1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Samos
  5. Kokkari
Kokkari

Rejser til Kokkari

Kun 10 km fra Samos by ligger den maleriske by Kokkari. Sammen med Pythagorion er Kokkari en af de mest populære byer på den græske ø Samos. Kokkari har en dejlig havn med forskellige restauranter, små taverner og mange barer. Om aftenen kommer landsbyen til live, og du kan slentre rundt i gaderne og forbi butikkerne. På trods af den voksende turisme har Kokkari formået at bevare sin ro. Hvis du vil have et mere livligt natteliv, kan du tage til Samos By.

Strandene i Kokkari

I Kokkari finder du to smukke strande med meget klart vand. Den ene er ret stille, og den anden er mere vild. Begge strande er stenstrande, så husk at tage gode sko med dig! Hvis du kan lide vandsport, er du kommet til det rette sted, da næsten alle former for vandsport er tilgængelige. Leder du efter et hotel nær stranden i Kokkari? Eller en lejlighed i Kokkari? Eller blot et lille, attraktivt hotel i Kokkari? Hos Sunweb finder du forskellige typer indkvartering i området!

Besøg den flotte havn

Kokkari er en gammel fiskerlandsby og har derfor bl.a. en smuk havn, som du bliver nødt til at kigge forbi! Her er en skøn atmosfære, og du føler næsten, at du er trådt ind i et billede fra en reklame for Grækenland. Hvis du er glad for fisk, er dette helt sikkert stedet for dig, for her finder du et godt udvalg af fiskerestauranter, hvor du kan nyde lækre, friske fiskeretter. 

Hygge i det maleriske centrum

Den gamle fiskerby har bevaret sin charme og autenticitet og er afgjort værd at bruge en god portion tid på at slentre igennem. På hovedgaden finder du den smukke Agios Nikolaos kirke, som du også bør lægge vejen forbi i løbet af din ferie i Kokkari. Tilbring også din aften i byen, hvor de mange cafeer, restauranter og taverner i gågaden gør det til et fantastisk sted at gå ud og nyde de vidunderlige, græske sommeraftener.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
10ºC
12ºC
11ºC
17ºC
21ºC
25ºC
31ºC
29ºC
26ºC
21ºC
18ºC
12ºC
Min. temp.
3ºC
7ºC
7ºC
11ºC
13ºC
19ºC
24ºC
23ºC
21ºC
15ºC
13ºC
7ºC

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par single rejsende Andre Unge par

Udflugter

For at få dig i feriestemning vil vi gerne give dig lidt inspiration til udflugter - her er nogle af vores gæsters favoritter. De viste priser er vejledende, der gælder særlige priser for babyer og børn. Bemærk venligst, at alt kan ændres. Er du interesseret i at deltage i en udflugt? Du kan bestille dem via vores guide eller lokale repræsentant, når du ankommer til din destination.

Ø-tur, det bedste af Samos

Fra 305 €
En ø som Samos med et varieret landskab, mange turistattraktioner og en rig historisk arv, kræver en rundtur. Første stop er Hera-templet og Thimious Stavrous-klosteret. Du vil opleve den lokale industri på en keramikfabrik og smage frisk honning. Under frokosten i Potami vil du se vandfaldene, og efter en kort gåtur vender du tilbage til Nightingale Valley. Her fra går du tilbage langs kysten. Ruten kan variere en smule afhængigt af dit afhentningssted. (Rækkefølgen af denne dag kan variere afhængigt af, hvilken side af øen du bor på).

Tyrkiet og Efesos

Fra 655 €
Tag af sted til Tyrkiet, og gå fra borde i Kusadasi! Der venter en bus, som kører dig til Efesos, et af verdens syv klassiske vidundere. Efesos var engang en vigtig havne- og handelsby og er nu et af de største og bedst bevarede arkæologiske steder i det antikke Grækenland. Når du vender tilbage til Kusadasi, har du tid til at nyde caféerne, de små basarer og de tyrkiske bade i denne smukke by.

Patmos

Fra 485 €
Kombiner en dag på båden med en dag i Patmos. Patmos er en stille og malerisk ø i Det Ægæiske Hav. Tidligere var Patmos et tilflugtssted for kristne munke, hvilket stadig kan ses i øens klostre og kirker. Ledsaget af en guide vil du besøge den hellige grotte, Sankt Johannes-klosteret og landsbyen Chora. Bagefter har du tid til frokost og til at gå rundt på Patmos på egen hånd.

Udflugt med båd

Fra 335 €
Sejl med kaptajn Andreas, og nyd det blå hav og den smukke ø Samiopoula. Bagefter sejler du til en afsidesliggende strand, hvor du kan snorkle og nyde en grill. Du kan booke denne sjove udflugt, når du bor på øens østlige side.

Praktisk information

Bemærk! De græske myndigheder kræver at alle passagere udfylder en 'Passenger Load Factor form' minimum 24 timer inden afrejse. Du kan finde formen her

Hovedstad:
Hovedstaden er Athen.

Tid:
Grækenland er 1 time foran Danmark.

Sprog:
Det officielle sprog er græsk. Men man kan sagtens klare sig på engelsk (og delvist på tysk).

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 10% i drikkepenge på de græske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Vand:
Det er ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanen.

Mad:
Typiske græske retter er Souvlaki, Tzatziki og Mousaka.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Grækenland.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Scooterudlejning:
For at køre på scooter (og knallert) i Grækenland skal man være i besiddelse af et motorcykelkørekort. Men de græske udlejningssteder accepterer ofte også et knallertkørekort eller almindeligt bilkørekort. Hvis du vælger at leje en scooter eller knallert uden at have et motorcykelkørekort, er det på egen risiko.

Turistskat:
Fra 1. januar 2018 indføres skat på hotelovernatninger i Grækenland. Skatten baseres på hotellets officielle kategorisering og længden af opholdet. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at Sunwebs klassificering kan adskille sig fra hotellets officielle kategori.

Skatten betales direkte til indkvarteringen ved ankomst, og følgende satser er gældende pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Hoteller/lejligheder kategori 1 og 2: 0,50 €
Hoteller/lejligheder kategori 3: 1,50 €
Hoteller/lejligheder kategori 4: 3 €
Hoteller/lejligheder kategori 5: 4 €