Gå tilbage

Skiferie til Passo Tonale

Destination image
Pistekilometer
15 Km
61 Km
24 Km
0 Km
100 Km
Total
Antal lifte
4
19
5
Højde
3000m
1120m
Gletscher
1
Langrend
35Km
Funpark
1

Info omkring destinationen

Passo Tonale - Hyggelig landsby med moderne faciliteter
Passo Tonale i Trentino byder på en god kombination af stemningen fra en gammeldags landsby og faciliteter fra et moderne skisportssted. Byen ligger i 1900 meters højde og tæt ved byen finder du Presena gletcheren, som byder på skiløb i 3.069 meters højde. Gletcheren nås nemt med skiliften fra byen, og oppe fra toppen har du en storslået udsigt over det imponerende landskab. Derudover kan du stå på ski helt ned til byen, Ponte di Legno.

Skiferie med børn
Passo Tonale er yderst velegnet til familier med børn, da byen byder på gode skiskoler og flere pister til nybergyndere og lettere øvende skiløbere. Her er desuden masser af muligheder til dig, som vil prøve kræfter med off piste skiløb. Skiområdet ved Passo Tonale er forbundet med den nærliggende landsby, Ponti di Leno og samlet set byder området på 120 km pister.

Gode restauranter og hyggelige aktiviteter
Passo Tonale er en lille by, som byder på et lille udvalg af gode italienske restauranter og pizzeriaer og et par enkelte barer. Byen har desuden både på svømmehal, kælkebane og skøjtebane, og der er således masser at lave, selv uden ski på.

Se alle Sunwebs skiferier i Italien

Vis mere Vis mindre

Populært rejsemål blandt

Familie med ældre børn
Ældre par
Vennegrupper
Andre