1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Arlberg Skiregion
  5. Zürs
Zürs

Skiferie til Zürs

Info omkring destinationen

Velkommen til fortryllende Zürs am Arlberg, et sandt paradis for ivrige skientusiaster! Denne skilandsby ligger på den gennemgående vej til Lech og er et mekka for skiløbere og snowboardere på alle niveauer. Her handler alt om den perfekte vintersportsoplevelse!

I Zürs am Arlberg er skiløb i centrum, og det er ikke svært at se hvorfor. Snesikkerheden i dette område er uovertruffen, så du kan nyde en lang vintersportssæson her. Pisterne varierer i sværhedsgrad, så både begyndere og erfarne skiløbere har mange pister at nyde. Uanset om du leder efter brede og behagelige pister til at forbedre dine færdigheder eller til at udfordre dig selv, har Zürs det hele!

Det, der gør Zürs så unik, er manglen på et traditionelt centrum og butikker. I stedet finder du et udvalg af smukke hoteller og hyggelige restauranter, som alle ligger lige ved pisterne. Det betyder, at du kan være blandt de første på pisterne om morgenen, uden at spilde tid på at rejse fra centrum til skiområdet. Følelsen af frihed og den uberørte natur omkring dig er et vidunderligt syn.

Pistekilometer

51Km
120Km
130Km
0Km
Total 301Km

Antal lifte

15

45

28

Højde

2811m
1304m

Gletscher

0

Langrend

41Km

Funpark

4

Arlberg Skiregion