1. Hjem
  2. Rejser
  3. Montenegro
  4. Tivats Riviera
Tivats Riviera

Rejser til Tivats Riviera

Tivat Rivieraen ligger ud til Kotorbugten i det sydlige Montenegro, ikke langt fra Bijela og Herceg-Novi og tæt ved grænsen til Kroatien. Kotorbugten siges at være en af de smukkeste bugter i verden, og det gør områdets små havnebyer til velbesøgte turistattraktioner. Ved Tivat Rivieraen kan du nyde middelhavsklimaet med mange solskinstimer og behagelige temperaturer, som til dels kan tilskrives den lette vind fra Adriaterhavet, der holder sommervarmen i skak.

Dejlige strande og vidunderlig natur ved Tivats Riviera

Tivat Rivieraen har intet mindre end 17 smukke strande, som grænser ned til Kotorbugtens indbydende, krystalklare vand. Uanset om du er til små, fredelige badebugter eller lange, brede strande med sjove aktiviteter som vandski og kanosejlads, så har Tivat Rivieraen helt sikkert en strand, som passer til din ferie i Montenegro.

Tivat Rivieraens mange ferieoplevelser

En ferie ved Tivat Rivieraen byder på en bred vifte af ferieoplevelser. Tag fx til Porto Montenegro, hvor du kan opleve de imponerende lystyachts, der kommer fra hele verdenen og lægger til i havnen. Havnen byder også på hyggelige restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid og udsigten over den smukke bugt.

Gennem mange år var Tivat primært været kendt for sin havn, frem til en canadisk milliardær gjorde en stor investering i byens turisme, og det er en investering, som har båret frugt. I dag er Tivat kendt som et mondænt ferieområde, der hvert år tiltrækker mange besøgende.

Kotorbugten byder på et utal af vidunderlige naturoplevelser. Med sine smukke bjerge og små øer, er bugten absolut værd at udforske i løbet af ferien. I Tivat by kan du besøge den smukke botaniske have, der opstod, fordi områdets søfolk hjembragte eksotiske træer og planter fra deres rejser over hele verden. Byens centrum markeres af en gotisk bygning, som i dag bruges til udstillinger, koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Bag Tivat rejser de skovklædte bjerge sig og rækker hele 785 meter op over havets overflade, og holder du af at vandre, har området på mange smukke vandreruter.

Rejs til Tivat Riviera med Sunweb

 Tivat Riviera byder på smukke strande og en afslappet atmosfære, der er perfekt til familier og par, som ønsker en afslappende solferie med mange oplevelser, og rejser du med Sunweb, kan du opleve Tivat Riviera til en rigtig god pris. Vi flyver til Dubrovnik i Kroatien, og du skal være opmærksom på, at grænsekontrollen mellem Kroatien og Montenegro kan tage op til 3 timer og i visse tilfælde mere, det anbefales derfor at medbringe mad og drikkevarer til turen. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Montenegro.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
8ºC
14ºC
18ºC
19ºC
23ºC
29ºC
32ºC
33ºC
25ºC
22ºC
16ºC
13ºC
Min. temp.
-1ºC
5ºC
8ºC
8ºC
13ºC
18ºC
20ºC
20ºC
15ºC
11ºC
7ºC
1ºC

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Unge par

Mest populære byer

Fly information

Til sommersæsonen 2018 tilbyder Sunweb flyrejser med Norwegian fra København til Dubrovnik hver lørdag fra maj-september samt hver onsdag i skolernes sommerferie.

Transfer

Når du har bestilt en pakkerejse med fly og hotel hos Sunweb, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur. Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs.

Transfertiden fra lufthavnen – Tivat er ca. 120 minutter

Bemærk: Grundet paskontrol ved grænsen mellem Montenegro og Kroatien kan transfertiden være op til 3 timer.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til tjek ind

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.