Lejligheder Yiannis

8,3 / 10

Lejligheder Yiannis

Lejligheder Yiannis er et hyggeligt lejlighedskompleks med en fredelig beliggenhed i bydelen Psalidi, cirka et kvarters gang fra de mange ferieoplevelser i centrum af Kos by. Stranden finder du et par minutters gang fra lejlighederne. Her er en dejlig atmosfære, hvilket ikke mindst skyldes lejlighedskompleksets venlige ejere. Lejlighederne ligger spredt ud over en velholdt have, hvor du har mulighed for at slappe af og nyde solen.  Til lejlighederne hører desuden et poolområde med solsenge og en snackbar, som sikrer, at du ikke løber tør for forfriskninger i løbet af dagen. Når sulten melder sig ved aftentid, findes der flere gode restauranter i området, og du kan naturligvis også vælge at gå ind til Kos by, hvor der findes et stort udvalg af græske og internationale restauranter. Lejligheder Yiannis anbefaler til alle, som vil bo nær stranden og i en overkommelig afstand til Kos by.
Læs mere Lejligheder Yiannis Vis mindre Lejligheder Yiannis
 • Hyggeligt lejlighedskompleks
 • Populært blandt unge
 • Tæt ved stranden
 • Lejligheder med plads til 4

Det er ikke muligt at vise værelser

Bemærk

I højsæsonen er Lejligheder Yiannis populært blandt unge, og støj kan derfor forekomme.

Udflugter

Sunweb tilbyder et stort udvalg af udflugter på Kos. Nedenfor ses et udvalg af det vi tilbyder. Vores udflugter tilbydes fortrinsvist med lokal, engelsktalende guide. Udflugtsprogram udleveres på destinationen ved ankomst. Vi tager forbehold for ændringer.

Ørundtur

På denne spændende tur besøger vi flere af de små, hyggelige landsbyer på Kos og lærer mere om øen, dens indbyggere og den græske kultur. Vi besøger bl.a. de smukke bjerglandsbyer, Pili og Zia, og vi stopper også ved den imponerende Antimachia borg fra det 14. århundrede, der ligger ved Kadamena. På den anden side af øen kører vi til landsbyen Kefalos og stopper ved den smukke Kamari-bugt, hvor der både er tid til en svømmetur og en bid frokost. Sunwebs ørundtur på Kos anbefales til hele familien.

Nissyros

Kos' lille, smukke naboø, vulkanøen Nissyros, byder på enestående naturoplevelser og en interessant historie. Vi sejler fra Kardamena til Nissyros' hovedby, Mandraki. Herfra køres i bus til vulkankrateret, Stefanos, der blev dannet i 1400-tallet. Den engelsktalende lokalguide fortæller både om de geologiske fakta og om den græske mytologi, der hævder, at øen blev skabt, da Poseidon i vrede skar en en klippe af Kos og kastede den mod sin fjende, jætten Polyvotis. Klippen - og jætten - sank til bunds, og Nissyros blev skabt. Vulkanens udbrud mentes at være Polyvotis' vrede åndedrag. Du får mulighed for at vandre i vulkankrateret, inden turen går tilbage til Mandriki. Her kan du finde en hyggelig taverna og spise en god, græsk frokost, eller du kan tage de 120 trappetrin op til nonneklostreret, Panagias Spilianis, og nyde den betagende udsigt.

Ægæisk Cruise

Sunweb tilbyder dig at opleve 3 græske øer på én dag! En skøn og afslappende dag på havet for hele familien, hvor vi sejler fra Kos og derudover besøger to af de nærliggende øer, Kalymnos og Pserimos. Turen foregår ombord på én af de klassiske, smukke græske træbåde, Kaiki. Første stop er øen Kalymnos, der er kendt for sine natursvampedykkere. Kalymnos er en af de største øer i den dodekanesiske øgruppe med sine ca. 16.000 indbyggere. Vi besøger en svampe workshop, hvor du kan se, hvordan natursvampene behandles, og hvor den engelsktalende lokalguide fortæller nærmere om naturproduktet. Herefter er der mulighed for at spise frokost. Næste stop på vores bådtur er Pserimos, som har en charmerende lille landsby og en smuk bugt. Du kan tage en svømmetur, solbade eller drikke en iskold frappé på en café. En afslappende dag på havet, hvor du i løbet af én dag har oplevet 3 forskellige øer.

