1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Piskopiano
Piskopiano

Rejser til Piskopiano

Skøn landsbyatmosfære

I Piskopiano møder du den ægte græske landsbyatmosfære. Byen ligger hævet over Kretas nordkyst på den østlige del af øen, ikke langt fra velkendte feriebyer som Hersonissos, Stalis og Malia. Den fredelige landsby er omkranset af store olivenlunde, og uanset hvor du vender blikket hen, mindes du om Kretas enorme produktion af oliven. I Piskopiano kan du nyde stilheden i byens gader og langs de smalle landeveje i udkanten af byen. Om aftenen byder en lille håndfuld taverner indenfor til traditionel kretensisk mad. Få minutters gang fra Piskopiano ligger det lille torv i det gamle Hersonissos. På torvet findes flere charmerende taverner med ternede duge og tunge vinranker hængende ned fra taget. Her kan du nyde alle de lækre retter fra det klassiske græske menukort.

Mange udflugtsmuligheder

Fra Piskopiano har du ca. 3 kilometer ned til det livlige centrum af Hersonissos, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære af forlystelsesliv. Her kan du shoppe til du segner i de mange farverige souvenirbutikker, danse natten væk på byens barer eller nyde dagen ved den populære Star Beach, som foruden en dejlig strand også byder på et skønt poolanlæg med mange swimmingpools og små vandrutsjebaner. Hersonissos er dog ikke det eneste populære udflugtsmål nær Piskopiano. Fra havnen i Hersonissos afgår dagligt flere turbåde, som bl.a. byder på skønne udflugter på havet. Fra Piskopiano har du desuden også kun ca. 25 minutters kørsel til Kretas mest berømte seværdighed, Knossos, som er et absolut must at besøge for alle historieinteresserede.

Rejs med Sunweb til Piskopiano

Når du rejser til Piskopiano med Sunweb, tilbyder vi dansk guideservice under din ferie. Vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Unge par Ældre par Familie med store børn Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
11ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
17ºC
13ºC
8ºC