Afbudrejser til Lanzarote

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser
  4. Spanien
  5. lanzarote

Prisvenlige afbudsrejser til Lanzarote

Forkæl familien med en dejlig ferie og bestil en afbudsrejse til vulkanøen Lanzarote

Sorte lavasandstrande, taxfree shopping, lækre hoteller og unikke naturoplevelser – En afbudsrejse til Lanzarote byder på oplevelser for en hver smag og sol hele året rundt - uden at betale for meget.

Lanzarote er den østlige ø i det kanariske øhav. I mange år har Lanzarote været én af danskernes favoritter, der ligesom Gran Canaria byder på vidunderligt vejr hele året rundt. Feriestederne Puerto del Carmen, Playa Blanca og Costa Teguise har smukke strande og er meget populære som afbudsrejse til Lanzarote. Maleren César Manrique har sørget for, at øen kun har hvide, lave bygninger. De største og smukkeste strande på Lanzarote ligger på sydsiden, men hvis du lejer en bil, vil du opdage mange mindre strande, som bestemt er besøget værd. Et besøg i Timanfaya Nationalpark er et absolut must på en ferie på Lanzarote.

Hvorfor Lanzarote?

Lanzarote har et behageligt klima, en fantastisk natur og smukke strande. Lanzarote har alle ingredienserne til en alsidig ferie! Træk dig tilbage til en af de afsides strande, mens du om aftenen kan slentre langs en af de livlige boulevarder, som Lanzarote har at byde på. Skal rejse gå andre steder hen i Spanien? Se alle vores afbudsrejser til Spanien her.

Oplev Lanzarote

  • Nyd den smukke natur & lavastrande
  • Tag på opdagelse i Timanfaya National park
  • Bo på lækre hoteller med god service