1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Val Cenis
Val Cenis

Skiferie til Val Cenis

Info omkring skiområdet

Ved at forbinde Val Cenis med Termignon blev der skabt et mellemstort område: Val Cenis. Der er i alt 125 kilometer brede, skrånende pister, som er ideelle for begyndere og (let) erfarne skiløbere. I Val Cenis finder du bl.a. l'Escargot (fransk for snegl), den længste grønne skråning i Europa.

De lavere skråninger er enkle og går hovedsageligt gennem skoven, hvilket giver smukke scenerier. Et must er Arcelle; en smuk rute (skirute) fra l'Ouillon de la Tomba, toppen af området, tilbage til Lanslevillard. Freestylere kan boltre sig i en af de to snowparks, der ligger på Familiale- og St. Pierre-pisterne. Val Cenis har desuden en række smukke offpiste-nedkørsler.

Skiløb i Termignon og Val Cenis
Val Cenis-området består af to skisportssteder, Termignon og Val Cenis. Termignon er en lille og rolig landsby med en smuk udsigt over bjergene i Val Cenis. Pisterne i Termignon er meget velegnede til nybegyndere. Val Cenis er en hyggelig landsby for både unge og gamle. Der er rigeligt blå pister, som specielt er velegnede til begyndere og familier, men også avancerede skiløbere kan nyde Val Cenis.

La Norma og Valfréjus
Frankrig er kendt for sine store skisportsområder, og Val Cenis er et af dem. Ud over Val Cenis byder skisportsstederne La Norma og Valfréjus på udfordringer nok for både unge og gamle. Har du lyst til at tilbringe en dag på ski under dit ophold i Val Cenis i et af de omkringliggende områder i Val Cenis? Så sørg for at benytte dig af vores liftkort-aktion! Med et 6, 7 eller 8 dages liftkort kan du, inden for dit liftkortets gyldighedsperiode, også stå på ski 1 dag i Valfréjus, 1 dag i La Norma, 1 dag i Aussois, 1 dag i Bonneval Sur Arc og 1 dag i Bessans. Disse områder er ikke forbundet, men kan nås med skibus. Skibussen til disse destinationer er inkluderet i liftkortet.

Hytter og lejligheder i Val Cenis
Leder du efter en lejlighed eller et chalet i dette dejlige skiområde? Résidence Les Chalets de Flambau og Résidences Les Balcons de Val Cenis er meget populære overnatningssteder i centrum af Val Cenis og er også meget velegnede til familier og grupper.

Pistekilometer

10Km
42Km
33Km
40Km
Total 125Km

Antal lifte

2

13

14

Højde

2800m
1300m

Gletscher

0

Langrend

12Km

Funpark

2

Val Cenis

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn Familie med små børn Andre Vennegrupper