Residence Veronza

I Italiens smukke Fiemme-dal ligger Residence Veronza. Lejlighederne og studio lejlighederne er hyggelige indrettet, ideelle til at komme tilbage til efter en dejlig dag i sneen. Skibusstoppestedet ligger også tæt på. Tag bussen, der snart kører dig til pisterne, og nyd en aktiv dag på ski eller snowboard.

Vil børnene hellere tilbringe en dag uden for pisterne? De kan have det sjovt hele dagen i miniklubben. Her er underholdningsteamet der for dem. De leger i sneen, går til dans, tegner og spiser sammen med holdet. Hotellet tilbyder også en dejlig wellness, så I kan nyde saunaen og det tyrkiske bad efter en dag i det fri. Det er også muligt at booke en af massagerne.

  • Lejligheder til 5 personer
  • Sjov miniklub for børn
  • Slap af i wellness-centret

Forplejning

Ingen forplejning

Beliggenhed & omgivelser

Ville di Fiemme

Oplev Ville di Fiemme i Trentino, i 1.200 meters højde. Denne billedskønne destination byder ikke kun på en betagende panoramaudsigt over de majestætiske Dolomitter, men er også et paradis for skientusiaster.

Pisterne

Med en overflod af smukke pister og en række vinteraktiviteter er skisportsstedet Ville di Fiemme det ideelle sted for forskellige vintersportsgrene i Italien. De snedækkede bjergtoppe med deres imponerende bjergtoppe og majestætiske skønhed danner en billedskøn kulisse for din vinterferie i Italien. Uanset om du er en erfaren skiløber eller en nybegynder, har skisportsstedet Ville di Fiemme det hele. Fra afslappet langrend gennem smukke vinterlandskaber til udfordrende løjper for den eventyrlystne skiløber. Med velholdte pister og moderne faciliteter er dette skiområde ideelt for både familier og erfarne skiløbere.

Mange aktiviteter

Ville di Fiemme tilbyder en række vinteraktiviteter ud over skiløb. Udforsk området på snesko, eller tag på en stemningsfuld kælketur med hele familien. Efter en dag med eventyr på pisterne kan du slappe af i en af de hyggelige bjerghytter og nyde lækker lokal mad og varme drikke.

I Val di Fiemme finder du:

  • Solrigt skiområde
  • Traditionelle bjerghytter
  • Brede pister - perfekt til begyndere

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden hedder Rom.

Sprog:
Det officielle sprog er italiensk.

Tidszone:
Der er ingen forskel fra Danmark.

Valuta: 
Den officielle valuta i Italien er Euro.

Drikkepenge:
Der gives normalt 10 % i drikkepenge på restauranter, barer og hoteller.

Mad og drikke: 
Italien er kendt for deres pizza og pasta. Vi anbefaler ikke at I drikker postevand.

Åbningstider:
Butikkerne holder generelt lukket mellem kl. 13:00 og kl. 16:00. Det kaldes siesta. Efter kl. 16:00 åbner butikkerne igen indtil kl. 19:00

Kør-selv:
Italiens veje er i god stand. Husk at der skal betales told for at benytte deres veje. Piccolo San Bernardo passet er lukket i hele vintersæsonen (november til juni).

Volt:
Som Danmark, 220 volt.

Mobiltelefon: 
Din danske mobiltelefon virker også i Italien.

Rejsedokumentation: 
Du skal have gyldigt pas.

Turistskat:

Når du kører til Livigno i bil og skal gennem Munt la Schera-tunnelen betales en turistskat på 44.00 euro.

Swimmingpool
På hoteller med swimmingpool er det som udgangspunkt påkrævet at bære badehætte, når poolen benyttes.

Anmeldelser

Rejsetype
Vis kun anmeldelser på dansk

100% ægte gæsteoplevelser

Retningslinjer for gæsteanmeldelser

For at holde bedømmelsesscore og anmeldelser relevante for din kommende rejse, arkivierer vi anmeldelser, der er ældre end 36 måneder.

Det er kun gæster, der har booket gennem Sunweb Group og har opholdt sig på det pågældende overnatningssted, der kan skrive en anmeldelse. Vi inviterer disse kunder til at give en anmeldelse via e-mail, når de er kommet hjem fra deres ferie. Hvis en kunde ønsker at skrive en anonym anmeldelse, kontrolleres detaljerne (som f.eks. bookingnummer, bookingdetaljer) og er kendt af Sunweb Group.

Uanset om det er en negativ eller positiv anmeldelse, vil vi offentliggøre alle anmeldelser i fuld længde så hurtigt som muligt efter, at de er blevet modereret til at overholde Sunweb Groups retningslinjer.

Retningslinjer og standarder for anmeldelser

Disse retningslinjer og standarder har til formål at sørge for at holde indholdet på Sunweb Groups mærker relevante og familievenlige uden at begrænse ytringen af stærke meninger. Disse gælder også uanset stemningen i anmeldelsen. Anmeldelser der indeholder skældsord eller beviste usandheder, vil ikke blive offentliggjort

Anmeldelserne skal være relateret til opholdet. De mest nyttige anmeldelser er detaljerede og hjælper andre med at træffe bedre beslutninger. Der må ikke indgå politiske, etiske eller religiøse kommentarer. Reklameindhold vil blive fjernet.

Alt indhold skal være ægte og unikt for gæsten. Anmeldelser er mest værdifulde, når de er originale og uvildige. Dit bidrag skal være dit eget.

Respekter andres privatliv. Sunweb Group vil sørge for at skjule e-mailadresser, telefonnumre, hjemmesider, konti på sociale medier og andre lignende oplysninger. 

De holdninger, der kommer til udtryk i anmeldelserne, er Sunweb Groups kunders holdninger. Sunweb Group påtager sig ikke ansvar for eventuelle anmeldelser eller svar.

Liftkort/skileje/undervisning

Et Val di Fiemme liftkort er inkluderet i rejsens pris.

* Tilvalg af udvidet liftkort er kun muligt ved bestilling, ikke på destinationen.

Se vores Spørgsmål & Kontakt  for at få flere oplysninger liftkort.  

3-dages rejse inkl. 2-dages liftkort4-dages rejse inkl. 2-dages liftkort5-dages rejse inkl. 3-dages liftkort6-dages rejse inkl. 4-dages liftkort7-dages rejse inkl. 5-dages liftkort8-dages rejse inkl. 6-dages liftkort 

Rabatter 2023/2024:

Liftkortet for børn født efter den 9/12/2014 er gratis. Børn født mellem 8/12/2006 og 8/12/2014 og seniorer født efter 8/12/1957 får rabat på liftkortet. Du finder disse rabatter i beregningen af din feriepris. Tillæg og rabatter er kun gyldige, når du booker. Andre priser gælder på stedet.

Det er ikke muligt at ændre startdatoen for liftkortet på destinationen. Der kan ofte bestilles en forlængelse af liftkortet, og du finder prisen herfor i bookingtrin 1. Rabatten for "intet liftkort" kan også findes i booking processen.

Der kræves legitimation ved afhentning af liftkortet.

Det er ikke muligt at bestille leje af ski/snowboard udstyr på forhånd. Du kan selv arrangere dette på destinationen.
Undervisningen kan ikke bookes på forhånd. Du kan selv arrangere det på stedet.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Opsæt notifikationer

I øjeblikket er priser og værelsestyper desværre ikke tilgængelige for den ny sæson. Men du kan tilmelde din email og få besked blandt de første, når denne indkvartering kan bookes. Dine data vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.