1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Kissamos
Kissamos

Rejser til Kissamos

Information om byen

Kissamos, også kaldet Kastilli, ligger i smukke omgivelser på den nordvestlige del af Kreta. Her er ingen overrendte strande og fyldte restauranter men i stedet en hyggelig og afslappende stemning. Her er en helt særlig atmosfære, og lokalbefolkningen er venlige og imødekommende. Langs den smukke kyststrækning finder du hyggelige, små hoteller og ferielejligheder. Her er et lille udvalg af gode restauranter og taverner samt enkelte barer. I Kissamos vil du også møde grækere på ferie - og de ved nok, hvor de skal finde den bedste stemning.

Strandene er smukke og fredelige, og naturen omkring Kissamos er betagende. Her er olivenlunde og druemarker med bjerge i baggrunden. Nogle steder går klipperne helt ned til havet. Små, snoede veje fører dig fra den ene landsby til den anden. Dette er et af de dejligste steder at holde ferie på Kreta. Vi anbefaler Kissamos til voksne samt til familier, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser.

Sunweb tilbyder ikke dansk guideservice i Kissamos, men du er altid velkommen til at henvende dig til vores guider i Chania pr. telefon eller sms.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Unge par Venne grupper Familie med store børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
12ºC
15ºC
16ºC
20ºC
24ºC
29ºC
31ºC
30ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
16ºC
14ºC
8ºC