Snerapport

Nyheder om vejrforholdene

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. skigaranti
  4. Snerapport

Snerapporter fra destinationerne

En vigtig del af enhver skiferie er naturligvis sne og forhåbentlig masser af det! Når du tager til bjergene i løbet af sæsonen, er det godt at være informeret om de omgivelser, du ankommer til. På den måde kan du se frem til din ferie og nå at foretage ændringer, før det er for sent. Lad langsomt feireglæden sprede sig, mens du gør dig klar til din ferie!

Vi vil opdatere denne side for at holde dig orienteret om nyheder og vejrforhold på destinationerne. Har du allerede booket, og vil du gerne gøre brug af vores unikke skigaranti? Så længe at du har booket din ferie inden d. 17. oktober 2022 og ønsker at foretage ændringer, vil vi gerne høre fra dig tidligst 5 dage før afrejse

 

 

Husk at holde øje med denne side for at få de seneste opdateringer om de forskellige skiområder og sneforhold.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan skal på skiferie, hvordan ansøger jeg?
Du skal udfylde Skigaranti-blanketten hvis du har booket din ferie før d. 17. oktober 2022. Blanketten sendes den til vores Customer Care afdeling, som vil behandle din anmodning.

Hvornår bør jeg ansøge om skigaranti?
Du bør indsende dig ansøgning tidligst 5 dage før afrejsedato og seneste 2-3 dage før afgang.

Hvornår får jeg svar på min henvendelse?
Vi kontakter dig 2-3 dage før afrejsedato, for at finde en passende løsning, hvis du har bestilt din skiferie inden d. 17. october 2022.

Læs Vilkår & Betingelser for skigaranti her.

Snerapport: Det er ingen opdateringer. Denne side vil blive opdateret, så snart skigarantien træder i kraft.