Vinteren er Vores

Skræddersy din skiferie

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Vinteren er Vores

Fleksible skiferier med liftkort inkluderet

Book din ferie med 100% fleksibilitet og skræddersy din ferie

Når vi ser frem mod skisæsonen 2020/2021, er det endnu usikkert hvordan den helt præcist kommer til at se ud. Men uanset hvordan sæsonen kommer til at forløbe, har vi sørget for at du trygt kan skræddersy den skiferie du drømmer om med god ro i maven.

Når du bestiller din skiferie hos os, er du sikret en fleksibel skiferie, der giver dig både tryghed og sikkerhed på rejsen med:
 

Gratis ændringsgaranti frem til 6 uger før afrejse 
✔ Fuld fokus på din tryghed og sikkerhed, mens du er på ferie
✔ Prisgaranti, så du får den bedste skiferie til den bedste pris
Liftkort er altid inkluderet

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at rejse, og derfor giver vi dig 100% fleksibilitet, når du skal bestille din skiferie til sæsonen 2020/2021. Du kan læse mere om vores fleksible skiferier her.

Skræddersy din skiferie

Bestil trygt din skiferie

For os er det vigtigt, at du er tryg, både når du skal bestille din rejse, og når du rejser. Derfor er du sikret 100% fleksibilitet, når du bestiller din skiferie i 2020/2021 hos Sunweb.

Ændringsgaranti

Som noget helt nyt i 2020/2021 kan du gratis ændre din rejse helt frem til 6 uger for afrejse. Det betyder, at uanset hvilken grund du måtte have til at ville ændre din destination eller dit hotel, så kan du gøre det ganske gratis. Hvis du foretrækker at ændre dine rejsedatoer, er dette også muligt. Du kan læse mere om vores ændringsgaranti her.

Fuld fokus på din tryghed og sikkerhed

For at sikre vores gæster tryghed og sikkerhed, har vi skabt en afdeling, som har 100% fokus på, hvordan vi sikrer dig en tryg og sikker ferie. Derudover samarbejder vi med Intertek Cristal, som har mere end 23 års erfaring med kontrol af hygiejne og sikkerhed inden for turistindustrien. 

I samarbejde med Intertek Cristal har vi levet en række retningslinjer, som sikrer dig en tryg og sikker ferie fra start til slut.  Læs mere om, hvordan vi sikrer dig en tryg og sikker skiferie her.

Prisgaranti

Det er ikke altid let at finde den perfekte skiferie, men med vores prisgaranti er du sikret den bedste skiferie til den bedste pris. Hvis du kan finde en identisk kør-selv skiferie hos en anden dansk rejsearrangør, matcher vi selvfølgelig prisen, og du får desuden yderligere rabat. Læs mere om vores prisgaranti