1. Hjem
  2. Totally

Totally

powered by écart ski tours

Europas største studieskibureau med mere end 60.000 gæster årligt. I over 15 år har écart ski tours sendt unge danskere på skiferier rundt om i de franske alper. 2019 er året hvor écart ski tours bliver indlemmet i det internationale brand Totally med gæster fra Holland, Belgien og Frankrig. Totally specialiserer sig i skiferier med ekstraordinære oplevelser til den bedste pris på markedet. Så hvad end du er en haj på ski eller dit sande talent findes efter pisternes lukketid så er Totally valget for dig. 

 

Det er aldrig for sent at planlægge en skiferie med Totally, bare send os en besked     

Destinationer

Vi dækker ethvert behov. Se vores store udvalg af fede studie destinationer 

Facebook

Følg med på Facebook for konkurrencer og opdateringer.

Instagram

Se alle vores fede billeder, bliv inspireret og drøm dig væk til alperne

Guide

Ønsker du at blive guide i Alperne! Send os en ansøgning 

Tomorrowland Winter

Officielt partnerskab

Totally er medarrangør af Tomorrowland Winter som inviterer mere end 30.000 feststemte gæster til Alpe d'Huez for en uges vildskab. 2019 var debutåret, men det bliver absolut ikke det sidste! Tomorrowland er et kvalitetsstempel og arbejder udelukkende med de stærkeste partnere rundt om i verden. En uge til Tomorrowland Winter vil for altid ændre dit syn på hvad der er muligt at lave i alperne og vise at grænserne langt fra er nået. 

Tomorrowland finder sted i Alpe d'Huez og består af 3 hovedscener i byen, samt en række forskellige scener rundt om i terrænet. Tomorrowland er ekslusivt hele ugen i Alpe d'Huez, Vaujany og Bourg d'oisans.

Ønsker du at vide mere omkring dette er du velkommen til at ringe til os.  

Totally - Europas største arrangør af studierejser på ski

Solen skinner altid på Totally

Vi har stor ekspertise i at designe rejser for gæster imellem 16-30 år med fokus på det fantastiske skiløb og den gode fest. Vi arbejder tæt sammen med steder som The Place, La Grotte Yeti, Folie Douce, Malaysia, Igloo og mange andre kendte steder. Vi udvælger destinationer hvor man bor tæt på både pister, indkøb såvel som afterski og natteliv, da vi mener at dette er essentielt for at skabe den bedst tænkelige skiferie. Vores mål er altid at samle din skole, studieretning eller klasse så tæt som muligt så man får den rigtige fælleskabsfølelse og vælger derfor vores indkvarteringer med omhu. Vi laver meget sociale events som f.eks vores picnics hvor vi graver ud i sneen og skaber et område med BBQ og super lyd fra vores Soundboks

 

Kontakt
Kontakt@totally.world
70221118

Afbestillingsbetingelser ERV.dk

Værd at vide