Oplev Frankrig

Oplev en unik skiferie i Frankrig

#ExploreFrance

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Oplev Frankrig

Oplev det bedste ved de Franske Alper

I sandhed den mest autentiske skioplevelse

Besøg de verdenskendte skidestinationer og bliv garanteret snesikkerhed i Frankrig. Oplev de enestående og højtliggende skisportssteder og besøg de charmerende, traditionelle franske landsbyer i Savoie eller Isère. Tilbring kvalitetstid sammen med dem du holder af i autentiske franske chaleter, hvor du kan nyde et hjem væk hjemmefra. Du kan også vælge at indlogere familien på hotel og lade alle forpligtelserne blive hjemme. Glem ikke at du samtidigt kan nyde det lækre lokale franske køkken eller afslutte dagen omgivet af spa og velvære. Nyd en afslappet start på dagen takket være den luksus det er at bo direkte på pisterne, og udforsk nogle af verdens største sammenhængende skiområder.

explorefrance 

Hvorfor vælge Frankrig`?

  • Ekstremt meget skiferie for pengene
  • Perfekt til både familier, venner og par
  • Smukke autentiske landsbyer med stemningsfyldte barer og restauranter 
  • 7 ud af 10 af verdens største sammenhængende skiområder

Les Trois Vallées

Les Trois Vallées er et MUST for alle skiportsentusiaster. Det er det største sammenhængende skiområde i verden og det højeste skiområde i Europa. Her er snefald garanteret!

Les Portes du Soleil

Tag ud i det enorme terræn på de 600 km pister i Les Portes du Soleil. De ligger på den fransk-schweiziske grænse og byder på en enorm variation af pister for begyndere til off-pist bekendte.

Le Grand Domaine

Det smukke skisportssted, Le Grand Domaine, består af tre skiområder, som alle ligger fantastisk højt. Oplev smukke, træbeklædte pister med masser af sne og et særligt område for begyndere.

Le Grand Massif

I hjertet af de franske alper kan du opleve Le Grand Massif. Udforsk fem sammenhængende skiområder i Haute-Savoie, der tilbyder dig en betagende panoramaudsigt over Mont Blanc.

Se alle skiferier i Frankrig