Gå tilbage

Skiferie til Zell am Ziller

Destination image
Pistekilometer
11 Km
89 Km
43 Km
0 Km
143 Km
Total
Antal lifte
11
21
20
Højde
2500m
529m
Gletscher
0
Langrend
52Km
Funpark
2
Pistekilometer
59 Km
199 Km
113 Km
0 Km
371 Km
Total
Antal lifte
28
50
71
Højde
2500m
580m
Gletscher
0
Langrend
72Km
Funpark
5

Info omkring destinationen

Stemningsfulde Zell am Ziller
Byen Zell am Ziller er en stemningsfyldt tyrolsk landsby beliggende i den smukke Zillertal dal. Zell am Ziller byder på gode restauranter, en del butikker, større supermarkeder og et lækkert sportscenter med mulighed for bowling, skøjteløb, tennis og meget andet. Sunweb Rejser byder på en masse interessante indkvarteringsmuligheder i Zell am Ziller, alt fra lejligheder til chaleter og hoteller.

Skiløb og afterski
Hovedlifterne går op ca. 1000 meter fra centrum af byen, og man kan derfor vælge at bo enten ved lifterne eller i centrum. Dagens skiløb kan med fordel afsluttes med en god Jägertee på en af de hyggelige afterskibarer ved lifterne. Ønsker man endnu mere gang i den, kan man med fordel tage toget til Mayrhofen og fortsætte festen til langt ud på natten, men Zell am Ziller byder også selv på to natklubber. 

Zell am Ziller - for hele familien
Zell am Ziller er et besøg værd for hele familien. Skiløbet er varriert og området stort. Byerne Gerlos og Köngsleiten kan besøges på ski, og hvis du er nybegynder har skiskolerne hver sæson danske instruktører ansat. Udover skiløbet er der også rig mulighed for paragliding, kælketure og sjov på de store udendørs legepladser.

Se alle Sunwebs skiferier I Østrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Andre
Vennegrupper
Familie med små børn
Ældre par