Tilbage

Rejser til Kolocep Island

Destination image

Information om byen

Søger du ro og afslapning i sin reneste form, så er Kolocep Island ud for Dubrovnikkysten et godt bud til ferie i Kroatien. Øen er blot 2,5 km2 stor og er i skrivende stund beboet af 165 mennesker.

Fred og ro på Kolocep Island

Kolocep Island er en af Kroatiens sydligst beliggende øer, og øen kan nås med båd fra Dubrovnik på ca. 20 minutter. Øen er i stor udstrækning dækket af skov og har to mindre beboelsesområder samt nogle enkelte hoteller. Øen er bilfrie, hvilket i høj grad bidrager til den fredelige atmosfære.

På opdagelse på Dubrovnik-kysten

Er du nervøs for at få ø-kuller på Kolocep Island, så behøver du ikke at bekymre dig. Der er gode bådforbindelser til både fastlandet og til den nærliggende ø, Lupud, som også er et besøg værd i løbet af ferien. Det kan varmt anbefales at bruge en dag i løbet af ferien på at besøge den spændende middelalderby, Dubrovnik, som er på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Her kan du virkelig mærke historiens vingesus, og du vil hurtigt opdage, hvorfor lige netop denne by har fungeret som kulisse til mange af scenerne i den populære tv-serie ”Game of Thrones”. Har du mod på en lidt længere tur, ligger Dubrovnik kun ganske få kilometer fra grænsen til Montenegro, og du har således mulighed for at opleve to lande i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen