1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Piskopiano
Piskopiano

Rejser til Piskopiano

Information om byen

Skøn landsbyatmosfære

I Piskopiano møder du den ægte græske landsbyatmosfære. Byen ligger hævet over Kretas nordkyst på den østlige del af øen, ikke langt fra velkendte feriebyer som Hersonissos, Stalis og Malia. Den fredelige landsby er omkranset af store olivenlunde, og uanset hvor du vender blikket hen, mindes du om Kretas enorme produktion af oliven. I Piskopiano kan du nyde stilheden i byens gader og langs de smalle landeveje i udkanten af byen. Om aftenen byder en lille håndfuld taverner indenfor til traditionel kretensisk mad. Få minutters gang fra Piskopiano ligger det lille torv i det gamle Hersonissos. På torvet findes flere charmerende taverner med ternede duge og tunge vinranker hængende ned fra taget. Her kan du nyde alle de lækre retter fra det klassiske græske menukort.

Mange udflugtsmuligheder

Fra Piskopiano har du ca. 3 kilometer ned til det livlige centrum af Hersonissos, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære af forlystelsesliv. Her kan du shoppe til du segner i de mange farverige souvenirbutikker, danse natten væk på byens barer eller nyde dagen ved den populære Star Beach, som foruden en dejlig strand også byder på et skønt poolanlæg med mange swimmingpools og små vandrutsjebaner. Hersonissos er dog ikke det eneste populære udflugtsmål nær Piskopiano. Fra havnen i Hersonissos afgår dagligt flere turbåde, som bl.a. byder på skønne udflugter på havet. Fra Piskopiano har du desuden også kun ca. 25 minutters kørsel til Kretas mest berømte seværdighed, Knossos, som er et absolut must at besøge for alle historieinteresserede.

Rejs med Sunweb til Piskopiano

Når du rejser til Piskopiano med Sunweb, tilbyder vi dansk guideservice under din ferie. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Unge par Andre Familie med store børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
11ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
17ºC
13ºC
8ºC