Tilbage

Rejser til Anissaras

Destination image

Information om byen

Anissaras er en hyggelig, lille kretensk ferieby beliggende ned til stranden på Østkreta, få km vest for den populære ferieby, Hersonissos. Anissaras er den perfekte destination til dig, der gerne vil holde en afslappende ferie i rolige omgivelser, og som gerne vil have Hersonissos med alle dens butikker, restauranter og natteliv tæt på. Du kan gå hertil langs stranden eller tage bussen eller en lejet bil. I Anissaras finder du et lille udvalg af græske taverner og butikker. Her er ikke noget natteliv, og Anissaras anbefales primært til voksne og børnefamilier.

Rejs til Anissaras med Sunweb

Sunweb tilbyder gode All Inclusive hoteller i Anissaras, alle beliggende få meter fra stranden. Kyststrækningen ved Anissaras er smuk med klipper og med en blanding af småsten og sand. Går du en tur langs kysten, kan du finde mange, små isolerede strande. Der ligger gode strande ved alle vores hoteller i Anissaras.

Anissaras ligger kun ca. 20 km fra Heraklion Lufthavn, og transfer er derfor kun 20-30 min. Vi tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen.

Vis mere Vis minder

Populært rejsemål for

Ældre par
Ældre familie
Unge par
Andre

Gennemsnitstemperaturer

Til toppen