Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

6,4 10

Skisafari Dolomiti

En uforglemmelig oplevelse!

Savner du udfordringer på ski, og vil du opleve Dolomitterne, så er dette turen for dig. Du får lov at udforske det største skiområde i verden med 1180 pistekilometer fordelt udover et kæmpe areal. Arrangeret af nogen af de mest erfarne guider får du en international oplevelse med fuldstændigt unikke skioplevelser og en rundtur i det mest unikke skiområde i Europa!

Denne tur forløber som en rejse rundt i Dolomitterne, hvor du bor i forskellige, hyggelige hytter rundt omkring i området. Det er en oplevelse for folk med hang til udfordringer. Vi anbefaler, at man har i hvert fald har 4 års erfaring og har styr på sin skiteknik, da turene byder på både blå, røde og sorte pister, som selv for den erfarende skiløber kan være udfordrende. Din fysiske form skal samtidig være i top, da man visse nætter sover i betydelige højdemeter, hvilket har en effekt på kroppen.

I hytterne er der sørget for den perfekte after-ski, som kombinerer hyggen med restitution, hvilket giver den perfekte afslutning på dagen. Næsten alle dage bevæger man sig til nye hytter, og det er derfor vigtigt at få pakket en rygsæk, som er skræddersyet formålet. Vi anbefaler, at du anskaffer dig en rummelig taske med plads til din mest nødvendige bagage, som samtidig kan spændes godt fast så du er klar til de lange, hårde dage på ski.

Vi anbefaler samtidig, at du pakker følgende:

-Joggingbukser

-Strømper

-Sneakers

-Undertøj

-Ekstra skipully

-Ekstra skisokker

-T-shirt

- Varm sweater

- Ski/solbriller

-Ansigtscreme med høj  faktor

-læbepomade

 

Programmet:

Lørdag
Ankomst til Santa Cristina, og mødetid ved Ruacia parkeringspladsen  kl. 09.00. Dette er ved liftstationen Gardena Express, hvor det er muligt at anvende et aflåst rum, hvor du kan opbevare den del af din bagage, du ikke ønsker at medbringe på skisafarien. Ved liften møder du guiden såvel som dine medskiere, med hvem du skal dele denne fantastiske tur. I vil denne dag køre af de smukke pister
 via Plan de Gralba, Sellajoch, Belvedere og videre til Alba di Canazei og skiområdet Ciampac - Val di Fassa, hvor hytten I skal tilbringe den første nat, er lokaliseret.

Søndag

Efter en god nats søvn og en solid morgenmad, bevæger I jer herefter imod Pozza di Fassa, hvorefter man tager skibussen til Alpe Lusia. Herfra står I på ski til San Pellegrine, hvor dagen ender med spisning og overnatning.

Mandag

I dag fortsætter turen fra San Pellegrino. I står på ski til Falcade, hvor I her vil blive kørt med en transfer til Alleghe. Efter en hel dags skiløb i området Civetta ender I dagen i den næste hytte, som er omkranset af de smukke toppe af Civetta-bjergene og Marmolada-gletsjeren.

Tirsdag
Med skibussen tager I til Falzageropas i skiområdet Cortina. Du tilbringer den 4. og 5. nat på Falzageropas eller direkte på pisterne af Cortina, hvor verdensmesterskabet for kvinder finder sted hvert år. I dette skiområde kan du nyde de lange og udfordrende nedkørsler på bjergene over Cortina, Ravalles, Pomedes, Falloria og Cristallo. Du finder en af de smukkeste nedkørsler i Italien her.

Torsdag
Denne dag byder på skiløb til Lagazuoi, hvor I ankommer til Fedei-passet via Armentarola, St. Cassiano, Corvana og Arabba. Her finder den 6. aften sted.

Fredag

Om fredagen står I på ski fra toppen af Marmolada, som er det højeste bjerg i hele Italien med en højde på 3.260 meter. Efter 1 eller 2 nedkørsler kan I nyde en Bombardino-pause. En Bombardino er en populær italiensk drink, der spises/drikkes om vinteren. Efter denne velsmagende drink kan I stå på ski længere ad de smukke pister i Arabba og det omkringliggende område. Den 7. aften finder sted på Fedeiapass.

Lørdag

Efter den sidste morgenmad foregår hjemrejsen via Arabba, Corvara, Gardena-passet, Selva og Ciampinoi. Efter en god uge kan I nyde den sidste nedkørsel på pisterne i Ciampinoi, hvor verdensmesterskabet for mænd finder sted hvert år. Hjemrejsen til startstedet finder sted mellem 10:00 og 11:00, hvor alle efter en god uge, siger farvel til guiden og turgruppen. Hvis I stadig har tid tilbage, kan I nyde de smukke pister i St. Cristina og Selva Gardena.


