Afbudsrejser til Karpathos

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser
  4. graekenland
  5. karpathos

Billige afbudsrejser til Karpathos

Tag på en billig afbudsrejse til Karpathos og oplev en af Grækenlands mest charmerende øer

Karpathos er en af Grækenlands uopdagede perler og er derfor endnu ikke oversvømmet af turister. Øen er kendt for sine smukke strande, bjerglandsbyer og sin smukke natur. I landsbyen Amopi finder du øens smukkeste strande. Hovedstaden Karpathos by er også et godt udgangspunkt for at udforske øen. Der er mange hyggelige taverner og smalle gader, som man kan slentre igennem. 

Karpathos er lillesøster til de større øer Rhodos og Kreta, men Karpathos har alligevel sin helt egen unikke atmosfære. På øen virker det som om, man er landet på et tropisk resort, med den eneste forskel er, at man er her efter blot 4 timers flyvning. Kysten er ca. 160 km lang, så du vil altid kunne finde en dejlig strand. Medbring din snorkelmaske, og udforsk det klare blå vand. Kan du ikke vente? Så book en afbudsrejse til Karpathos.  

Hvorfor Karpathos?

Karpathos har smukke sandstrande med klart blåt vand, autentiske bjerglandsbyer og uspoleret natur. Karpathos kaldes også for et vandreparadis på grund af de gode forbindelser på øen. Der er ikke mange turister, så du kan smage den ægte græske atmosfære! Leder du efter andre græske destinationer? Så tag et kig på alle vores afbudsrejser til Grækenland

Oplev Karpathos

  • En uopdaget perle i det græske øhav
  • Nyd oceaner af autentisk græsk mad
  • Oplev en urørt natur til lands og til vands