Rejser fra København Lufthavn

Book hotel på Rhodos

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. Hoteller
  4. Graekenland
  5. Rhodos

Find dit perfekte hotel på Rhodos

Den græske ø Rhodos er fyldt med solrige sandstrande, smuk og frodig grøn natur, hyggelige landsbyer og livlige badebyer. Alt dette gør Rhodos til det helt perfekte feriemål. Bonus: flyveturen til Rhodos er ikke særlig lang. Særligt de kendte og populære byer som hovedstaden Rhodos by og den vidunderlige karakteriske hvide landsby Lindos er et besøg værd. Hovedstaden Rhodos by er udover at være en hyggelig bymed masser af butikker og restauranter også en historisk seværdighed i sig selv. Det bugner med valgmuligheder af hoteller på Rhodos, du kan blandt andet finde mange af Rhodos hoteller tæt på stranden. Drømmer du dig allerede væk bare ved tanken om en solskinsferie på Rhodos? Gå på opdagelse hos Sunweb, og find det hotel der tiltaler dig aller mest.

De bedste hoteller på Rhodos

Rhodos er den største ø af alle de græske øer, og har dermed et bredt udvalg af overnatningsmuligheder. Rejser du til Rhodos med børn? Så finder du en lang række af familiehoteller med børnevenlige værelser, underholdning, swimmingpools og sjove aktiviteter. De fleste af hotellerne på Rhodos ligger tæt på stranden, dermed kan du og børnene nemt og hurtigt komme ned på stranden til leg i sandet og havvandet. Hvis du derimod rejser alene med din partner og foretrækker et ophold uden børn omkring dig, kan du med fordel vælge et hotel kun for voksne. Forkæl dig selv lidt ekstra med et all inclusive hotel. Her vil du blive forkælet med mad og drikke hele dagen: meget afslappende og nemt. Vil du have mere af det hele? Opgrader til et ultra all inclusive hotel, hvor du ikke behøver at sørge for noget som helst selv, lad hotellet klare det hele for dig. Foretrækker du en mindre indkvartering? Så udforsk de små og mere private hoteller på Rhodos. Disse charmerende overnatningssteder ligger i smukke omgivelser væk fra de tætbefolkede turistområder.

Rhodos, et hav af smukke seværdigheder

Rhodos er fyldt med smukke steder, og har lidt af hvert at byde på: historiske seværdigheder, maleriske landsbyer, smukke bugter og naturreservater. Du vil bestemt ikke komme til at kede dig på din ferie til Rhodos, her er altid noget at lave på denne græske ø. Hvis du booker et hotel i Rhodos by, så kan du gå direkte fra dit hotel til den middelalderlige by. Suleman-moskeen, Roloi-klokketårnet og Stormesterens Palads: du må bare se det hele! Vidste du, at Rhodos by er på UNESCOs verdensarvsliste? Endnu en uundgåelig seværdighed på din ferie til Rhodos er byen Lindos. Det er en af de ældste landsbyer på Rhodos. Her er alle huse bygget op ad en bakke. En bemærkelsesværdig kontrast til det azurblå hav der omkranser bakken. Hotellerne i Lindos har derfor en fantastisk udsigt.Foretrækker du at se en ægte naturperle? Så besøg sommerfugledalen eller Rhodos' smukkeste bugt: Anthony Quinn Bay. Det er en enestående oplevelse udover det sædvanlige. Du kan læse meget mere om seværdigheder på Rhodos i bloggen her "De 5 smukkestede steder på Rhodos".