1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Wilder Kaiser-Brixental
  5. Söll
Söll

Skiferie til Söll

Info omkring destinationen

Söll er en af de mest livlige landsbyer i skiområdet Wilder Kaiser og det perfekte sted til en vinterferie med hele familien. Der er et dejligt bilfrit centrum med en butiksgade, hvor man kan finde alle slags butikker. Afterski er meget vellykket takket være de mange tyrolske caféer og barer. Söll har en række fremragende restauranter, og for de utrættelige vintersportsentusiaster er der flere underholdningssteder, herunder Whisky Mühle, Pub 15 og Salvenstadl. Der er ca. 50 kilometer vandrestier i Söll-området. Det højeste punkt, du kan nå til fods, er bjergstationen ved Söll-Hochsöll-liften i 1153 meters højde.
Du kan også besøge Panorama Pool, hvor du kan benytte den indendørs pool, den opvarmede udendørs pool, saunaen og bestille en afslappende massage. Söll har også en naturisbane, en sjov kælkebane, en oplyst skibakke og en squashbane. Denne landsby tilbyder alt til en perfekt vinterferie!

Wilder Kaiser-Brixental 
Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental byder på fremragende muligheder for skiløbere, snowboardere og langrendsløbere. Dette populære område, som omfatter landsbyerne Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Brixen im Thale og Westendorf, byder på i alt ca. 279 kilometer pister og er dermed det største skiområde i Østrig. Med så mange lifte i området kan du være sikker på, at der aldrig vil være lange ventetider. Det er endda muligt at gå fra dal til dal gennem de syv landsbyer, hvis der er sne nok. Ud over skiløb, snowboarding og langrend er der mange andre muligheder. Du kan f.eks. tage på natski, kælke eller prøve kræfter med paragliding, og du bør ikke gå glip af et besøg i iglolandsbyen Alpeniglu.

Hvis du bestiller en skiferie til Söll med Sunweb, er et liftkort til hele Wilder Kaiser-Brixental inkluderet!

Pistekilometer

36Km
120Km
114Km
0Km
Total 270Km

Antal lifte

17

33

33

Højde

1957m
620m

Gletscher

0

Langrend

148Km

Funpark

3

Wilder Kaiser-Brixental

Populært rejsemål blandt

Vennegrupper Familie med små børn