Top 5 - Afterski

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Top5
  4. afterski

Top 5 bedste byer til afterski!

Skiferie med god afterski er noget af de bedste

Afterski er et begreb vi forbinder med skiferie, solskin, lederhosen og tyrolermusik, men vidste du, at afterski er meget forskellig, alt efter hvor du holder skiferie. I Østrig finder du den klassiske afterski, som de fleste kender. De fleste østrigske skisportssteder er opbygget således, at alle pister rammer det samme slutpunktpunkt i byen, hvor der ligger en masse barer. Her mødes man så til den klassiske afterski, hvor der bliver drukket store Weissbier, Kleiner Feiglins, hørt tyrolermusik og danset i skistøvler. Når du holder skiferie i Østrig, er afterski nærmest umulig at undgå og klart et besøg værd!

Til afterski i Frankrig mødes man oftest på en bar oppe på bjerget og nyder den sidste sol med en øl eller et glas kold rosé i hånden, mens dj’s, live saxofonister og guitarister sætter den helt rigtige afterski-stemning.

På en skiferie i Italien forbindes afterski oftest med en snack og en let italiensk øl. I Italien er afterski oftest mere afdæmpet med fokus på den gode samtale samtidig med, at der smages på de mange forskellige slags Grappa.

1. Saalbach - Hinterhag Alm

Saalbach er om noget blevet kendt som den ultimative destination for danskere, og vi forstår hvorfor!

  • Velfriserede pister og top moderne liftanlæg
  • Populært til herreturssegmentet
  • Legendarisk festmiljø
  • Hinterhag! Beliggnde ved Kohlmaispisten er et naturligt samlignsted efter en lang dag på ski. Hinterhag tiltrækker populærer afterskibands, udenlandske og lokale - og stedet har en særkærlighed for danskere. Et must, når du er i Saalbach.

2. Ischgl - Schatzi

Populært blandt øvede skiløbende og Europas Jetset. En smuk bjergby med fuld fart og et suverænt skiterræn. Byen har mange klassiske afterskisteder, med Schatzi værende den førende feststarter.

3. Val Thorens - Folie Douce & SneSko

Frankrig har nogle af de mest populære afterskisteder - oppe på bjergene! Modsat Østrig, kan de betale sig at tage gondolen op på toppen, for bagefter at nyde turen med af bjerget med champagne eller rosé i hånden.

4. Avoriaz - The Place

The Place i Avoriaz fungere både som bar og natklub og, tilbyder underholdning og live musik til de sene timer. Nogle af de bedste afterski bands har optrådt igennem tiden og du går absolut ikke glip af ølpong, kareoke og DJ sets.

5. Canazei - Paradis

I Canazai, Italien, finder du Paradis der giver ægte Østrigsk afterski - I italien! Her starter festen hver dag kl. 16! Er du til det være rolige kan vi foreslå La Montenara for en god Aperol Spritz. Skal festen fortsætter? Så besøg Cliff Bar, der holder åben til solen står op.