Freerider_2020

DM i Freeride 2020

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Freeride

Freeride DM 2020 – for ski ogsnowboard

Fieberbrunn (SkiCirkus), uge 7

De officielle Danske Mesterskaber, hos både ski og snowboard i disciplinen Freeride, bliver afholdt i østrigske Fieberbrunn i uge 7. Det er ikke uden grund at dette event bliver kaldt ”Danmarks hyggeligste skievent”, da det er fællesskabet, hyggen og glæden ved skiløbet der er i centrum. Ugen kulminerer med den store Freeride DM-finale, hvor Danmarks bedste skiløbere og snowboarders dyster om at blive Danmarksmester 2020.

 Dertil kan du blive en del af Freeride DM POWDER DAYS, hvor vi har samlet det bedste grej til ski og snowboard, så du kan teste alt det nyeste udstyr i Fieberbrunn i uge 7. Ydermere kan du komme med på interessante workshop, opleve oplæg fra atleter og udforske alle muligheder indenfor pudderski, skitouring og freeride. Er du en off-piste entusiast? Så er det er must at være til Freeride DM 2020 i Fieberbrunn.  

 Freeride DM-organisationen og Sunweb har indgået et samarbejde. Rejsedelen bliver varetaget af Sunweb, som er Europas største skirejseselskab. Sunweb sikrer at alt spiller lige fra bookingprocessen til opholdet på destinationen.

Hvad er Freeride DM?

• Freeride DM er de officielle danske mesterskaber i disciplinen freeride ski og snowboard.
• Freeride DM er en uge hvor off-piste / freeride skiløbet / snowboarding er i centrum.
• Freeride DM samler det danske freeride / off-piste miljø i Alperne. 
• Freeride DM er en uge for hele familien (uge 7 – folkeskolernes vinterferie) hvor der er plads til alle.
• Freeride DM er stedet for du møder ligesindede og kan forbedre din teknik, samt kendskab til freeride / off-piste disciplinen.

Konkurrence

FreerideDM for alle niveauer!

Hvis det din første gang til Freeride DM, så skal du bestå et pre-kvalifikation for at få lov til at deltage til den rigtige kvalifikation og muligvis gå videre til finalen. Der afholdes konkurrence i disciplinerne Freeride Ski og Freeride Snowboard indenfor kategorierne Senior og Junior.
 
Aldersgrupper (fødselsår):
Junior: under 18 år (skæringsdag er 31-12-2019)
Voksen: over 18 år
 
Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er tilmeldt en skiklub og at du består pre-kvalifikationen. Dertil skal du selvfølgelig bære et rygskjold, lavinesøger, sonde og skovl.  Der vil blive kåret vindere i alle kategorier og afholdt efterfølgende ceremonier.
 
Kontakt Sunweb kontoret på: 
Telefon: 89 87 26 39 (man.-fre. 10.00-15.00)
E-mail: info.freeridedm@gmail.com
 
Spørgsmål relateret til konkurrencen kan sendes til info.freeridedm@gmail.com
 
Vi glæder os til at tage mod jer i de østrigske Alper!

Indkvarteringer i Fieberbrunn