Græsk aften

Har du lyst til at opleve en traditionel, græsk fest? Vil du lære at danse den græske Sirtaki-dans? Så skal du tage med Sunweb til græsk aften! Vi kører med bus til bjerglandsbyen, Zia, hvor du får tid til at se dig lidt rundt i denne charmerende landsby, hvorfra du med en drink i hånden kan nyde en storslået udsigt over Kos. Herefter tager vi på den hyggelige Taverna Fantasia, hvor et lokalt band spiller de gamle, græske sange, og dansere i traditinelle dragter viser dig de forskellige danse. Vil du være med? Der er rig mulighed for selv at deltage i dansene, og stemningen i Taverna Fantasia er god og indbydende med mad og vin hele aftenen.

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Athen.

Tid:
Grækenland er 1 time foran Danmark.

Sprog:
Det officielle sprog er græsk. Men man kan sagtens klare sig på engelsk (og delvist på tysk).

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 10% i drikkepenge på de græske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Vand:
Det er ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanen.

Mad:
Typiske græske retter er Souvlaki, Tzatziki og Mousaka.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Grækenland.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Scooterudlejning:
For at køre på scooter (og knallert) i Grækenland skal man være i besiddelse af et motorcykelkørekort. Men de græske udlejningssteder accepterer ofte også et knallertkørekort eller almindeligt bilkørekort. Hvis du vælger at leje en scooter eller knallert uden at have et motorcykelkørekort, er det på egen risiko.

Turistskat:
Fra 1. januar 2018 indføres skat på hotelovernatninger i Grækenland. Skatten baseres på hotellets officielle kategorisering og længden af opholdet. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at Sunwebs klassificering kan adskille sig fra hotellets officielle kategori.

Skatten betales direkte til indkvarteringen ved ankomst, og følgende satser er gældende pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Hoteller/lejligheder kategori 1 og 2: 0,50 €
Hoteller/lejligheder kategori 3: 1,50 €
Hoteller/lejligheder kategori 4: 3 €
Hoteller/lejligheder kategori 5: 4 €

Kos by

Kos by ligger på den nordøstlige kyst af øen. Området omkring havnen er livligt, og uanset hvor du vælger at bo, kan du gå til både centrum og stranden, der løber på begge sider af centrum, hvor du kan nyde solen og Middelhavet med en smuk udsigt til Bodrum og de mange små, grønne øer i bugten.

Om dagen søger de fleste mod byens strande. Den lille bystrand er tæt besøgt. Nord for havnen ligger Lambi Beach, der af de fleste betragtes som byens bedste. Den består af småsten og skråner mod havet. Psalidi er en rullestenstrand ca. 5 km fra centrum, hvor der er hyggeligt og roligt.

Hvis du som så mange andre er faldet for det vidunderlige græske køkken, er du kommet til det rette sted. I Kos bys centrum og især i området omkring havnen finder du et stort udvalg af gode græske og internationale restauranter, hvor prisen dog nogle gange overstiger standarden. Men de uforglemmelige kulinariske oplevelser får du ved at køre ud af byen langs kysten mod sydøst. Langs vandet ligger den ene hyggelige taverne efter den anden. Find din egen favorit, og lad tjeneren give sine anbefalinger til menukortet. Herefter kan du i stearinlysets skær og med en betagende udsigt over Ægæerhavet og den tyrkiske kyst nyde en rigtig god, græsk middag.

I centrum finder du adskillige souvenirbutikker, juvelerer og modebutikker. Her er det intet problem at veksle en del af feriebudgettet til mere eller mindre uundværlige varer, der efter hjemkomst vil minde dig om årets ferie på den skønne, græske ø.

Tæt ved havnen finder du også øens berømte bargade, Nafklirou. Om sommeren valfarter unge mennesker fra hele Europa til Kos for at feste natten lang på de mange barer, der ligger side om side i et afgrænset område af byen. De fleste barer spiller internationale hits på hits, men der er også et par steder, der primært frekventeres af de lokale unge. Det er værd at slå turen forbi Hamam for enden af Nafklirou. Som navnet antyder, er baren indrettet i et gammelt tyrkisk bad, og den originale stil er velbevaret. Her er de guidede pub crawls ikke velkomne, men hvis du gerne vil opleve, hvordan øens unge indbyggere foretrækker at gå i byen, så kig forbi.

Udover det livlige natteliv vrimler øen også med historiske seværdigheder, hvor arkæologiske fund ligger side om side med taverner og og barer. Kos' mest kendte, historiske person, Hippocrates, også kaldet "Lægekunstens fader", der blev født og levede på Kos, og blandt oldtidens gamle ruiner står også Hippocrates' gamle træ, under hvis skygge han siges at have undervist sine elever flere hundrede år f.Kr.

I Kos by vil du have stor glæde af en cykel, og de kan lejes på mange hoteller eller i udlejningsbutikker i byen. Du kan nemt cykle til en af strandene uden for byen eller blot se, hvor vinden og humøret bringer dig hen.

Vi anbefaler Kos by til både børnefamilier, voksne og unge, der gerne vil kombinere badeferie med kulturelle oplevelser og et livligt byliv. Vi tilbyder både All Inclusive hoteller og hyggelige lejlighedskomplekser, hvor du kan bo flere sammen og selv tilberede lette retter.

Kos

Den populære græske ø, Kos, er beliggende i Ægæerhavet få kilometer fra den charmerende, tyrkiske kystby, Bodrum. Kos har kun ca. 20.000 indbyggere, og øen har en meget beskeden størrelse sammenlignet med f.eks. Rhodos og Kreta. Men Kos har alligevel gjort sig bemærket – både i historiebøgerne og som eftertragtet feriedestination for mange mennesker fra det meste af verden.

Oplev de spændende seværdigheder i Kos by

Øens hjerte er uden tvivl Kos by på den nordøstlige kyst. Her finder du havnen, hvorfra der afgår både til Bodrum, Rhodos, Samos, Thessaloniki og flere andre græske øer i sommersæsonen. Her ligger også en af øens største seværdigheder, Johanniterriddernes borg fra starten af det 14. århundrede, hvor du kan mærke århundreders historie, når du slentrer rundt i området.

Nyd de mange solskinstimer på en af Kos' dejlige strande

Mere end halvdelen af Kos' kyststrækning er strand, så øen er oplagt til en badeferie. De fleste strande er med småsten eller rullesten, men der findes også nogle gode sandstrande. I Kos by er der en lille strand, men Lambi Beach vest for Kos by er bedre. Her er en sandstrand, hvor du kan leje solsenge og parasoller, samt restauranter og barer langs stranden. Vi kan også anbefale Kos' mest besøgte strand, Tigaki Beach, 3 km øst for Kos by. Her er børnevenligt og en behagelig sandbund. Her tilbydes også forskellige vandsportsaktiviteter. Mange mener, at Paradise Beach, ca. 45 km fra Kos by på øens sydkyst, er Kos' bedste sandstrand. Her kan du nyde solen og havet, og når sulten melder sig, er der et par hyggelige taverner langs stranden.

Mød det ægte Grækenland i Kos' landsbyer

Søger du oplevelser uden for byen, bør du besøge nogle af de smukke bjerglandsbyer langs Dikeos, f.eks. Asfendiou og Zia. Udover at nyde en god, græsk frokost kan du lade dig friste af velduftende krydderier, oliven og honning, der sælges til attraktive priser, og hvis du bliver længe nok, kan du nyde en af øens flotteste solnedgange.

Mange gæster på Kos foretrækker at cykle rundt på øen pga. de korte afstande og den smukke natur, og du kan leje cykler på de fleste hoteller og i udlejningsbutikker rundt omkring på øen.

Rejs til Kos med Sunweb

Sunweb tilbyder et stort udvalg af lejligheder og All Inclusive hoteller på Kos, og vi anbefaler denne populære destination til både børnefamilier, unge og voksne. Vi tilbyder dansk guideservice på Kos i hele sæsonen.

Kos by er kendt for
 • Gode restauranter og tavernaer
 • God strand med smuk udsigt
 • Livligt natteliv
 • Historiske seværdigheder
 • Populært blandt unge
Kos er kendt for
 • Klassisk græsk kultur
 • Gode restauranter og livligt natteliv
 • Smuk natur og gode strande
 • Populært blandt danskere
 • Perfekt til cykel- og vandreture

Vejr & klima

Gæsters anmeldelser

Score

Gennemsnitlig vurdering

8,3 / 10

Baseret på  77 anmeldelser

Flyinformation

I 2019 kan du flyve med Sunweb fra Billund til Kos hver torsdag i hele sæsonen samt fra København hver torsdag i skolernes sommerferie. Vi flyver med Norwegian fra Billund og med SAS fra København. Flyvningen tager ca. 3 timer og 30 minutter.

Ved ankomst til Kos Lufthavn mødes du af vores danske guide eller en lokal, engelsktalende repræsentant fra Sunweb.

Transfer

* Transfertiden til Kardamena er ca. 30 min.

* Transfertiden til Kos by/Lambi/Psalidi er ca. 45-60 min.

* Transfertiden til Mastichari er transfertiden ca. 30 min.

* Transfertiden til Tigaki er ca. 30 min.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antal stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du booker online. Hvis afgange ikke blev vist, er de endnu ikke er kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejse. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.

- ændre antal

Hvornår vil du rejse
  Til toppen