1. Hjem
  2. Rejser
  3. Grækenland
  4. Kreta
  5. Amoudara
Amoudara

Rejser til Amoudara

Drømmer du om afslappende badeferie og lange, dejlige dage på stranden. Så skal du vælge Amoudara næste gang, du rejser til Kreta i Grækenland.

Amoudara – Afslappende og alligevel tæt på byens puls

Amoudara ligger på Kretas nordkyst, blot 6 km vest for Kretas største by, Heraklion og tæt ved den hyggelige ferieby Agia Pelagia.  Amoudara er det perfekte sted at lægge Heraklions tempofyldte byliv bag sig og nyde den afslappende stemning ved stranden, og området er derfor et populært tilholdssted for såvel lokale som tilrejsende.

Nyd dagen på stranden i Amoudara

Netop stranden er byens helt store trækplaster og grunden til byens store popularitet blandt grækere bosiddende i Heraklion. Den lange sandstrand strækker sig over 5 kilometer, og her kan du nyde solen, bade og slappe af. På flere dele af stranden findes forskellige sjove vandsportsaktiviteter, og mens visse områder af stranden er meget populære, findes her også mange dejlige områder, hvor du kan have det hele næsten for dig selv.

Velkommen til hyggelige Amoudara

Selve Amoudara er en hyggelig, lille græsk by med et lille men godt udvalg af taverner, barer og butikker. Både langs stranden og i Amoudaras hovedgade kan du gå på opdagelse i de små butikker eller nyde et veltilberedt, græsk måltid.

På udflugt på Kreta

Den korte tur ind til Heraklion gør byen til et ideelt udflugtsmål i løbet af din ferie på Kreta. Her summer byens smalle gader af liv, og mens de mange forretninger lokker med masser af gode indkøb, er der også rig mulighed for at lade sig friste af en pause på byens mange fortovscaféer. Byens spændende museer er bestemt også et besøg værd. Særligt Heraklions naturhistoriske museum og det arkæologiske museum er værd at sætte tid af til, hvis du befinder dig i byen. Er du frisk på en lidt længere udflugt, kan det også varmt anbefales at køre en tur på opdagelse i charmerende Rethymnon.

Rejs med Sunweb til Amoudara

Sunweb tilbyder dansk guideservice i Amoudara i hele sæsonen, og vores danske guider besøger dit hotel eller et sted i nærheden flere gange i løbet af din ferie.

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb på baggrund af oplysninger fra de lokale myndigheder. Det kan være, at der gælder andre forholdsregler på reservationstidspunktet, end når din ferie starter. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Facilitet
Status
Tiltag
Afstand på offentlige områder
Ja
1,5 meter
Mundbind
Delvis
Obligatorisk på alle indendørs offentlige områder.
Ved en afstand på mindre ned 1,5 m udendørs er mundbind obligatorisk.
Vigtig information vedrørende obligatorisk dokumentation
Ja
 Læs FAQ-siden her
Maksimalt antal personer udendørs
Nej
Regler for afstand skal overholdes
Deling af bolig med personer uden for ens egen husstand?
Tilladt
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter?
Nej
Restauranter
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis) Gælder ikke i restauranter på hoteller. Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Barer
Åben

Maks. 10 personer pr. bord.
Indendørsservering kun ved fremvisning af vaccine (gældende 14 dage efter sidste dosis). Ved udendørsservering er vaccine ikke nødvendigt. 

Klubber, Natteliv
Lukket
På de følgende destinationer er alle natklubber lukket fra midnat til kl. 7:00: Kreta, Chalkidiki, Korfu, Mykonos, Paros, Antiparos, Santorini, Volos, Rhodos, Zakynthos, Kos og Lesbos. Alle klubber og diskoteker er lukket i Hersonissos
Supermarkeder og apoteker
Åbent
Aktiviteter, attraktioner og seværdigheder
Delvis åben
Museum og udendørs arkæologiske steder er åbne. Kun adgang for de der er fuld vaccineret, tidligere smittet eller med en hurtig test (maks. 48 timer gammel).
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Lukket
Strande
Åbent
Regler for transfer
Ja
Maks. 85% af den tilladte kapacitet. For privat transfer må I maks være 2 personer, maks 4 personer i privat lejet bil med undtagelse hvis I er en familie med børn under 18 år.
Offentlig transport og taxi
Ja
Mundbind er påkrævet for alle over 3 år.
Godt at vide

Populære hoteller

Populært rejsemål for

Ældre par Familie med store børn Familie med små børn Unge par

Gennemsnitstemperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
16ºC
17ºC
20ºC
24ºC
28ºC
30ºC
29ºC
28ºC
22ºC
20ºC
13ºC
Min. temp.
8ºC
9ºC
10ºC
12ºC
16ºC
20ºC
23ºC
24ºC
20ºC
17ºC
14ºC
8ºC