1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Zillertal
  5. Zillertal Arena
  6. Krimml
Krimml

Skiferie til Krimml

Info omkring destinationen

Krimml er en lille, hyggelig og meget snesikker landsby i den østlige ende af skiområdet Zillertal Arena, som er bedst kendt for de berømte Krimmler Wasserfälle. Om vinteren kan du nyde en rolig skiferie her, med et strejf af afterski, der finder sted i den atmosfæriske afterskibar midt i landsbyen.

Krimml på ski

Da HochKrimml/Gerlosplatte-liftene er blevet integreret med Zillertal Arena, ligger Krimml tættere på det store skiområde. De udfordrende pister og mulighed for off-piste ned til landsbyen gør også Krimml populær blandt erfarne skiløbere. Lifterne i skiområdet Zillertal Arena ligger 8 kilometer væk. Skiløbere kan nå skiliftene i Hochkrimml og Gerlosplatte med bus eller bil.

Zillertal Arena & skiområdet Krimml

Zillertal Arena er en del af det store skiområde Zillertal og tilbyder dig et smukt og stemningsfuldt skisområde, hvor du kan tage på sjove ture fra landsby til landsby. Zillertal Arena omfatter de 3 populære feriesteder Zell am Ziller, Gerlos & Köningsleiten. Zillertal Arena har noget smukt at byde på for alle. Der er ingen mangel på pister, og for smukke, uberørte off-piste områder behøver du heller ikke lede længe. Du behøver heller ikke at bekymre dig om snesikkerhed her: de mange snekanoner, der er spredt rundt omkring, giver naturen en hjælpende hånd, så snart det er nødvendigt.

Med dit Zillertal Super Ski Pass kan du også stå på ski i de andre områder i Zillertal som Mayrhofen og Fügen samt på Hintertux-gletsjeren.

Lejlighedshotel eller lejlighed i Krimml

Leder du efter et enkelt gasthof, lidt uden for centrum, til din skiferie i Krimml? Eller måske et luksushotel midt i det travle centrum? Eller en hytte nær Krimml udstyret med alle moderne bekvemmeligheder; der er et hotel, en lejlighed eller en hytte for alle i eller nær Krimml. Sunweb tilbyder dig et bredt udvalg af indkvartering! Hvad med det luksuriøse Hotel Post eller det velholdte Nationalparkhotel Klockerhaus?

Pistekilometer

11Km
89Km
43Km
0Km
Total 143Km

Antal lifte

11

21

20

Højde

2500m
529m

Gletscher

0

Langrend

52Km

Funpark

2

Zillertal Arena

Pistekilometer

102Km
436Km
251Km
33Km
Total 822Km

Antal lifte

63

108

143

Højde

3250m
558m

Gletscher

1

Langrend

151Km

Funpark

13

Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal
Zillertal