Bemærk:

Programmet af turen kan blive lagt om og kan medføre at diverse ruter må omlægges og indkvarteringer kan ændre sig. I tilfælde af et utilstrækkeligt antal deltagere eller særligt dårlige vejrforhold forbeholder vi os retten til at annullere turen senest 14 dage før afrejse. Turen er på eget ansvar.

 

Inkluderet:

- Indkvartering, morgenmad og aftensmad

- Guide

- Brug af offentlige transportmidler under selve rejsen

- 8-dages liftkort til Dolomiti Superskipass

 

Ikke inkluderet

- Skileje

- Personlige udgifter såsom, frokost, drikkevarer, drikkepenge osv.

 • Smukke naturoplevelser
 • Fantastisk skiløb
 • Inkl. liftkort
 • Erfarne guider
 • Overnatning i bjerghytter

Forplejning

Morgenmadsbuffet og 3-retters aftenmenu.
Halvpension

Værelsestyper

soveplads (efter inddeling)
for 1 person
 • Ikke-ryger værelse
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 14 år 2,50 € pr. nat
 • plads på parkeringspladsen: ca. 6,00 € pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)

Bemærk

Turen har en aldersgrænse på 10 år.

Beliggenhed & omgivelser

Adresse

Leitach 18, Klausen, Italy

Faciliteter
 • Sengelinned inkluderet
 • Håndklæder inkluderet
 • turistskat: for alle gæster med alder op fra. 14 år 2,50 € pr. nat
Obligatorisk
 • plads på parkeringspladsen: ca. 6,00 € pr. nat (betales lokalt, obligatorisk)

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Santa Cristina

Skiferie i Santa Cristina– Hyggelig by med sydtyrolsk stemning

Santa Cristina er en hyggelig og lidt mindre skidestination i Italien, beliggende i Val Gardena regionen. Udover Santa Cristina, ligger der en række andre byer i Val Gardena, såsom Ortisei og Selva, som nemt kan nås med skibussen.

Santa Cristina centrum  er opdelt af en strøm af bjergvand, der angiver grænsen mellem Santa Cristina og Selva. De hoteller og lejligheder, der ligger bag åen, ligger tættere på byens centrum. Med flere barer, restauranter og butikker er det et meget hyggeligt område med sydtyrolsk stil og stemning. Selvom Santa Cristina er mindre end de omkringliggende skidestinationer, så byder byen alligevel på livlig og stemningsfuld afterskiing.

Skiferie i Santa Cristina – Direkte adgang til ”Sella Ronda”

Skiliften i Santa Cristina tager dig direkte op til den berømte pisterute, Sella Ronda, hvor du har adgang til intet mindre end 500 kilometer sammenhængende pister. Det alsidige skiområde omkring Santa Cristina er både velegnet til begyndere og øvede skiløbere, og her er således udfordringer for både skiløbere og snowboardere, uanset niveau. Særligt for snowboardere er der en fun-park med half-pipe.

Skiferie i Santa Cristina– En lille brik i et stort puslespil

Santa Cristina er en af de 12 destinationer, som er en del af det omfangsrige skiområde Dolomiti Superski. Du får her adgang til hele 464 skilifte og 1220 kilometer pister. Med liften, som går direkte fra byen, er det nemt at nå den spektakulære skirute ”Sella Ronda”, som er en 40 kilometer lang tur rundt om bjergmassivet, Sella. Turen tager en halv til en hel dag - alt efter evner i sneen. Dette er et must for enhver ivrig skiløber eller snowboarder!

Skiferie til Santa Cristina med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Vi har et godt udvalg af skirejser til Santa Cristina. Uanset om din ferie skal være billig, luksuriøs eller bare bedst til prisen, på har Sunweb den helt rigtige skiferie til dig. Vi har et stort udvalg af hoteller og lejligheder, og vil du slippe for at tænke på madlavning, kan du også vælge holde din skiferie på hotel med halvpension. Når du bestiller en skiferie til Italien hos Sunweb, er lifkortet altid inkluderet i den pris, du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Information om Corona på rejsemålet

Disse oplysninger er udarbejdet af Sunweb baseret på oplysninger fra de italienske myndigheder. Da de nævnte forholdsregler kan ændres konstant, kan der ikke opnås nogen rettigheder herfra, og Sunweb påtager sig intet ansvar for skader som følge af brugen af denne information.

