1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Østrig
  4. Tiroler Zugspitz Arena
  5. Berwang
Berwang

Skiferie til Berwang

Info omkring destinationen

Den hyggelige landsby Berwang ligger i 1336 meters højde og er dermed den højest beliggende landsby i Zugspitz Arena i Tyrol. Berwang er et ideelt udgangspunkt for en vidunderlig vintersportsferie i Østrig, især for børnefamilier.

Berwang ski
Pisterne løber lige ind i centrum af landsbyen. Berwang-Bilbach har ca. 38 km pister og er det største skiområde i Tiroler Zugspitz Arena. Ud over skimulighederne er der også mange vandrestier, og dette er et ideelt sted at slappe af. Har du lyst til at nyde andre sportslige muligheder? Der er også en skøjtebane, en offentlig svømmehal og to kælkebakker. Om aftenen vækkes landsbyen til live; der er et diskotek og flere hyggelige barer og restauranter. I Berwang kan du nyde den østrigske gæstfrihed og en god omgang afterski

Skiområde Zugspitze i Tyrol 

I en stor tyrolsk dal, kun få kilometer fra hinanden, ligger de fem landsbyer Berwang, Erhwald, Biberwier, Lermoos og Bichlbach. Området omkring disse landsbyer er Tiroler Zugspitz Arena. Dette område er, bl.a. på grund af gletsjeren i området, meget snesikkert. I alt er der mere end 140 kilometer pister til din rådighed. Skisportsområdet opfylder alles ønsker, men fokus ligger primært på de lette og middelsvære pister. I Mariënberg-området nær Biberwier er der en børnelift og en funpark med 1/4 pipe, en slange, et pro jump og en bølge. I Lermoos er der også en fin forlystelsespark og en børnelift.

Lejlighedshotel eller lejlighed i Berwang

Uanset, om du leder efter en simpel pension lige uden for centrum til din skiferie i Berwang, et superluksuriøst hotel midt i det travle centrum eller en chalet i Berwang, der er udstyret med alle bekvemmeligheder: der er et hotel, en lejlighed eller en chalet for enhver smag i Berwang .Sunweb tilbyder dig også et bredt udvalg af overnatningsmuligheder! Hvad med det luksuriøse Hotel Singer eller det velholdte Lejlighedshotel Berwang i Berwang?

Pistekilometer

7Km
47Km
88Km
0Km
Total 142Km

Antal lifte

8

17

24

Højde

2962m
1000m

Gletscher

0

Langrend

140Km

Funpark

4

Tiroler Zugspitz Arena