Gå tilbage

Skiferie til Flaine

Destination image
Pistekilometer
17 Km
60 Km
94 Km
28 Km
199 Km
Total
Antal lifte
11
44
63
Højde
2500m
700m
Gletscher
0
Langrend
168Km
Funpark
3

Info omkring destinationen

Flaine - den hvide by
I skiområdet Le Grand Massifs hjerte ligger, i en højde af 1600 meter, skisportsbyen Flaine, der er bygget specielt vinterens mange skisportsgæster. Landsbyen ligger i en smuk dal, og er tegnet af den berømte byplanlægningsingeniør Breuer. Han har fortrinsvis bygget hvide bygninger, som dermed falder godt ind i den snehvide omegn.

Flaine er en bilfri landsby som består af tre forskellige bydele: Flaine Forêt, Flaine Forum og Flaine Front de Neige, der alle bliver koblet sammen af offentlige lifter. På ét bestemt sted i Flaine er der gratis parkering. Omkring 2 kilometer fra Flaine ligger bydelen Hameau de Flaine, som er bygget i en hel anden, mere stemningsfuld stil. Her befinder sig omkring 65 alpehytter, som er bygget i norsk stil.

Afterski og spændende aktiviteter
Ud over perfekte skimuligheder findes der i Flaine også forskellige hyggelige terrasser og afterskiing-barer, så som The White Pub, L’Eloge og den hollandske Flying Dutchman. Du kan deltage i en pub-crawl, som organiseres af guiderne på stedet, og der bliver også organiseret aktiviteter, så som kanetur, snegrill og snesko-vandretur. I Flaine kan man gå på tur på såkaldte ’Bigfoots’. Desuden kan man f.x. klatre, tage på helikoptertur, køre på ice quads og følge et glatførekursus i en rally-bil. Flaine er også meget afholdt af familier med børn, da der er mange gode børnepasningsmuligheder og der er en overdækket swimmingpool.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper
Familie med ældre børn
Andre
Ældre par