Blend Hotels & Resorts

Innovativ hotelkæde med fokus på kvalitet

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Blend

Oplev den innovative hotelkæde Blend i Egypten

I det eksotiske Egypten kan du i den populære ferieby, Hurghada, finde den innovative og kvalitetsbevidste hotelkæde Blend! Når du besøger et Blend hotel, kan du vide dig sikker på, at du har en af de bedste beliggenheder med direkte adgang til en lækker strand.

Du vil derudover heller aldrig mangle hverken underholdning eller faciliteter. På alle hotellerne kan du nemlig nyde flere pools herunder en opvarmet pool i vinterhalvåret, forskellige aktivitetsprogrammer, minimum tre barer, gratis internet på hele hotellet og masser af muligheder for forkælelse i wellness centeret. På alle hotellerne kan du også nyde de frodige grønne omgivelser og komme helt ned i tempo og vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Hos Blend går de også meget op i, at der skal være noget for en hver smag - uanset hvem du er, og hvem du rejser med. Hvad end du skal på familieferie med vilde vandrutsjebaner og lækker All Inclusive, parferie med spændende madoplevelser eller afsted med vennerne og nyde kolde drinks i lange baner, kan Blend Hotels & Resorts helt sikkert sørge for en uforglemmelig ferie!

 

blend hoteller

Hvorfor Blend Hotels & Resorts?

  • De bedste lokationer med direkte adgang til strand
  • Moderne indrettede hoteller & resorts
  • Omfattende faciliteter& underholdningsmuligheder
  • Venligt & serviceminded personale

Find dit Blend Hotel & Resort