Air Cairo

Det er desværre endnu ikke muligt at bestille tilvalgsydelser, når du flyver med Air Cairo på en rejse med Sunweb. Vi arbejder i øjeblikket på at kunne tilbyde denne service.

Du kan herunder, læse hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med Air Cairo. 

Sædereservation med Air Cairo

Det er muligt at lave sædereservation med Air Cairo, når der er mellem 365 dage og 2 timer til afrejse. Lav sædereservation med Air Cairo.

Bagageregler for Air Cairo

Børn over 2 år samt voksne som rejser med Air Cairo har ret til 7 kg håndbagage hver. Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe 10 kg indtjekket babybagage og en klapvogn/barnevogn.

Særbagage

Hvis du har brug for at medbringe særbagage såsom en cykel eller golftaske, skal du rette henvendelse til os. Vi vil tage kontakt til flyselskabet og kan herefter oplyse om prisen. Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles. Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Check-in med Air Cairo

Når du rejser med Air Cairo, kan du lave online check-in via paxport.

Betaling i flyet

Skal du købe mad, drikke eller andet ombord på Air Cairo, kan du kun betale kontant med dollars eller euro. Det er dermed ikke muligt at anvende betalingskort.

Hjælpemidler

Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.

Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet

Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.

Ved Air Cairo kan du rejse uden lægeerklæring frem til graviditetsuge 28. Fra graviditetsuge 28 til uge 34 kræves der lægeerklæring, som også skal være gældende på hjemrejsetidspunktet. Fra graviditetsuge 34 er det ikke længere muligt for gravide at flyve med Air Cairo.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.