1. Hjem
  2. Rejser
  3. Italien
  4. Gardasøen
  5. Peschiera
Peschiera

Rejser til Peschiera

Der, hvor floden Mincio flyder ud fra Gardasøen, opstod det strategisk vigtige Peschiera - en stærkt befæstet by, som man gennem århundreder har bygget ud og fornyet. De store fæstningsanlæg, Mincio flodens kanaler, murene og kasernen omringer det nuværende historiske centrum. Det er her i centrum, at byens mange små forretninger, restauranter og barer ligger. Har du lyst til at komme lidt væk fra søens til tider meget koncentrerede trafik, så kør gerne rundt i Mincioflodens bakkelandskab. På bakkerne og i dalene kan du stadigvæk finde talrige små, uberørte landsbyer med borge og kirker. Fra Peschiera er der virkelig mange udflugtsmuligheder. Besøg Sirmione eller kør til Verona. Det tager kun ca. 20 minutter. Vil man glæde børnene, så er en tur i Gardaland eller Caneva World virkelig en oplevelse. Begge ligger kun 5-10 minutters kørsel fra Peschiera. Se også vore 3 campingpladser ved Peschiera.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
7ºC
8ºC
16ºC
21ºC
20ºC
29ºC
30ºC
30ºC
24ºC
22ºC
13ºC
11ºC
Min. temp.
1ºC
3ºC
5ºC
10ºC
11ºC
19ºC
22ºC
22ºC
17ºC
15ºC
8ºC
7ºC

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad:

Italiens hovedstad er Rom.

Sprog:

Det officielle sprog er italiensk. I nogle dele af Italien taler folk tysk (Sydtyrol) eller fransk (Piemonte). I de større byer og i turist områderne kan du begå dig på engelsk eller tysk.

Tid:

Italien har ingen tidsforskel med Danmark.

Valuta:

Den officielle valuta i Italien er euro.

I Italien finder du mange pengeautomater, hvor du normalt kan hæve 24 timer i døgnet. Det er dog ikke altid muligt at betale med kort i restauranterne eller butikkerne.

Strøm:

Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt. Stikkontakten kan dog godt have en anden form. I det tilfælde kan du købe en adapter i supermarkedet.

Rejsedokumenter:

Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas eller identitetsbevis. Har du ikke dansk statsborgerskab, er det vigtigt at kontrollere, om andre regler er gældende.

At rejse med de korrekte dokumenter er på eget ansvar.

Guideservice:

Sicilien: der er ingen Sunweb-tour guide på Sicilien. Du vil blive mødt af en engelsktalende lokal repræsentant.

Calabrien: der er ingen Sunweb-tour guide i Calabria. Du vil blive mødt af vores lokale engelsktalende repræsentant.

Vaccination:

For aktuel information om vaccinationer og andre data om sundhed og rejser, så kan du besøge hjemmesiden LCR her: https://www.lcr.nl/.

Mobil:

Du kan bruge din mobiltelefon til at foretage opkald i Italien. Vi råder dig til at begrænse dette så meget som muligt på grund af de høje omkostninger, der opkræves. Forhør dette med din udbyder inden ferien. Hvis du vil bruge internettet via din telefon, anbefaler vi, at du gør dette via et trådløst netværk. Sluk altid for dataroaming, når du er i udlandet.

Nødstilfælde

Ved behov for kontakt til politi, ambulance eller brandvæsen ringes 112.

Mad og  drikke:

Italien er kendt for sine pastaer og pizzaer, men også for sine velsmagende vine som Chianti og den meget populære Prosecco. Når du er i Italien, er du sikret god mad og drikke. Kort sagt - nyd det!

Vandet i Italien er ikke, hvad du er vant til i Danmark. Det anbefales ikke at drikke postevand. Det er bedst at købe vand på flaske i supermarkedet eller på dit hotel/lejlighed. Bemærk, at disse flasker ikke er fyldt med postevand.

Drikkepenge:

Det er normalt i Italien at give ca. 10% i drikkepenge på barer, restauranter og hoteller.

Åbningstider:

Mange butikker i Italien holder lukket om mandagen. De andre dage er butikkerne åben til ca. kl. 19.30. Om eftermiddagen fra kl. 12.30 - 15.30 holder butikkerne lukket grundet siesta.

Swimmingpool regler:

Generelt skal du i Italien bære en badehætte i swimmingpools. Mænd skal have stramme badebukser på. Badeshorts er ofte forbudt.