1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Paxos
Paxos

Rejser til Paxos

Syd for Korfu ligger øen Paxos. Paxos er stadig en uopdaget perle i Det Ioniske Hav. Denne grønne ø ligger omkring en times sejlads fra Korfu. Øen er ifølge nogle den smukkeste ø i området, og besøgende vender ofte tilbage, år efter år, for at nyde dens særlige atmosfære.

At der ikke er nogen lufthavn på øen (man flyver til Korfu) betyder ro og en ferie væk fra masseturismen. På østkysten er der flere strande og bakkede landskaber hvorimod den vestlige del af øen er betydeligt mere barsk i sin karakter med stejle klipper og dybe grotter, som du kan udforske på en bådtur fra fiskerlandsbyen Loggos. I de fortryllende bugter har vandet en smuk blågrøn farve, og de forskellige strande er nemme at nå med båd eller til fods.

I de tre landsbyer Gaios, Loggos og Lakka finder du hyggelige tavernaer og barer ved vandet, men du skal ikke forvente et livligt natteliv. Øen emmer af det autentiske Grækenland og er ideel for dem, der ønsker at komme til rolige og smukke omgivelser.

Afhængigt af fly- og færgetider kan du blive nødt til at tilbringe en nat på Korfu.

Guideservice:

Når du rejser med Sunweb til Paxos tilbyder vi digital guideservice, som vil være dansk- eller engelsktalende.

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
14ºC
16ºC
17ºC
22ºC
26ºC
32ºC
32ºC
27ºC
22ºC
19ºC
16ºC
Min. temp.
4ºC
8ºC
10ºC
10ºC
13ºC
16ºC
20ºC
22ºC
19ºC
14ºC
11ºC
8ºC

Populære hoteller

Mest populære byer

Fly information

Vi flyver direkte til Korfu og flyveturen tager cirka 3 timer. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af vores danske guider eller en lokal repræsentant for Sunweb.

Transfer
Transfer er inkluderet, hvis du også har booket din indkvartering hos Sunweb. Transfertiderne fra Korfu er som følger:

Korfu lufthavn til Korfu havn - ca. 15 minutter

Færge fra Korfu til Paxos - ca. 60 til 120 minutter (afhængigt af færgen)

Transfer fra Paxos havn til Loggos / Gaios - ca. 20 minutter

Det kan også være nødvendigt at blive en nat på Korfu, afhængigt af fly- og færgetider

Flytider

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Færgeplan

I løbet af lavsæsonen sejler den sidste færge fra Korfu til Paxos om eftermiddagen ca. kl. 14:30 til 15:30. I højsæsonen sejler den sidste færge om eftermiddagen ca. kl. 16:30.  Ved ankomst senere end dette, vil du skulle tilbringe en nat på et særligt udvalgt hotel på Korfu.

I både lavsæson og højsæson sejler den tidligste færge fra Paxos til Korfu ca. kl. 7:30. Det kan derfor være nødvendigt at tilbringe den sidste overnatning på et særligt udvalgt hotel på Korfu, ved tidlige flyafgange (hjemrejse). Bemærk venligst ovenstående transfer- og færgetid.

Rejsedokumenter
Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne, og vi frabeder derfor, at du indtaster dit mellemnavn. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.