Gå tilbage

Skiferie til Commezzadura

Destination image
Pistekilometer
37 Km
80 Km
52 Km
0 Km
169 Km
Total
Antal lifte
19
39
8
Højde
3000m
800m
Gletscher
0
Langrend
27Km
Funpark
5

Info omkring destinationen

Commezzadura i Trentino er en hyggelig landsby beliggende i midten af den solrige dal, Val di Sole, i Italien. Byen ligger sammen med bl.a. skisportsbyerne Folgarida, Marilleva og Mezzana langs floden, som løber hele vejen til Lago di Santa Giustina. Commezzadura byder på dejlige solterrasser, gode restauranter og en hyggelig stemning – Perfekt til en dejlig skiferie i Italien med dem, du holder af. 

Den solrige dal – Val di Sole

 I Val di Sole får du 146 km spændende pister og fede off piste-muligheder, som både egner sig til skiløbere og snowboardere. De i alt 63 lifter i området sørger for, at du kommer rundt til alle pister og afkroge. Størstedelen af området kategoriseres som røde pister, men du finder også blå og sorte. Er du til sjov, ballade og freestyle, så er der også to fede funparks til fri afbenyttelse.

Udforsk andet end pisterne

Skal din skiferie i Italien ikke kun foregå på pisterne, er der også mange andre muligheder. I Commezzadura kan du bl.a. prøve en tur i en hundeslæde trukket af de fantastisk smukke huskyer. Der er en skøjtebane, hvor du kan slippe din indre skøjteprinsesse fri eller udfordre venner og familie i en ishockeykamp. Du kan tage på slædetur i Val di Soles smukke dal trukket af store arbejdsomme heste. Og meget meget mere – Val di Sole byder således på et utal af muligheder, for dig som vil tilbringe din skiferie i Italien i fredelige og smukke omgivelser.

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn