Gå tilbage

Skiferie til Willingen

Destination image
Pistekilometer
2 Km
21 Km
22 Km
0 Km
45 Km
Total
Antal lifte
1
14
27
Højde
840m
560m
Gletscher
0
Langrend
104Km
Funpark
1

Info omkring destinationen

Willingen er en charmerende by i området Sauerland i Tyskland, ca. 500 km. fra den dansk/tyske grænse. Med et af de højeste bjerge i Sauerland, ligger skiområdet i 500 – 800 meters højde og Willingen byder herved på 18 km. piste, hvoraf den længste er 2 km. Skiområdet er udstyret med moderne skikanon anlæg. Udover at stå på ski er der rig mulighed for børnene for at drøne afsted på kælk, på de to kælkeområder. På to af skiområderne holdes der aften skiløb flere af dagene. Willingen tilbyder også skiskole og er et super godt sted, at lære at stå på ski. Willingen er ikke blandt de største skisportssteder, men egner sig rigtig godt til begyndere og mindre erfarne skiløbere.

Tager du en tur på 5+ dage gælder dit liftkort til Wintersport Arena Sauerland, som dækker alle skiområder i Sauerland. Her får du ca. 65 km. piste med udfordringer for både begyndere og øvede. Er du til en ferie hvor du kan kombinere skiløb med alverdens andre aktiviteter, er en skiferie til Willingen klart at anbefale. Området byder nemlig på en masse sjove aktiviteter, for hele familien.

Sauerlands mange muligheder

I Willingen er der et smukt naturområde, så her har du en perfekt mulighed for at tage ud at vandre og nyde naturen. Turistforeningen i Willingen har udviklet ’Mein Card’, som giver gæster mulighed for, at besøge 70 seværdigheder og attraktioner. Du kan på den enkelte indkvartering, se om ’Mein Card’ er inkluderet i opholdet. Af aktiviteter kan bl.a. nævnes Gocart, klatrevægge, stort vandland samt attraktioner som World Cup Skihop bakken.

Sunweb har både større og mindre hoteller i Willingen.

Bemærk, Sunweb har ikke guideservice på i Willingen.

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med små børn
Familie med ældre børn
Andre