1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Sverige
  4. Sälen
  5. Sälen
Sälen

Skiferie til Sälen

Info omkring destinationen

Midt i Sverige, tæt på den norske grænse, ligger skidebyen Sälen. Kombinationen af skandinavisk sne, overvældende natur og et varieret udbud af aktiviteter gør dette til en ideel vinterdestination for hele familien.

Alsidig vinterdestination
I Sälen-området finder du fire skisportssteder: Lindvallen, Hundfjället, Tandådalen og Kläppen. Tilsammen udgør de mere end 100 pister, der alle er indbyrdes forbundet. Halvdelen af pisterne er sorte, og den anden halvdel er en kombination af grøn, blå og rød. Så alle sneelskere vil få noget for deres penge her. Selv de mindste, for der er særlige børneområder for dem, hvor de kan lære at stå på ski eller snowboard, mens de morer sig under professionelt opsyn.

"Off piste"
Der er masser at lave, ikke kun på pisterne, men også uden for dem. Hvad med en tur på hundeslæde eller et besøg i spaen? Antallet af indendørs og udendørs aktiviteter gør denne vinterdestination ekstra attraktiv. Ud over al den action kan du også læne dig tilbage og slappe af på en af de mange restauranter her. I Sälen finder du ikke mindre end halvtreds at vælge i mellem fra vildt til italiensk, så der er også masser at opdage på det kulinariske område.

Pistekilometer

7
4
11
27
Total 49

Antal lifte

0

11

102

Højde

890m
350m

Gletscher

0

Langrend

46Km

Funpark

10

Sälen
Sälen