1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Anissaras
Anissaras

Rejser til Anissaras

En oase af ro ved siden af en travl by

På den elskede græske ø Kreta finder du den billedskønne landsby Anissaras, en helt ny ferieby, som ikke engang eksisterede for et par år siden. Men med sin bekvemme beliggenhed mellem Analipsis og Hersonissos, er det ikke overraskende, at denne destination hurtigt blev populær blandt feriegæster. Når alt kommer til alt, kan du nyde den varme græske sol i fred og ro på den smukke brede sandstrand, og det mindre antal underholdningssteder er mere end kompenseret af naboen Hersonissos. Med en biltur på bare ti minutter eller en dejlig gåtur på tre kvarter er du midt i denne travle by. Den populære badeby Agios Nikolaos er også let at nå. Med din lejebil er du i centrum inden for 45 minutter, klar til at udforske de stejle gader og spise på en god fiskerestaurant. Med andre ord: Hvis du vil have en alsidig ferie, er Anissaras på Kreta det rette sted at være.

De nyeste hoteller og lejligheder

Da Anissaras er en ret ny feriedestination, finder du naturligvis de fineste nye hoteller. Strandelskere er kommet til det rette sted, da de fleste hoteller ligger (næsten) direkte på stranden. Kun et par skridt til en forfriskende dukkert i havet, det lyder godt, ikke sandt? De, der ikke er så glade for sand mellem tæerne, kan vælge et ophold med swimmingpool, for dem er der også masser af. Selvom de fleste overnatningssteder i Anissaras er hoteller, finder du også nogle dejlige lejligheder, hvor du kan nyde solen, havet og stranden på dit egen private sted. Hvad vil du vælge?

Vejret i Anissaras

Hvordan er vejret i Anissaras? Med et ord: solrigt. Takket være middelhavsklimaet når temperaturen op på 20 grader allerede i april. I juni, juli, august og september stiger kviksølvet op mod 30 grader. En lang, varm sommer med andre ord. Perfekt til din solferie! Heldigvis byder Middelhavet på afkøling, når det bliver lidt for varmt på strandsengen. Slap af på bølgerne, eller prøv en af vandsportsaktiviteterne. Rejser du til Kreta med børn? Så skal du også besøge vandparkerne Aqua Plus eller Star Beach. Eller vælg en heldagsbådtur til øen Spinalonga, som med god grund er blevet udnævnt til en af de sjoveste aktiviteter på Kreta. God ferie!

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
7ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
23ºC
20ºC
17ºC
14ºC
8ºC

Populære hoteller

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden er Athen.

Tid:
Grækenland er 1 time foran Danmark.

Sprog:
Det officielle sprog er græsk. Men man kan sagtens klare sig på engelsk (og delvist på tysk).

Penge:
Den officielle møntenhed er euro.

Drikkepenge:
Det er normalt at give ca. 10% i drikkepenge på de græske barer og restauranter.

Strøm:
Strømforsyningen er ligesom i Danmark 220 volt.

Vand:
Det er ikke tilrådeligt at drikke vand fra hanen.

Mad:
Typiske græske retter er Souvlaki, Tzatziki og Mousaka.

Mobiltelefon:
Din danske mobiltelefon virker også i Grækenland.

Rejsedokumenter:
Du skal være i besiddelse af et gyldigt pas.

Scooterudlejning:
For at køre på scooter (og knallert) i Grækenland skal man være i besiddelse af et motorcykelkørekort. Men de græske udlejningssteder accepterer ofte også et knallertkørekort eller almindeligt bilkørekort. Hvis du vælger at leje en scooter eller knallert uden at have et motorcykelkørekort, er det på egen risiko.

Turistskat:
Der skal betales tursistskat på hotelovernatninger i Grækenland. Skatten baseres på hotellets officielle kategorisering og længden af opholdet. I den forbindelse skal du være opmærksom på, at Sunwebs klassificering kan adskille sig fra hotellets officielle kategori.

Skatten betales direkte til indkvarteringen ved ankomst, og følgende satser er gældende pr. værelse/lejlighed pr. nat:
Hoteller med 1 og 2 stjerner: 1,50 €
Hoteller med 3 stjerner: 3,00 €
Hoteller 4 stjerner: 7 €
Hoteller med 5 stjerner: 10 €

Lejlighedshoteller samt lejligheder: 1,5 € - 7 €

Villaer: 10 €