1. Hjem
  2. Rejser
  3. Kroatien
  4. Dubrovnikkysten
  5. Mljet Island - Pomena

Rejser til Mljet Island - Pomena

Mljet Island er en ægte naturperle ud for den smukke Dubrovnikkyst i Kroatien. Øen er den sydligst beliggende ø i Adriaterhavet og går for at være både en af de frodigste og en af de smukkeste øer i Kroatien.

Nyd den smukke natur på Mljet Island

Mljet Island er knap 100 km2 stor og på sit bredeste sted er den blot 3,2 km bred, og så er den stort set dækket af velduftende pinjeskov. Besøgende kommer til Mljet Island for at nyde den fred, som findes på øen og ikke mindst den vidunderlige naturskønhed. Her er en afslappet og autentisk atmosfære, og mange af øens 1.100 indbyggere forsørger sig med at lave vin, oliven og gedeost. På Mljet Island findes flere smukke stenstrande og det klare vand og det rige undervandsliv, gør øen til et oplagt rejsemål for alle, som holder af at snorkle og dykke. Øen er desuden et fantastisk sted til vandre- og cykelture.

Pomena ligger på den nordlige del af Mljet Island, ikke langt fra øens to saltvandssøer. Pomena er en lille fiskerlandsby med nogle enkelte hoteller, et par caféer og restauranter og nogle få souvenirbutikker. Lige som på resten af øen, er her en fredelig og idyllisk atmosfære. Det er også i Pomena at turbåde fra bl.a. Dubrovnik og Korcula lægger til, så besøgende på dagsudflugter kan opleve øens skønhed.

På opdagelse i Dubrovnik

Når du holder ferie på Mljet Island, kan det varmt anbefales at tage en dagsudflugt til middelalderbyen, Dubrovnik, som er på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Her kan du opleve spændende kulturelle- og historiske seværdigheder, og ikke mindst en ganske unik atmosfære.

Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Kroatien.

Populære hoteller

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
12ºC
10ºC
16ºC
17ºC
22ºC
28ºC
30ºC
31ºC
24ºC
21ºC
15ºC
11ºC
Min. temp.
5ºC
4ºC
9ºC
10ºC
15ºC
20ºC
21ºC
22ºC
16ºC
12ºC
8ºC
4ºC