Chalet Il fera beau demain - Tomorrowland Winter

Tomorrowland vender tilbage til Alpe d'Huez i 2023 til den tredje udgave af Tomorrowland Winter, en sensationel festival i en magisk ramme. Højt oppe i de smukke franske alper vil festivalgæster fra hele verden mødes! Det betyder skiløb, snowboarding og fest i et skisportssted, der er omdannet til et kæmpe festivalområde.
Vælg mellem en oplevelse på 5 (tirsdag-lørdag) eller 8 (lørdag-lørdag) dage. Alle pakker omfatter en Mountain Stage-billet, indkvartering og liftkort.

Chalet Il fera beau demain
Kom og nyd de komfortable lejligheder på Chalet Il fera beau demain. Navnet betyder "i morgen bliver det godt vejr", så det lover jo godt. Hytten ligger i bjerglandsbyen Villard-Reculas, og du kan nyde at gå til pisterne, da de kun ligger 50 meter væk.
Lejlighederne har to eller tre soveværelser, alle har et fuldt udstyret køkken og en solrig terrasse. I det fælles wellnessområde kan du slappe af i den opvarmede indendørs pool, saunaen eller i den udendørs jacuzzi, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over bjergene. Dette er uden tvivl et fantastisk sted at bo!

  • Inklusiv Mountain Stage billet
  • Rummelige lejligheder
  • Pool afslapning

Forplejning

Logies

Bemærk

  • * Vigtigt: Dette kort giver dig kun adgang til pisterne på pisterne i dagtimerne. Du kan tilføje et ekstra adgangskort til Tomorrowland Festival i Alpe d'Huez i forbindelse med reservationen.
  • Lejlighed Cloudit har kun en bruser. Toilettet er på gangen.
  • Lejlighed Souvereine har ikke toilet og bruser. Disse faciliter er placeret på gangen.

Beliggenhed & omgivelser

Villard Reculas

Beskrivelse kommer senere..

I Alpe d'Huez Grand Domaine Ski finder du:

  • Mere end 250 kilometer skiløjper
  • Skiløb på Des Rousses gletscher
  • Udfordrende skiområde for enhver skiløber

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Paris.

Sprog:
Det officielle sprog er fransk. De fleste franskmænd taler ikke andre sprog. Vi anbefaler dig at tage en ordbog med.

Tid:
Frankrig har ingen tidsforskel ift. Danmark.

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
På franske kroer og restauranter er det normalt at give mellem 10 % og 15 % i drikkepenge.

Mad & drikke:
Frankrig er kendt for sin ost, croissanter, flutes og vin. Man kan godt drikke vand fra hanen (du rådes til at lade vandet løbe lidt inden du drikker det).

Åbningstider butikker:
Generelt er butikker åbne fra mandag - fredag fra kl. 09.00-19.00 (nogle butikker holder frokostlukket). Om søndagen og mandag formiddag har de fleste butikker lukket. Nogle supermarkeder har åbent søndag formiddag.

Bilferie:
De nationale veje er gode. Husk at du skal betale for at køre på motorvejene. Passo Piccolo San Bernardo er lukket hele vintersæsonnen (november til juni).

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Frankrig.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Rejse med bil:
I Frankrig er mange motorveje betalingsveje.
Piccolo San Bernardo Passet er lukket hele vintersæsonen.

Fra d. 1.juli 2017 er det i nogle byer lovpligtigt at have et miljømærke. Dette kan kun købes online. Hvis miljømærket ikke kommer rettidigt, anbefales det, at printe den udfyldte bestillingsformular og bekræftelse. Bestillingen kan foretages på https://www.certificat-air.gouv.fr/en/demande-ext/cgu

Det anbefales at have snekæder i bilen, da disse kan være nødvendige på visse strækninger. Det anbefales desuden af have vinterdæk på bilen. I tilfælde af en ulykke skal alle bære refleksvest. Rejser du via Belgien er det lovpligtigt a have en brandslukker i bilen.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Bemærk: Gæster til Tomorrowland Winter kan ikke leje udstyr gennem Sunweb. Dette kan gøres på Tomorrowland Winters egen hjemmeside.
Bemærk: Gæster til Tomorrowland Winter kan ikke bestille undervisning gennem Sunweb. Dette kan gøres på Tomorrowland Winters egen hjemmeside.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Skiferie til sæsonen 2023/2024

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at bestille en skiferie til sæsonen 2023/2024.

Indtast din mail nedenfor, så sender vi dig en mail, så snart det er muligt at booke denne indkvartering for den kommende sæson.

Din data vil blive behandlet i overenstemmelse med vores persondatapolitik.