortsætter du turen til Marvão, hvor du kan køre op til byens slot og nyde det betagende landskab. I Marvão er du omgivet af den middelalderlige landsby, der, beskyttet af mure, er en af Portugals bedst bevarede kulturskatte. Her kan du nyde en frokost, hvorefter turen fortsætter til Estremoz -  en by med flotte, historiske bygninger. Slutteligt kører du mod Évora hvor du overnatter.

 

Dag 7: Fra Évora til Beja og Faro eller Quarteira. Ca. 230 km

Nu er det tid til at udforske Évora, hvor du kan besøge det romerske tempel, kapellet og katedralen. Slå et smut forbi Praça de Giraldo, byens hyggelige torv i hjertet af det historiske centrum. Her kan du nyde noget koldt at drikke, mens du indfanger torvets idylliske atmosfære. Turen fortsætter til den smukke by Beja, hvor du kan slentre gennem de smalle gader. Smag også ’Carne Alentejana’, der er en af Portugals mest traditionelle retter, i en af de mange restauranter. Dagen slutter med overnatning i Faro eller Quarteira.

 

Dag 8: Fra Quareira (20 km) eller Faro (5 km) til lufthavnen

Sidste dag på ferien i Portugal. Du kører fra dit hotel til lufthavnen.

Lyst til at blive lidt længere? Du kan udvide din rejse med et ophold på et hotel, efter eget valg. Kontakt venligst vores call-center herfor. Bemærk at transfer eller ekstra dages billeje ikke er inkluderet i prisen. Dette arrangeres af dig selv. 

 • Inklusiv billeje for 2 personer
 • Oplev fantatiske Portugal
 • Prøv lokale specialiteter
 • Anbefales til kulturelskere
 • Historiske seværdigheder
 • Hyggelige landsbyer

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Forplejning

Det er ikke muligt at vise værelser

Beliggenhed & omgivelser

Bemærk

- Bemærk venligst, at den inkluderet billeje er for 2 personer. Hvis du ønsker at opgradere til flere personer, bedes du kontakte os.

- Vi kan ikke garantere, at du vil blive indkvarteret på de angivne hoteller. Du vil dog altid blive indkvarteret på et lignende hotel, der maksimalt vil være placeret 25 km. fra det foreslåede hotel. Hvis du bestiller komfortpakken, vil du blive indkvarteret på 4-stjernede hoteller. Hvis du bestiller økonomipakken vil du blive indkvarteret på 2-3-stjernede hoteller. Du vil få information, om de hoteller du skal bo på, ved ankomst.

Gæsters anmeldelser

Udflugter

Vi tilbyder et godt udvalg af udflugter til din rejse til Algarvekysten. Herunder kan du se vores gæsters favoritudflugter, men vi tilbyder flere end dem. De angivne priser er vejledende, og der er særlige rabatter for børn og babyer. Det er muligt at udflugtsprogrammet kan afvige fra beskrivelsen eller annulleres på grund af manglende efterspørgsel.

Krydstogt Algarves kyst

Fra 35 €

Tag med på en dejlig sejltur på Algarvekysten, mellem Albufeira Marina og Carvoeiro strand. Gå ombord på en fantastisk RIB/JETbåd og nyd en uforglemmelig oplevelse. I løbet af din sejltur får du mulighed for at udforske fantastiske grotter og klippeformationer. Vi kommer heller ikke til at gå glip af den berømte Benagil-grotte. På vejen tilbage sejler båden væk fra kysten, hvor vi her vil kigge efter delfiner. Tilgængelig fra: Vilamoura, Tavira, Monte Gordo. Transport til og fra dit hotel og til havnen kan bestilles direkte hos din guide. Prisen for transport tur-retur er 20-40 euros, afhængig af dit hotels placering. Pris spædbørn: 0-2 år. Pris børn: 3-10 år.

Algarve ekspedition 4x4

Fra 53 €

HELDAGSUDFLUGT: Hvis du kan lide at tage på eventyr, prøv en anderledes udflugt og nyd en dejlig dag udenfor. Du vil opleve Algarves magiske bagland med dets traditioner og fantastiske udsigter. På vejen til bjerget Monchique vil din chaffør fortælle og vise dig regionens flora og fauna. Din chaffør vil fortælle dig om den typiske portugisiske livsstil. Vi vil stoppe ved et traditionelt destilleri for at smage en traditionel drink fra regionen og dets lokale honning. Frokost er inkluderet. Tilgængelig fra: Carvoeiro, Ferragudo, Alvor, Praia da Rocha, Lagos. Pris spædbørn: 0-2 år. Pris børn: 3-10 år.

