Hov! Der skete en fejl. Siden du leder efter, findes desværre ikke længere.
Gå tilbage

Skiferie til Rasun di Sotto

Destination image
Pistekilometer
29 Km
32 Km
58 Km
0 Km
119 Km
Total
Antal lifte
22
4
6
Højde
2275m
935m
Gletscher
0
Langrend
117Km
Funpark
2
Pistekilometer
134 Km
513 Km
396 Km
0 Km
1043 Km
Total
Antal lifte
86
183
104
Højde
3334m
935m
Gletscher
1
Langrend
800Km
Funpark
15

Info omkring destinationen

Rasun di Sotto i Italien ligger lige ved indgangen til Anterselva-dalen, ikke langt fra Reishach. Byen er omgivet af smukke sneklædte dale og det fantastiske Vedrette di Ries’ bjerglandskab. Ikke mere end 3 kilometer væk ligger det populære skiområde Kronplatz, som byder på enestående skiløb under din skiferie i Italien. Det skal dog ikke kun være Kronplatz der trækker. Rasun di Sotto har andre ting at byde på. I byen finder du bl.a. historiske bygninger, som alle er et besøg værd - heriblandt byens kirke, som er dedikeret til S. Giovanni og som dateres helt tilbage til år 1.070. Derudover kan du se Castel Rasun Vecchia, som er byens gamle retssal og Goller residensen, som er et smukt eksempel på fusionen af landbrug og palæ. Vil du bruge en dag på andet end pisterne, bør du besøge Anterselva-floden, hvor du får det fulde udbytte af områdets fantastiske naturlandskaber.

Skiferie i Italien – Sydtyrols mest populære skiområde

Rasun di Sotto ligger cirka 3 kilometer fra Sydtyrols mest populære skiområde – Kronplatz.  Afstanden skal dog ikke skræmme dig, da der kører shuttlebusser frem og tilbage fra Rasun di Sotto til Kronplatz, og du derfor har let og hurtig adgang til de snedækkede pister.

Hele området omfatter 120 km gode pister og i alt 31 lifter står klar til at transportere dig rundt fra a til z. Har du ikke fået nok ski i løbet af dagen, kan du som noget helt særligt på udvalgte pister også give den gas om aftenen – Et besøg på Kronplatz’ oplyste pister i aften timerne, er bestemt en oplevelse, du bør unde dig selv i løbet af din skiferie i Italien! Kronplatz’ 120 km pister har noget for dig, uanset om du er til ski eller snowboard. Pisterne er en blanding af blå, røde og sorte og fordeles, som du kan se på skemaet og pistekortet ovenfor.

Noget for alle i den smukke natur

Udover det populære område Kronplatz, så byder Puster Valley på hele 200 kilometer langrendsruter! Vinterhiking er helt sikkert også at anbefale, da du får mulighed for at nyde de smukke omgivelser og komme helt tæt på den fantastiske natur på en helt anden måde.

Er du mere til en tur med fart på, er der en kælkerute på intet mindre end 3,5 km, så uden tvivl vil vække stor glæde for børn og barnlige sjæle!

Vis mere Vis mindre

Tips

Avatar
Avatar

Populært rejsemål blandt

Ældre par