Lokale restriktioner

Afstand på offentlige områder
Ja
1 Meter (2 meter i Sydtyrol) Mundbind er påkrævet ved en afstand på mindre end 1 m eks. hvis du går ned af en travl gade eller er i selskab med fremmede. Mundbind obigatorisk både inde- og udendørs. Mellem kl. 18.00 og 6.00 er mundbind også påkrævet på offentlige områder udendørs.
Mundbind påkrævet
Ja
I Italien er mundbind fra 6 år påkrævet på offentlige områder (indendørs og udendørs). Det anbefales at bruge en FFP2-maske i Sydtyrol, dette er dog ikke oligatorisk.
COVID-19-test inden afrejse eller karantæne
Ja
Skal tages senest 48 timer inden ankomst. Gælder alle inkl. børn i alle aldre.
COVID-19-test på destinationen (stikprøve eller alle)
Nej
Sundhedserklæring
Ja
Karantæne
Ja
Hvis du ikke har en negativ PCR-test ved ankomst til Italien skal du testet indenfor 48 timer, ellers er det obligatorisk, at gå 14 dage i karantæne på en bestemt adresse.
Maksimalt antal personer udendørs
Ja
Det er ikke tilladt at begå sig i grupper i offentligheden.
Er det tilladt at dele en bolig med folk uden for ens egen husstand?
Nej
Udgangsforbud eller andre regler for tidspunkter
Ja
I alle regioner er der et udgangsforbud mellem kl. 22.00 og 05.00 inkl. et rejseforbud mellem regionerne.
Pister
Lukket
Skilifter
Lukket
Mundbind er påkrævet
Skiundervisning
Ja
I mindre grupper end tidligere sæsoner.
Skileje
Ja
Mundbind er påkrævet
Offentlig transport/Taxi/Skibus
Tilgængelig
Tag kun transport hvor det er absolut nødvendigt. Mundbind er påkrævet. I Torino er det også obligatorisk for børn mellem 3 og 6 år at bære mundbind i offentlig transport.
Restauranter
Delvis åben
Afhænger af farvekoden i regionen. Kun åben i 'gule områder' til kl. 18. Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 4 personer pr. bord.
Barer/Afterski
Åben
Mundbind er påkrævet. Altid 1 meter mellem gæsterne. Borde desinficeres efter brug. Mundbind er påkrævet hvis man står inde og endnu ikke har fået tldelt et bord. Maks. 4 personer pr. bord. Lukker kl. 18.
Klubber/Natteliv
Nej
Lukket
Begivenheder (indendørs og udendørs)
Nej
Butikker
Lukket
Lukket til 6. januar 2021. Mundbind er påkrævet
Supermarkeder og apoteker
Åben
Mundbind er påkrævet. I nogle supermarkeder kan det være obligatorisk at bære handsker.
Intet salg af alkohol på bestemte tidspunkter
Nej
Wellness
Åben
Mundbind er påkrævet. 1 m afstand. Swimmingpools og fitness er lukket.
Yderligere regler for fly
Nej
Transfer
Tilgængelig
Mundbind er påkrævet
Tankstationer
Åben
Mundbind er påkrævet
Andre sikkerhedsforanstaltninger for indrejse
Ja
Alle skal have udfyldt en sundhedserklæring ved ankomst til Italien. (https://www.esteri.it/mae/resource/doc/2020/08/modulo_rientro_da_estero__26_08_20_inglese.pdf)
Yderligere regionale regler
Nej
Andre udflugter
Nej
Godt at vide
Fra d. 21 december 2020 til d. 6 januar 2021 er det ikke tilladt at rejse imellem regionerne. 

Adresse

Leitach 18, Klausen, Italy

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden hedder Rom.

Sprog:
Det officielle sprog er italiensk.

Tidszone:
Der er ingen forskel fra Danmark.

Valuta: 
Den officielle valuta i Italien er Euro.

Drikkepenge:
Der gives normalt 10 % i drikkepenge på restauranter, barer og hoteller.

Mad og drikke: 
Italien er kendt for deres pizza og pasta. Vi anbefaler ikke at I drikker postevand.

Åbningstider:
Butikkerne holder generelt lukket mellem kl. 13:00 og kl. 16:00. Det kaldes siesta. Efter kl. 16:00 åbner butikkerne igen indtil kl. 19:00

Kør-selv:
Italiens veje er i god stand. Husk at der skal betales told for at benytte deres veje. Piccolo San Bernardo passet er lukket i hele vintersæsonen (november til juni).

Volt:
Som Danmark, 220 volt.