Best of the West

Fra 38 €

HELDAGSUDFLUGT: Dette er en af de bedste ture, som Algarvekysten har at tilbyde. På turen kommer du at opleve alle seværdighederne i området på én og samme dag. Vi starter i Silves, den gamle mauriske hovedstad på Algarvekysten, hvor du kan besøge slottet og katedralen. Du har også mulighed for at tage til Fója, der ligger i Monchique-bjergene, og som er det højeste punkt på Algarvekysten. På klare, skyfrie dage har du mulighed for at se hele kystlinjen. Vi vil også besøge den smukke, historiske by Lagos og nå ""Verdens ende"", det kendte Kap St. Vincent. Bemærk venligst, at frokost og entrebilletter til de historiske monumenter ikke er inkluderet. Turen kan bestilles fra: Albufeira, Olhos d´agua, Galé, Armação de Pêra, Carvoeiro, Ferragudo, Praia da Rocha, Alvor og Lagos. Pris for spædbørn 0-3 år, Pris for børn 4-10 år.

Best of the East

Fra 38 €

HELDAGSUDFLUGT: Udforsk den stille, men traditionelle østlige del af Algarvekysten, der byder på charmerede byer, elegant arkitektur og historiske seværdigheder. Denne must-do-udflugt inkluderer guidede ture til Algarvekystens tidligere hovedstad, Faro. Den charmerende by Tavira også kaldet “Algarvekystens Venedig” har hele 37 kirker og huse med specielle tage kaldet ”4 águas”. Du vil også have tid til at besøge slottet i Tavira på egen hånd, et monument som formentlig blev bygget i den neolitiske periode. Vi besøger også fiskerbyerne Olhão, Gilão og Cacela Velha. Til sidst tager vi til Montegordo og Vila Real de Santo Antonio, som ligger på grænsen til Spanien, og som er adskilt af floden Guadianas flodudmunding. Bemærk venligst, at frokost og entrebilletter til de historiske monumenter ikke er inkluderet. Turen kan bestilles fra: Albufeira, Olhos d´agua, Galé, Armação de Pêra, Carvoeiro, Ferragudo, Praia da Rocha, Alvor og Lagos. Pris for spædbørn 0-3 år, Pris for børn 4-10 år.

Besøg Lissabon

Fra 45 €

HELDAGSUDFLUGT: Tag med til Portugals fascinerende hovedstad Lissabon. Allerede tidligt fra morgenstunden kører bussen nord på mod en dag fyldt med spændende oplevelser. Ved indkørslen til Lissabon krydser vi 25. april-broen, hvor fra der er en vidunderlig udsigt over Lissabon og den 100 meter høje Kristusstatue. Vi besøger den smukke Belém-bydel, som bl.a. er kendt for sine Pasteis de natas-kager. Undervejs besøger vi Jeronimusklosteret og Tower of Bélem, inden turen går videre til den gamle bydel, Alfama. Inden vi forlader Lissabon vil vi også besøge nogle af byens mest kendte attraktioner; Liberty Avenue, Marquês de Pombal-statuen og Parque das Nações. På vejen tilbage til Algarvekysten vil vi køre via Vasco da Gama-broen, som er den længste bro i Europa. Bemærk venligst, at frokost og entrebilletter til de historiske monumenter ikke er inkluderet. Turen kan bestilles fra: Albufeira, Olhos d´agua, Galé, Armação de Pêra, Carvoeiro, Ferragudo, Praia da Rocha, Alvor og Lagos. Pris for spædbørn 0-3 år, Pris for børn 4-10 år.

Sevilla bytur

Fra 43 €

HELDAGSUDFLUGT: Oplev den charmerende spanske by Sevilla, som med sin fascinerende arkitektur og mange kulturseværdigheder bestemt er et besøg værd. I løbet af dagen er der mulighed for at besøge Plaza de España, det jødiske kvarter (Barrio de Santa Cruz) og kongepaladset Alcazar. Der vil være mulighed for at shoppe og nyde god tapas på en af byens mange restauranter. Bemærk venligst, at frokost og entrebilletter til de historiske monumenter ikke er inkluderet. Turen kan bestilles fra alle byer på Algarvekysten. Pris for spædbørn 0-3 år, Pris for børn 4-10 år.

Chicken Piri Piri by Night i Guia

Fra 28 €

AFTENUDFLUGT: Gå på opdagelse i Portugals kulinariske traditioner, og prøv én af landets specialiteter, 'piri piri kylling, i den autentiske landsby, Guia, som populært kaldes piri piri kyllingens hovedstad'. Nyd de gamle familieopskrifter på restauranten Ramires, vinder af mange priser for sin enestående piri piri. En skøn aften i det kulinariske tegn, hvor du naturligvis bliver både hentet og bragt tilbage til dit hotel. Turen kan bestilles fra: Albufeira, Olhos d´agua og Galé.

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog:
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.

Tid:
Portugal er 1 time foran Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Pas:
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.

Nødstilfælde:
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.

Åbningstider:
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.

Andet:
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.

Fly & Drive Portugal

Nyd denne optimale ferieform, hvor du oplever flere af Portugals smukke byer og billedskønne landskaber. Med Fly & Drive i Portugal kommer du forbi historiske slotte, middelalderbyer og paradisiske strande. Du kører rundt på egen hånd til de forskellige byer og seværdigheder, ud fra en planlagt rute. Undervejs overnatter du på forskellige hoteller. Dette er en ferie med mange mindeværdige højdepunkter.

