Tilbage

Rejser til Kissamos

Destination image

Information om byen

Kissamos, også kaldet Kastilli, ligger i smukke omgivelser på den nordvestlige del af Kreta. Her er ingen overrendte strande og fyldte restauranter men i stedet en hyggelig og afslappende stemning. Her er en helt særlig atmosfære, og lokalbefolkningen er venlige og imødekommende. Langs den smukke kyststrækning finder du hyggelige, små hoteller og ferielejligheder. Her er et lille udvalg af gode restauranter og taverner samt enkelte barer. I Kissamos vil du også møde grækere på ferie - og de ved nok, hvor de skal finde den bedste stemning.

Strandene er smukke og fredelige, og naturen omkring Kissamos er betagende. Her er olivenlunde og druemarker med bjerge i baggrunden. Nogle steder går klipperne helt ned til havet. Små, snoede veje fører dig fra den ene landsby til den anden. Dette er et af de dejligste steder at holde ferie på Kreta. Vi anbefaler Kissamos til voksne samt til familier, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser.

Sunweb tilbyder ikke dansk guideservice i Kissamos, men du er altid velkommen til at henvende dig til vores guider i Chania pr. telefon eller sms.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Venne grupper
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen