1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Piskopiano
Piskopiano

Rejser til Piskopiano

Skøn landsbyatmosfære

I Piskopiano møder du den ægte græske landsbyatmosfære. Byen ligger hævet over Kretas nordkyst på den østlige del af øen, ikke langt fra velkendte feriebyer som Hersonissos, Stalis og Malia. Den fredelige landsby er omkranset af store olivenlunde, og uanset hvor du vender blikket hen, mindes du om Kretas enorme produktion af oliven. I Piskopiano kan du nyde stilheden i byens gader og langs de smalle landeveje i udkanten af byen. Om aftenen byder en lille håndfuld taverner indenfor til traditionel kretensisk mad. Få minutters gang fra Piskopiano ligger det lille torv i det gamle Hersonissos. På torvet findes flere charmerende taverner med ternede duge og tunge vinranker hængende ned fra taget. Her kan du nyde alle de lækre retter fra det klassiske græske menukort.

Mange udflugtsmuligheder

Fra Piskopiano har du ca. 3 kilometer ned til det livlige centrum af Hersonissos, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære af forlystelsesliv. Her kan du shoppe til du segner i de mange farverige souvenirbutikker, danse natten væk på byens barer eller nyde dagen ved den populære Star Beach, som foruden en dejlig strand også byder på et skønt poolanlæg med mange swimmingpools og små vandrutsjebaner. Hersonissos er dog ikke det eneste populære udflugtsmål nær Piskopiano. Fra havnen i Hersonissos afgår dagligt flere turbåde, som bl.a. byder på skønne udflugter på havet. Fra Piskopiano har du desuden også kun ca. 25 minutters kørsel til Kretas mest berømte seværdighed, Knossos, som er et absolut must at besøge for alle historieinteresserede.

Rejs med Sunweb til Piskopiano

Når du rejser til Piskopiano med Sunweb, tilbyder vi dansk guideservice under din ferie. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de græske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler, kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra. Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
1,5 meter anbefales
Offentlig transport
Godkendte mundbind er påkrævet
Maksimalt antal personer udendørs
Ingen restriktioner
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Tilladt
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Tankstationer
Åbent
Restauranter
Åbent
Kun udendørs borde med sikker afstand mellem bordene.Der kan være 1 gæst pr. to kvadratmeter. Maks. 6 gæster ved et bord, bortset fra familier med mindreårige børn. Personale er pålagt at bære mundbind. Dette er anbefalet, men ikke obligatorisk for gæster.
Barer
Åbent
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter.
Butikker
Åbent
Antal gæster er afhængig af mængden af mennesker pr. kvadratmeter. I indkøbscentre er 1 person pr. 20 kvadratmeter tilladt og i mindre butikker er 1 person pr. 15 eller 10 kvadratmeter tilladt. Det anbefales at bruge mundbind.
Vandland
-
Der findes pt. ingen information herom
Forlystelsesparker
Åbent
Zoologiske haver
Åbent
Strande
Åbent
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Museum
Wellness
Åbent
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ingen restriktioner
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
-
Der findes pt. ingen information herom.
Diskoteker / natteliv
Åbent
Maks. 30% af den tilladte kapacitet.
Casino
Lukket
Lufthavn
Åbent
Mundbind er påkrævet. Fra 1. juli flyves der til alle rejsemål i Grækenland. Der bliver taget stikprøver af coronatest i lufthavnene.Fra den 1. juli har den græske regering gjort det obligatorisk for alle turister at udfylde en såkaldt Passenger Load Factor-formular maks. 24 timer før ankomst til enhver græsk lufthavn. Hvis du ikke har udfyldt formularen, kan du blive nægtet adgang til Grækenland.
Karantæne
Nej
Ikke påkrævet
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Sundhedserklæring
Ja
Brug af mundbind er påkrævet. Passagerer skal bære mundbind under hele opholdet i lufthavnsområderne. Passagerer skal være opmærksom på at de kan blive bedt om at fjerne deres mundbind midlertidigt ved sikkerhed- og identitetskontroller. Brug af mundbind er også obligatorisk under flyvningen samt ved ombordstigning. Alle foranstaltninger er underlagt løbende evaluering og kan blive ændret. De græske myndigheder beder ligeledes indrejsende om at udfylde en særlig sundhedsformular med dine personlige data.
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Du skal indenfor 24 timer udfylde dette skema: https://travel.gov.gr/#/. Hvis du ikke udfylder det, vil du blive nægtet indrejse til Grækenland og du skal selv bestille en returbillet øjeblikkeligt.
Regler for transfer
Maks. 50% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må i maks være 2 personer (eller en familie på maks. 5 personer)

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Unge par

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
11ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
17ºC
13ºC
8ºC