Algarvekysten

Portugals sydkyst, Algarvekysten, strækker sig over 160 km fra den spanske grænse og hele vejen ud til Sagres. Atlanterhavets lune vand, det fantastisk smukke naturlandskab og de vidunderlige sandstrande har gennem årene sikret Algarvekysten en velfortjent placering i blandt europæernes mest yndede feriemål. Hvert år besøges Algarvekysten flittigt af gæster fra nær og fjern, hvor kystens smukke omgivelser, dejlige badestrande og hyggelige feriestemning syntes at forføre, som få steder kan. En rejse til Algarvekysten er en unik måde, hvorpå du kan nyde en ferie med masser af traditionel kultur og autenticitet, men samtidig bruge dagene på stranden og i solen; alt sammen på bare én og samme billige rejse til landets charmerende Algarvekyst.

Rejs på badeferie til Algarvekysten

Kystens mange solskinstimer og kilometer og atter kilometer af fint lyst sand, gør Algarvekysten til det ideelle sted til en afslappende rejse eller solsikker badeferie med lune temperaturer. De mange feriebyer langs kysten byder på et rigt forlystelsesliv. Her kan du bl.a. danse natten væk i bargaden ”The Strip” i Albufeira, opleve ægte landsbyidyl i Carvoeiro og Olhos d'Agua eller nyde dagen på en af Portugals smukkeste strande i Praia da Rocha. I det klippefyldte kystlandskab og mellem de mange olivenlunde og pintræsskove ligger de små fiskerlejer og charmerende landsbyer, som perler på en snor. Her vil du opleve en ganske særlig atmosfære, der giver et ekstra element på din rejse til Algarvekysten. Mange af byerne er små tidslommer, hvor livet leves på samme måde, som det er blevet gjort de seneste 100 år, og her blomstrer den portugisiske gæstfrihed.

Algarvekysten er hjemsted for flere forlystelsesparker, hvor farverige og fartfyldte vandrutsjebaner og sjove forlystelser sikrer en sjov og underholdende dag for hele familien. Kysten er også kendt for sit brede udvalg af vandsportsaktiviteter. Stort set alle større strande langs kysten byder på alt fra vandski til bananbåde, og ikke mindst til surfing er vindforholdene ved Algarvekysten perfekte. Er du til mere fredelige aktiviteter, så kan du tage en runde golf på en af Europas flotteste golfbaner. Algarvekysten har gennem mange år været tilholdssted for golfentusiaster fra hele Europa, hvilket kan tilskrives kystens store udvalg af velholdte golfbaner.

Rejs billigt afsted, når det skal være strandferie og sommervarme

Vi har et godt udvalg af billige rejser med hyggelige hoteller og dejlige lejligheder på Algarvekysten. Her har du mulighed for at nyde din ferie med All Inclusive, så du både får mere ferie for pengene og samtidig slipper for en rejse uden bekymringer om svære restaurantvalg og ekstra regninger. 

Guideservice og udflugter:

Når du rejser med os til Portugal og Algarvekysten i sommerhalvåret, tilbyder vi dansk guideservice, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden, flere gange i løbet af din ferie. Bemærk, at der ikke tilbydes dansk guideservice i vinterhalvåret.

Det er muligt at bestille udvalgte udflugter på forhånd. Hvis du ønsker at reservere din plads allerede nu, så klik her for at bestille.

Algarvekysten er kendt for

 • Fantastisk natur
 • Små, charmerende landsbyer
 • Flere forlystelsesparker
 • Kilometervis af sandstrande
 • Perfekte forhold til surfing
 • Mange golfbaner
 • Hyggelige feriebyer

Flyinformation

Vi flyver direkte til Faro, der ligger i det sydlige Portugal. Flyvningen tager omkring 3 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden til Olhos d'Agua er ca. 45 - 60 minutter.

* Transfertiden til Albufeira er ca. 60 – 90 minutter.

* Transfertiden til Carvoeiro er ca. 105 - 120 minutter.

* Transfertiden til Praia da Rocha er ca. 120 minutter.

* Transfertiden til Alvor er ca. 120 - 180 minutter.

* Transfertiden til Lagos er ca. 150 - 180 minutter.

* Transfertiden til Ferragudo er ca. 120 minutter.

* Transfertiden til Monchique er ca. 90 minutter.

* Transfertiden til Praia da Galé / dos Salgado er ca. 70 - 90 minutter.

* Transfertiden til Tavira er ca. 60 minutter.

* Transfertiden til Vilamoura er ca. 45 minutter.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.

Der er ingen guide på disse destinationer sommeren 2021:

- Montegordo

- Olhao

- Tavira

- Praia da Luz

- Salema

- Altura

- Manta Rota

- Loule

- Monchique

- Montinhos

Der vil derimod være guides i lufthavnen og under ferien kan de kontaktes på enten telefon eller whatsapp.