Afbudsrejser til Karpathos

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Afbudsrejser
  4. graekenland
  5. karpathos

Billige afbudsrejser til Karpathos

Tag på en billig afbudsrejse til Karpathos og oplev en af Grækenlands mest charmerende øer

En afbudsrejse til Karpathos byder på smukke sandstrande med klart blåt vand, autentiske bjerglandsbyer og uspoleret natur. Karpathos kaldes også for et vandreparadis på grund af de gode forbindelser på øen. Der er ikke mange turister, så du kan smage den ægte græske atmosfære! Leder du efter afbudsrejser til andre græske destinationer? Hos Sunweb finder du et stort udvalg af afbudsrejser til rejsemål såsom Rhodos, Kos og Zakynthos. Se alle vores afbudsrejser til Grækenland og book din næste rejse i dag.

Oplev Karpathos

  • En uopdaget perle i det græske øhav
  • Nyd oceaner af autentisk græsk mad
  • Oplev en urørt natur til lands og til vands

Nyd det græske Middelhav med en afbudsrejse til Karpathos

Nyd det græske ø-hav på en af vores prisvenlige afbudsrejser til Karpathos, som er en af Grækenlands uopdagede perler og derfor endnu ikke oversvømmet af turister. Øen er kendt for sine smukke strande, bjerglandsbyer og sin smukke natur. I landsbyen Amopi finder du øens smukkeste strande. Hovedstaden Karpathos by er også et godt udgangspunkt for at udforske øen. Der er mange hyggelige taverner og smalle gader, som man kan slentre igennem. 

Karpathos er lillesøster til de større øer Rhodos og Kreta, men Karpathos har alligevel sin helt egen unikke atmosfære. På øen virker det som om, man er landet på et tropisk resort, med den eneste forskel er, at man er her efter blot 4 timers flyvning. Kysten er ca. 160 km lang, så du vil altid kunne finde en dejlig strand. Medbring din snorkelmaske, og udforsk det klare blå vand. Kan du ikke vente? Så book en afbudsrejse til Karpathos.