Tilbage

Rejser til Fuengirola

Destination image

Information om byen

Den mauriske borg, Sohail, ligger på en bakketop hævet op over Fuengirola og markerer indkørslen til en af Costa del Sols mest populære feriebyer. Fuengirola ligger på den spanske sydkyst, ca. 35 kilometer fra Malaga. Byen, der i sin tid var et beskedent fiskerleje, er i dag en blomstrende ferieby, hvis stemningsfylde byliv og vidunderlige sandstrand hvert år tiltrækker masser af besøgende.

Fuengirola – Den hvide by

Fuengirola går under tilnavnet ”Den hvide by”, hvilket kan tilskrives de mange hvidkalkede huse, som præger bybilledet. Over alt i byen støder du på hyggelige torve med caféer og restauranter, og i de smalle gader kan du gå på opdagelse i byens mange forretninger.  Her kan købes alt fra internationale mærkevarer til lokale delikatesser, og vil du virkelig prøve kræfter med dine handelstalenter, kan det anbefales at slå turen forbi byens marked, som afholdes hver tirsdag. Fuengirola byder på mange hyggelige familieaktiviteter. Tag fx en tur i byens zoologiske have eller besøg Aqua Mijas, som er byens store vandland.

På stranden i Fuengirola

Fuengirolas helt store attraktion er byens vidunderlige sandstrand. Det fine sand strækker over 7 km, og den lavvandet strande er særligt populær blandt børnefamilier. Her kan børnene soppe rundt i vandkanten og samle sten eller bygge sandslotte, mens de voksne kan nyde en pause fra hverdagen på en af de solsenge, som kan lejes på stranden. Skal der være lidt mere gang i den, så er stranden også tilholdssted for udbydere af en lang række vandsportsaktiviteter. Så uanset om du vil sejle en tur langs stranden i en pedalbåd eller fyre op under en jetski, så har du muligheden ved stranden i Fuengirola. Langs hele stranden løber en strandpromenade, hvor du kan slentre en tur mellem palmerne eller sætte dig på en af caféerne og nyde udsigten over havet.

Rejs med Sunweb til Fuengirola

Sunweb har dansk guideservice i Fuengirola, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Ældre familie
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen