1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Athens riviera
Athens riviera

Rejser til Athens riviera

Athens Riviera har alt, hvad der skal til for at gøre din sommerferie uforglemmelig. Der er en perfekt kombination af imponerende kultur, rig historie og vidunderlig natur.


Den græske hovedstad

Officielt er den athenske riviera kystlinjen syd for Athen. Regionens hovedstad og også dens største attraktion. Denne storby er moderne og historisk på samme tid, hvilket giver et imponerende indtryk. Du kan lave alt her: besøg de ekstraordinære antikke bygninger, gå på shopping i de smukke indkøbscentre, smag på det traditionelle græske køkken, slap af på stranden og nyd det livlige natteliv.


Smukke badebyer

Ud over den græske hovedstad er Athens Riviera også hjemsted for andre smukke destinationer, hvor du kan få indblik i det traditionelle græske liv. Landskabet er nemlig prydet af små, autentiske byer, billedskønne bugter og smukke sandstrande. Det populære feriested Tolo er et godt eksempel herpå.

 

Bemærk venligst: Der er ingen dansktalende guide på denne destination, og du vil blive mødt af en lokal repræsentant for Sunweb.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
-3ºC
5ºC
10ºC
10ºC
11ºC
24ºC
19ºC
19ºC
11ºC
12ºC
6ºC
-4ºC
Min. temp.
-10ºC
-6ºC
0ºC
-2ºC
-2ºC
8ºC
8ºC
7ºC
2ºC
3ºC
-4ºC
-11ºC

Populære hoteller

Mest populære byer

Fly information

FLYREJSE

Du flyver til Athen. Denne flyvetur tager ca. 3 timer og 30 minutter.

Bemærk venligst! Der er ingen Sunweb-rejseguide til stede på denne destination. I lufthavnen vil du blive mødt af en lokal, engelsktalende repræsentant. Under ferien er Sunweb-rejseguiden tilgængelig telefonisk.

TRANSFER

Det er muligt at tilføje en transfer i forbindelse med reservationen. Transfertiden er som følger:

Vravona - ca. 30 minutter

Mati - ca. 40 minutter

Anavyssos - ca. 40 minutter

Athen - ca. 50 minutter

Kamena Vourla - ca. 2 timer

PRIVAT TRANSFER
Det er muligt at bestille en privat transport mod et tillægsgebyr. Du kan angive dette under bookingprocessen på trin 2. I lufthavnen kan du melde dig til vores rejseguide med din voucher, og de vil henvise dig til din taxa. Transferen tilbage til lufthavnen vil vores rejseguide informere dig cirka én dag før, om afhentningstidspunktet ved din indkvartering.
FLYVETIDER
I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.
Bemærk venligst:
Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.