1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Kalives
Kalives

Rejser til Kalives

Information om byen

Kalives er en hyggelig græsk landsby beliggende ca. 20 km fra Chania. Her finder du både skøn græsk feriestemning og et strejf af det traditionelle hverdagsliv på Kreta. Kalives ligger ned til en dejlig sandstrand, som er særligt velegnet til familier med små børn, da vandet bliver langsomt dybt. Byen ligger i smukke omgivelser, og den flotte natur er perfekt til vandre- og cykelture. Kalives har en hyggelig fiskerihavn, hvorfra byens restauranter får leveret frisk fisk dagligt. På byens hovedgade findes et udvalg af butikker og små hyggelige tavernaer. Langs kysten findes også små caféer og restauranter, hvor der serveres lækre, traditionelle græske retter.

Med sin centrale beliggenhed, så er Kalives et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Kretas mange spændende seværdigheder. Sunweb Rejser anbefaler Kalives til børnefamilier og par, som ønsker en afslappende ferie i rolige omgivelser.

Sunweb Rejser tilbyder dansk guideservice i Kalives, og vores danske guider kommer og besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Venne grupper Unge par Familie med store børn

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
12ºC
15ºC
17ºC
20ºC
25ºC
30ºC
32ºC
31ºC
29ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
16ºC
13ºC
8ºC