Tilbage

Rejser til Puerto Rico

Destination image

Information om byen

Puerto Rico på Gran Canaria er en gammel fiskerby, der ligger gemt mellem to stejle bjergskråninger, som danner en naturlig havn. Her ligger en lystbådehavn på hver sin side af en fint anlagt sandstrand. Stranden ligger beskyttet af to bølgebryder, hvilket sikrer gode strømforhold, og stranden er derfor et rigtig godt valg til en skøn stranddag med familien. Her er mulighed for at leje solsenge og parasoller, og langs stranden findes et væld af muligheder for at nyde en lækker frokost og en kølig drink.

Slap på Puerto Ricos familievenlige strande

I udkanten af Puerto Rico findes desuden flere gode strande, bl.a. er den indbydende Playa del Amadores bestemt et besøg værd.  Den lavvandet strand blev i sin tid anlagt som et alternativ til stranden midt i byen, og den er i dag kendt for at have en af øens smukkeste solnedgange!

Puerto Rico kravler op ad de omkringliggende bjergskråninger, så gåturen gennem byen kan være stejl nogle steder. Til gengæld er her masser af steder, hvor det er muligt at nyde den storslående udsigt over byen og havet.

Shopping- og forlystelsesliv i Puerto Rico

I Puerto Rico findes flere indkøbs- og forlystelsescentre. Det største, Centro Comercial Puerto Rico, ligger midt i byen, og her finder du alt fra supermarkeder og kjolebutikker til banker, barer og diskoteker. Både i dagtimerne og når mørket falder på, fungerer centeret som byens samlingspunkt, hvor de besøgende shopper souvenirs, nyder en kølig drink og danser til den lyse morgen. Lige bag ved stranden i centrum findes også et mindre center, hvor det er muligt at søge skygge, spise frokost og gøre nogle af feriens indkøb.

Puerto Rico har gennem mange år været et populært rejsemål blandt skandinavere, og det er ikke svært at forstå; her er et rigt forlystelsesliv, en skøn atmosfære og dejlige strande – Her er kort sagt noget for alle. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice på Gran Canaria.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Andre
Ældre familie

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen