1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Norge
  4. Trysil
Trysil

Skiferie til Trysil

Info omkring skiområdet

Et af Norges mest populære skiområder

Med over 60 kilometers pister i alle niveauer, og lige så mange kilometers langrendsspor, er Trysil et af Norges største skiområder. Selv hvis du er i humør til en lade dine ski eller dit snowboard blive hjemme en dag, er her masser af muligheder for at more dig i sneen. Book f.eks. en hundeslædetur og få en oplevelse for livet! Naturelskere vil nyde at vandre i den fantastiske natur, og udsigten fra toppen af bjerget er betagende. På en klar dag, kan du se helt til Sverige! Trysil har desuden mærket Sustainable Destination, som viser, at der arbejdes systematisk med at udvikle bæredygtig turisme i området. Og det er vi glade for, for det betyder, at vi kan sende dig afsted til uberørt natur og fantastisk skiløb i Norge mange år fremover.

Uendelige muligheder for både skiløbere og snowboardere

Hvis du leder efter et alsidigt skiområde, skal du helt sikkert overveje Trysil! Skiområdet Trysil har ikke mindre end 78 km pister, der snor sig gennem stedsegrønne skove. Hvad med at cruise nedad en over fem kilometer lang pist, mens du beundrer omgivelserne? Du kan endda øve hop og wallrides på dit snowboard i Snow Parks. Og langrendsløberne vil helt sikkert ikke føle sig snydt med rigeligt, velholdte langrendspister rundt om Trysilfjellet. Her er det kun fantasien, der sætter grænser!
Dagene er korte om vinteren, men solnedgangen sætter ikke en stopper for dit skiløb. Få en helt særlig oplevelse og tag turen ned ad de oplyste pister, mens stjernerne skinner på himlen over dig.

Af med skiene

Trysils alsidighed viser sig ikke kun på pisterne! Både store og små kan være sikre på at hygge sig på en skiferie her. Mange indkvarteringer ligger tæt på pisterne, så ikke nok med, at du kan sætte dagens første spor i sneen, du er også lynhurtigt tilbage i varmen om aftenen.
Udflugtsmulighederne her lægger også op til fantastiske vinteroplevelser, uden skiene. Du kan tage på hundeslædetur eller snevandring. Det er en unik muligheden i Norge, hvor selv havvandet fryser nogle steder, pga. den nordlige beliggenhed.

Pistekilometer

11
13
14
28
Total 66

Antal lifte

0

7

35

Højde

1100m
475m

Gletscher

0

Langrend

100Km

Funpark

2

Trysil

Top 3