1. Hjem
  2. Rejser
  3. Portugal
  4. Madeira
  5. Vale Paraizo Camacha
Vale Paraizo Camacha

Rejser til Vale Paraizo Camacha

Drømmer du om at opleve frodige Madeira, så er det svært at finde et bedre sted at starte. Vale Paraizo Camacha er perfekt, hvis du vil udforske Madeiras mange skjulte skatte. Fra denne hyggelige by i det sydlige Madeira, kan du tage på smukke vandreture gennem den grønne natur. Du kan for eksempel spadsere ud til Quinta do Vale Paraiso eller vandre til idylliske Levada da Serra, som begge er to populære steder i området. Vale Paraizo Camacha passer især godt til dem, som gerne vil kombinere smuk natur, i stille og afslappende omgivelser. Den skønne natur behøver du ikke at betale ekstra for, da den findes overalt omkring dig.

Byen Vale Paraizo Camacha er beliggende kun få kilometer nord for Madeiras hovedstad Funchal, der regnes som en af de vigtigste steder at opleve, når du rejser til Madeira. Det er her, at du finder de bedste restauranter, vinbarer, shoppingbutikker og museer, hvilket gør Vale Paraizo Camacha til et skønt sted at bo. Her kan du befinde dig ganske tæt på den levende og farverige hovedstad, uden at skulle påvirkes af den daglige travlhed. At bruge en dag i Funchal kan dog klart anbefales, da der her er en masse ,både at se og prøve, hvor især de traditionelle specialiteter, lavet med øens friskfangede fisk, og de populære lokale vine fra Madeira, er værd at smage.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
10ºC
12ºC
11ºC
17ºC
21ºC
25ºC
31ºC
29ºC
26ºC
21ºC
18ºC
12ºC
Min. temp.
3ºC
7ºC
7ºC
11ºC
13ºC
19ºC
24ºC
23ºC
21ºC
15ºC
13ºC
7ºC

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad: 
Hovedstaden i Portugal er Lissabon.

Sprog: 
Det officielle sprog i Portugal er portugisisk.
Tid: 
Portugal er 1 time bagud i forhold til Danmark.
Penge: 
Den officielle møntenhed i Portugal er euro.
Drikkepenge: 
Det er normalt at give ca. 5-10% i drikkepenge på de portugisiske barer og restauranter.
Strøm: 
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.
Pas: 
Når du rejser til Portugal, skal du medbringe et gyldigt pas. Du er selv ansvarlig for passets gyldighed i forbindelse med din ferie.
Nødstilfælde: 
Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.
Åbningstider: 
Forretningerne i Portugal har som udgangspunkt åbent fra mandag til fredag fra 9.00 – 13.00 og 15.00 – 19.00 og lørdag fra 9.00 – 13.00. Åbningstiderne kan lokalt variere.
Mobiltelefon: 
Din danske mobiltelefon virker også i Portugal.
Andet: 
Ifølge portugisisk lov må hoteller og lejligheder afvise en booking hvis ingen af de rejsende er over 18 år. Dette kan Sunweb ikke gøres ansvarlig for.