Book din skiferie i 2024/2025

Er du klar til næste sæson?

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. ny saeson

Kan du ikke vente med at komme tilbage på pisterne?

Hold øje med vores nyhedsbrev og bliv opdateret lige så snart din drømmebolig er online!

Savner du den friske luft i Alperne, og drømmer du allerede om din skiferie til næste år? Vi arbejder i øjeblikket på at få alle tilbud for 2024/2025 online hurtigst muligt. Det kan derfor godt betale sig, at holde et vågent øje med vores hjemmeside, Facebook og Instagram. Ved du allerede nu, hvilken indkvartering du ønsker? Hold dig underrettet med vores "Klar til Næste Sæson"-service og bliv påmindet lige så snart din favorit kan bookes igen.
 

Tilmeld dig vores påmindelsesservice og få besked, når dine favoritter kan bookes

Ved du allerede, hvor du ønsker at booke til næste sæson, men der er endnu ikke ledige datoer? Så tilmeld vores påmindelsesservice og vær den første til at få besked, når dine favoritter er online igen. Det er nemt og hurtigt. Find dine favoritter og kom aldrig mere for sent til et godt tilbud.

  1. Find din favorit indkvartering på vores hjemmeside
  2. Klik "Priser & Bestilling’’ eller ”Sæson 2024/2025"
  3. Klik på "Klar Til Næste Sæson?"
  4. Udfyld din e-mail og registrer dig - Vi sender dig en påmindelse, når boligen er online.

NYHEDSBREV

Ønsker du at vide mere og få information omkring vores tilbud for næste sæson? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Gode nyheder! Vi har allerede hundredevis har ledige skiferier. Er du klar til at booke? Få de bedste priser på næste skisæson.

Bliv klar til skiferie i 2024/2025

Kan du ikke vente til næste vintersæson i 2024/2025? Det kan vi heller ikke! Det er aldrig for tidligt, at begynde at planlægge din næste skiferie – derfor er vores indkvarteringer på tilbud allerede nu med flere boliger, som tilbydes løbende.

Gå ikke glip af din favorit indkvartering på din udvalgte skiferieuge ved at tilmelde dig vores påmindelsesservice. På den måde er du sikker på, at du booker din indkvartering for vintersæsonen 2024/2025 til den absolut bedste pris!

Nogle af os ser allerede frem til skiresorternes åbningsweekender i november og december 2024. Andre har planlagt at fejre jul i sneen eller at gå det nye år i møde med stil på deres yndlings skiresort. Forældre kan ikke vente til deres børn får mere selvtillid på pisterne, mens par leder efter luksuriøse skiferier for to. Samtidig planlægger yngre grupper deres grupperejser og afterski udflugter til de populære skiområder i Østrig, Frankrig og Italien.

Uanset hvilken skiferie du søger, kan du finde den her hos Sunweb.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke skiferie i 2024/2025?

Vi bliver ofte spurgt, hvornår det er det bedste tidspunkt at booke skiferie. Det er svært at svare på, da vi altid stræber efter at tilbyde de bedste rejser året rundt. Hvilket tidspunkt som er bedst at booke for netop dig, afhænger også af, hvad du er på udkig efter på din skiferie. Hvilket skiområde vil du besøge, og hvor mange skal afsted?

Foretrækker du at booke din skiferie i god tid, kan du drage fordel af vores store udvalg og vælge blandt nogle af vores mest populære indkvarteringer såsom Vaya Resort.

I tillæg til vores Early Booking Tilbud kan du også vælge mellem vores mest populære uger såsom jul 2024 eller Nytårsaften 2024. Er du mere fleksibel med din afrejsedato, kan du i stedet følge sneen over alperne med vores afbudsrejser på skiferier.

Hvad er nyt for skisæsonen 2024/2025?

Ligesom vi har gjort i tidligere skisæsoner, tilbyder Sunweb fleksible pakkerejser, som altid inkluderer et liftkort. Du vælger selv, om din pakkeløsning skal bestå af en flyrejse eller busrejse, eller en kør-selv pakke, hvor du selv bestemmer, hvordan du ankommer til pisterne. Du kan dermed designe din perfekte skiferie med muligheder for tilvalg såsom leje af udstyr og undervisning.

Har du ikke mod på at tilbringe en hel uge på pisterne, eller er du blot på udkig efter en forlænget weekend i sneen, så tilbyder vi pakkeløsninger helt ned til 2-dages varighed. Vi har også forståelse for, at det ikke altid er hensigtsmæssigt at rejse henover en weekend. Derfor har vores pakkerejser fleksible datoer, så du kan placere din afrejse på alle ugens dage.