1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Kokkini Hani
Kokkini Hani

Rejser til Kokkini Hani

Den lille badeby Kokkini Hani er et oplagt rejsemål for dig, som vil nyde ferien i fredelige omgivelser, men stadig ønsker Østkretas mange ferieoplevelser inden for en overkommelig afstand. Kokkini Hani ligger på Kretas nordøstkyst – midt mellem storbyen Heraklion og den populære ferieby Hersonissos. Kokkini Hani var i sin tid en lille fiskerby, hvor Heraklions byboere søgte mod stranden i weekenderne. Siden hen har også Kretas besøgende fået øjnene op for den dejlige sandstrand. Stranden er opdelt i flere mindre dele, som ligger godt beskyttet af en række bølgebrydere. Her er lavvande, så også børnefamilier vil kunne nyde dagen ved stranden. Langs stranden ligger flere strandcaféer, og i Kokkini Hanis hovedgade findes et godt udvalg af restauranter og taverner.

På udflugt til Østkretas større byer

Kokkini Hani er et glimrende udgangspunkt for masser af spændende udflugter. Østkretas største by, Heraklion ligger ca. 12 km fra Kokkini Hani, og du kan tage bussen mellem de to byer flere gange i timen. I Heraklion kan du opleve livet i en ægte græsk storby. Her er desuden gode shoppingmuligheder og mange spændende seværdigheder og museer. Kører du mod øst, har du også ca. 12 km til Hersonissos, hvor du finder et livligt forlystelsesliv og Kretas mest farverige natteliv.  Tæt ved Kokkini Hani findes også Kretas mest populære seværdighed, Knossos, hvor du kan opleve et stykke af Grækenlands spændende historie.

Rejs med Sunweb til Kokkini Hani

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Kokkini Hani, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Unge par

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
14ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
24ºC
20ºC
17ºC
14ºC
8ºC