1. Hjem
  2. Rejser
  3. Montenegro
  4. Tivats Riviera
Tivats Riviera

Rejser til Tivats Riviera

Tivat Rivieraen ligger ud til Kotorbugten i det sydlige Montenegro, ikke langt fra Bijela og Herceg-Novi og tæt ved grænsen til Kroatien. Kotorbugten siges at være en af de smukkeste bugter i verden, og det gør områdets små havnebyer til velbesøgte turistattraktioner. Ved Tivat Rivieraen kan du nyde middelhavsklimaet med mange solskinstimer og behagelige temperaturer, som til dels kan tilskrives den lette vind fra Adriaterhavet, der holder sommervarmen i skak.

Dejlige strande og vidunderlig natur ved Tivats Riviera

Tivat Rivieraen har intet mindre end 17 smukke strande, som grænser ned til Kotorbugtens indbydende, krystalklare vand. Uanset om du er til små, fredelige badebugter eller lange, brede strande med sjove aktiviteter som vandski og kanosejlads, så har Tivat Rivieraen helt sikkert en strand, som passer til din ferie i Montenegro.

Tivat Rivieraens mange ferieoplevelser

En ferie ved Tivat Rivieraen byder på en bred vifte af ferieoplevelser. Tag fx til Porto Montenegro, hvor du kan opleve de imponerende lystyachts, der kommer fra hele verdenen og lægger til i havnen. Havnen byder også på hyggelige restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid og udsigten over den smukke bugt.

Gennem mange år var Tivat primært været kendt for sin havn, frem til en canadisk milliardær gjorde en stor investering i byens turisme, og det er en investering, som har båret frugt. I dag er Tivat kendt som et mondænt ferieområde, der hvert år tiltrækker mange besøgende.

Kotorbugten byder på et utal af vidunderlige naturoplevelser. Med sine smukke bjerge og små øer, er bugten absolut værd at udforske i løbet af ferien. I Tivat by kan du besøge den smukke botaniske have, der opstod, fordi områdets søfolk hjembragte eksotiske træer og planter fra deres rejser over hele verden. Byens centrum markeres af en gotisk bygning, som i dag bruges til udstillinger, koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Bag Tivat rejser de skovklædte bjerge sig og rækker hele 785 meter op over havets overflade, og holder du af at vandre, har området på mange smukke vandreruter.

Rejs til Tivat Riviera med Sunweb

 Tivat Riviera byder på smukke strande og en afslappet atmosfære, der er perfekt til familier og par, som ønsker en afslappende solferie med mange oplevelser, og rejser du med Sunweb, kan du opleve Tivat Riviera til en rigtig god pris. Vi flyver til Dubrovnik i Kroatien, og du skal være opmærksom på, at grænsekontrollen mellem Kroatien og Montenegro kan tage op til 3 timer og i visse tilfælde mere, det anbefales derfor at medbringe mad og drikkevarer til turen. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Montenegro.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
8ºC
14ºC
18ºC
19ºC
23ºC
29ºC
32ºC
33ºC
25ºC
22ºC
16ºC
13ºC
Min. temp.
-1ºC
5ºC
8ºC
8ºC
13ºC
18ºC
20ºC
20ºC
15ºC
11ºC
7ºC
1ºC

Populære hoteller

Mest populære byer

Fly information

Du flyver til Dubrovnik. Flyveturen tager omkring 2,5 timer. Ved ankomst til lufthavnen vil du blive mødt af rejselederen eller den lokale repræsentant for Sunweb

Transfer
Det er muligt at bestille transfer i bookingtrinene. Fordi du flyver til Dubrovnik, som ligger i Kroatien, og Kroatien er en del af Schengen-området, og Montenegro ikke er, kan grænsekontrollen tage længere tid. Som følge heraf skal du tage højde for en transfertid på ca. 4 timer.
Flyvetider
I tilfælde af, at vi erfarer fra flyselskabet, at det er usandsynligt, at et fly vil ændre sig, vil vi vise flyvetiderne på siden. Hvis afgangstiderne ikke er vist, er de endnu ikke kendt af os. Både flyselskabet og Sunweb vil gøre alt for ikke at ændre offentliggjorte tider, men vi kan aldrig garantere dette 100%. Alle offentliggjorte flyvetider kan derfor til enhver tid ændres.
Rejsedokumenter
Sunweb sender billetterne senest en uge før afgang. Bemærk venligst: på billetterne skal fornavn og efternavn staves som i passet eller på ID-kortet. Hvis navne er stavet forkert, kan du blive nægtet boarding.

For mere information om flyrejsen, såsom bagage og internet check-in per flyselskab, henviser vi til rejseinformationen på denne side.