Mobiltelefon: 
Din danske mobiltelefon virker også i Italien.

Rejsedokumentation: 
Du skal have gyldigt pas.

Turistskat:

Når du kører til Livigno i bil og skal gennem Munt la Schera-tunnelen betales en turistskat på 44.00 euro.

Swimmingpool
På hoteller med swimmingpool er det som udgangspunkt påkrævet at bære badehætte, når poolen benyttes.

Score

Gennemsnitlig score:
6,4 10
Baseret på 1 anmeldelser
Anmeldelser
Faciliteter
6
Ferie
6
Hotel
5
Beliggenhed
7
Forplejning
7
Personlig service
6
Pris & kvalitet
8
Rejsegrupper
Venner
100%

Anmeldelser

Liftkort/skileje/undervisning

Liftkort for Dolomiti Superski indgår i rejsens pris.

Når du bestiller din rejse, kan du i bookingtrinene, se hvilke dage liftkortet er gyldigt. Ønsker du at liftkortet skal gælde andre dage, bedes du kontakte vores salgsafdeling pr. telefon, så de kan ændre det for dig. Det er ikke muligt at få lavet ændringer i liftkortet efter ankomst til destinationen. Priser for udvidelse af liftkort og rabat for fravalg af liftkort finder du også i bookingtrinene.

Rabatter:Liftkort til børn født efter 9.12.2013 er gratis mod fremvisning af ID. Børn født mellem 11.12.2005 og 9.12.2013 samt seniorer født før 09.12.1956 får rabat på liftkort. Disse rabatter er trukket fra din rejses samlede pris.

Legitimation:Ved udlevering af liftkort skal der fremvises gyldig billedlegitimation. 

Overstående priser og rabatter er kun gyldige ved booking, og er ikke gældende på destinationen. På destinationen kan andre priser være gældende.

Du kan bestille din skileje, når du bestiller din rejse.

Bronze

Denne kategori er velegnet til nybegyndere. Skiene er bløde, hvilket gør det nemmere at dreje og bremse. (0-3 uger på ski*)

Sølv

Udstyr i denne kategori er velegnet til lettere øvede skiløbere, Skiene er bløde, men formår stadig at foretage skarpe sving. (3-5 uger på ski*)

Guld

Denne kategori dækker over udstyr af høj kvalitet, som er særligt velegnet til erfarne skiløbere. Udstyret er brugbart på alle typer af pister og i alle sneforhold. (6-9 uger på ski*)

Diamant

Denne type udstyr er udformet på baggrund af den nyeste teknologi og tilfører den erfarne skiløber en maksimal ydeevne. Denne type giver samtidig ret til at skifte udstyr 1 gang pr. uge, hvis du gerne vil skifte imellem ski og snowboard. (+10 uger på ski*)

Bemærk: Ved leje af ski medfølger ikke en hjelm. Denne kan lejes på destinationen.

*Ugerne skal udelukkende bruges for at give et overblik over de forskellige typer. Da vi alle lærer forskelligt, kan det derfor være en anden type, du skal bruge.

Du kan leje udstyr i følgende kategorier:

BronzeDenne kategori er velegnet til nybegyndere. Skiene er bløde, hvilket gør det nemmere at dreje og bremse. (0-3 uger på ski*)

SølvUdstyr i denne kategori er velegnet til lettere øvede skiløbere, Skiene er bløde, men formår stadig at foretage skarpe sving. (3-5 uger på ski*)

GuldDenne kategori dækker over udstyr af høj kvalitet, som er særligt velegnet til erfarne skiløbere. Udstyret er brugbart på alle typer af pister og i alle sneforhold. (6-9 uger på ski*)

Diamant

Denne type udstyr er udformet på baggrund af den nyeste teknologi og tilfører den erfarne skiløber en maksimal ydeevne. Denne type giver samtidig ret til at skifte udstyr 1 gang pr. uge, hvis du gerne vil skifte imellem ski og snowboard. (+10 uger på ski*)

Bemærk: Ved leje af ski medfølger ikke en hjelm. Denne kan lejes på destinationen og er obligatorisk for børn mellem 3 og 7 år.

*Ugerne skal udelukkende bruges for at give et overblik over de forskellige typer. Da vi alle lærer forskelligt, kan det derfor være en anden type, du skal bruge.

Det er ikke muligt at bestille undervisning hjemmefra i Santa Cristina.

Bus info

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din busrejse.

Fly information

Vi har på nuværende tidspunkt ingen information om din flyrejse.

Rejsende

Vælg antal rejsende
Vælg lufthavn

Fejl

Der er sket en fejl