Tilbage

Rejser til Kalives

Destination image

Information om byen

Kalives er en hyggelig græsk landsby beliggende ca. 20 km fra Chania. Her finder du både skøn græsk feriestemning og et strejf af det traditionelle hverdagsliv på Kreta. Kalives ligger ned til en dejlig sandstrand, som er særligt velegnet til familier med små børn, da vandet bliver langsomt dybt. Byen ligger i smukke omgivelser, og den flotte natur er perfekt til vandre- og cykelture. Kalives har en hyggelig fiskerihavn, hvorfra byens restauranter får leveret frisk fisk dagligt. På byens hovedgade findes et udvalg af butikker og små hyggelige tavernaer. Langs kysten findes også små caféer og restauranter, hvor der serveres lækre, traditionelle græske retter.

Med sin centrale beliggenhed, så er Kalives et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Kretas mange spændende seværdigheder. Sunweb Rejser anbefaler Kalives til børnefamilier og par, som ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Sunweb Rejser tilbyder dansk guideservice i Kalives, og vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Unge par
Ung familie
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen