oplev frankrig

Oplev en unik skiferie i Frankrig

#ExploreFrance

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Oplev Frankrig

Oplev det bedste ved de Franske Alper: Nyd skiløb i 3000 meters højde

I sandhed den mest autentiske skioplevelse

Besøg verdenskendte og højtliggende skisportssteder og bliv garanteret snesikkerhed i Frankrig. Oplev de charmerende, traditionelle franske landsbyer og nyd det lækre franske køkken. Tilbring kvalitetstid med dem du holder af i autentiske franske chaleter eller indloger familien på et skønt hotel og afslut dagene med spa og wellness. Nyd en afslappet start på dagen takket være den luksus det er at bo direkte på pisterne med ski in / ski out, og udforsk nogle af Europas største sammenhængende skiområder.

Dit liftkort er selvfølgelig altid inkluderet, når du bestiller din skiferie med Sunweb. Tilvælger du skiudstyr i 6 dage på din skiferie til Frankrig, får du udstyr inkluderet den 7. dag gratis!

Hvorfor vælge Frankrig`?

  • Skiløb direkte ud af hoveddøren med ski in / ski out
  • Perfekt til både familier, venner og par
  • Autentiske landsbyer med stemningsfyldte barer og restauranter
  • 7 ud af 10 af verdens største sammenhængende skiområder

Hvorfor vælge en skiferie i Frankrig?

Leder du efter en mindeværdig oplevelse på ski? Frankrig tilbyder enestående ferier for skisportsentusiaster, hvor du vil opleve et væld af kendte skiområder og betagende natur. På programmet for din skiferie i Frankrig: unikke oplevelser og mindeværdige øjeblikke du kan dele, med dem du holder af. Fristende, ikke? En skiferie til Frankrig behøver ikke ødelægge dit budget. Med Sunweb kan du nemlig vælge en af vores prisvenlige pakkerejser, hvor både transport, indkvartering og liftkort er inkluderet.

Tøver du stadig med, hvornår du skal rejse? Hvorfor ikke planlægge en magisk jul på ski? Skoleferien er det rigtige tidspunkt at samle familien på en hyggelig familieskitur, hvor I danner minder for livet, når I fejrer jul i Alperne.

Skiferie i Frankrig: En drømmedestination

Fra majestætiske sneklædte tinder til varierede pister. Skisportsentusiaster på alle niveauer vil finde, hvad de leder efter. Uanset om du er nybegynder eller ekspert, tilbyder hvert skiområde nemlig pister til alle niveauer. Les Trois Vallées og Les Portes du Soleil får skientusiaster over hele verden til at drømme om endnu en skiferie. Disse feriesteder tilbyder meget mere end skiløb: varm atmosfære, restauranter og afterski-aktiviteter for hele familien.

Med Sunweb får du mest muligt ud af din skiferie: udover vores pakkerejser, kan du nemt tilvælge både undervisning og skiudstyr! Ønsker du den mest autentiske oplevelse, kan du vælge et stemningsfulgt chalet i Frankrig. Med varierede pister, betagende landskaber og autentiske landsbyer er Frankrig en af de mest populære destinationer for alle skiløbere.