Tilbage

Rejser til Georgioupolis

Destination image

Information om byen

Georgioupolis er en hyggelig og typisk græsk, lille ferieby, der ligger midt mellem Chania og Rethymnon på Kretas nordkyst. Georgioupolis er det perfekte valg til dig, der gerne vil holde ferie i smukke og rolige omgivelser. Byens midtpunkt er torvet, hvor du kan sidde og slappe af i solen og betragte byens liv. Herfra går flere små handelsgader med butikker og restauranter.

Georgioupolis har en lille strand inde i byen, som strækker sig og bliver til en dejlig, bred sandstrand øst for byen. Langs stranden ligger flere caféer og restauranter. Nord for centrum ligger Kalyvaki strand, der er en lille, uforstyrret sandstrand, der ligger bedre beskyttet mod vind og derfor har mindre bølger.

I Georgioupolis har du rig mulighed for at nyde det lækre, græske køkken. Her er et rigt udvalg af hyggelige tavernaer og gode restauranter. Mange er små og familiedrevne, og her spiser du generelt rigtig godt. På Georgioupolis’ lille torv kan du nyde en drink efter maden i den hyggelige atmosfære, der præger hele byen.

Georgioupolis er populær blandt voksne og børnefamilier, der ønsker at holde ferie i rolige omgivelser. Transfer fra Chania er ca. 1 time og 15 minutter. Fra Heraklion er transferen ca. 2 timer.

Sunweb tilbyder flere indbydende hoteller af god standard i Georgioupolis. Vi har både gode og billige All Inclusive hoteller med mange faciliteter og hyggelige lejlighedshoteller. Vi tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen i Georgioupolis, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af ferien. Vi tilbyder desuden flere udflugter med dansk guide.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Unge par
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen