1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Anissaras
Anissaras

Rejser til Anissaras

Anissaras er en hyggelig, lille kretensk ferieby beliggende ned til stranden på Østkreta, få km vest for den populære ferieby, Hersonissos. Anissaras er den perfekte destination til dig, der gerne vil holde en afslappende ferie i rolige omgivelser, og som gerne vil have Hersonissos med alle dens butikker, restauranter og natteliv tæt på. Du kan gå hertil langs stranden eller tage bussen eller en lejet bil. I Anissaras finder du et lille udvalg af græske taverner og butikker. Her er ikke noget natteliv, og Anissaras anbefales primært til voksne og børnefamilier.

Rejs til Anissaras med Sunweb

Sunweb tilbyder gode All Inclusive hoteller i Anissaras, alle beliggende få meter fra stranden. Kyststrækningen ved Anissaras er smuk med klipper og med en blanding af småsten og sand. Går du en tur langs kysten, kan du finde mange, små isolerede strande. Der ligger gode strande ved alle vores hoteller i Anissaras.

Anissaras ligger kun ca. 20 km fra Heraklion Lufthavn, og transfer er derfor kun 20-30 min. Vi tilbyder dansk guideservice i hele sæsonen.

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Andre Ældre par Familie med store børn Venne grupper

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
17ºC
14ºC
8ºC