1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Frankrig
  4. Serre Chevalier Vallée
Serre Chevalier Vallée

Skiferie til Serre Chevalier Vallée

Info omkring skiområdet

Skiferie til Serre Chevalier Vallée – Effektivt liftsystem og lange nedkørsler

Skiområdet, Serre Chevalier Vallée, beliggende i de franske Alper, er blevet mere og mere kendt i de senere år, og vi kan godt forstå hvorfor! Det er et af de største skiområder i Frankrig med sine 250 kilometer pister og 65 lifter. Du kan ofte nyde disse mange pistekilometer i solen med områdets hele 300 solskinsdage årligt. Dertil er der blevet investeret i snekanoner, så hele 80 kilometer af pisterne er dækket af snekanoner til at sikre at selv de lavere beliggende pister er beklædt med et godt lag sne over hele sæsonen. Liftsystemet består her af mange større og nyere skilifter, som sikrer at du hurtigt og nemt kan blive transporteret fra dalen til toppen samt rundt i området. Herfra kan du udforske det store skiområde i en højde af hele 2659 meter og opleve lange uafbrudte nedkørsler, som går fra de sneklædte bjergtoppe, løber ned gennem spændende skovstykker og ender i den store dal. I dalen finder du byerne; Briancon, Chantemerle, Villeneuve, Le Monetier Les Bains.

Området er velegnet for både nybegynderen og de garvede skiløbere samt snowboadere. Særligt for nybegynderen er Chantemerle og Villeneuves velegnede pister at tage de første sving på.

Skiferie til Serre Chevalier Vallée – Off-piste og fun-park aktiviteter

Området byder på tilstrækkelige off-piste for de mere erfarne skiløbere samt snowboardere. Dertil finder du her hele fire fun-parker, som er egnet for både skiløbere og snowboardere uanset alder og niveau. Desuden tilbyder deres fun-park hold ’Chevalier Snow Part team’ på freestyle og cross kurser, som du kan læse mere om her.

Skiferie til Serre Chevalier Vallée – Langrend og fakkeltur

Søger du lidt andre aktiviteter end dem, som du finder på pisterne, så har Le Grand Serre Chevalier Vallée også masser af tilbyde her. Du finder i dalen et udmærket langrendsområde, og dertil er der omkring 35 kilometer vandreruter. Cirka to gange om ugen bliver der arrangeret en fakkeltur og der findes også tilstrækkelige bobslædebaner.

Skiferie til Serre Chevalier Vallée - Chantemerle

Med Sunweb har du mulighed for at holde din skiferie i Chantemerle, som er en charmerende by, centralt placeret i skiområdet. Byen er en traditionel fransk Alpe by med gode shopping muligheder, små hyggelige restauranter og mulighed for festlig afterski på bl.a. baren, Le Grotte du Yeti.

Dette er en by, hvor det primære fokus ligger på skiløbet og den fysiske udfoldelse med glimrende træningsfaciliteter og mulighed for forskellige aktiviteter i sneen.

Skiferie til Serre Chevalier Vallée med Sunweb – Altid inklusiv liftkort

Sunweb har et begrænset, men fint udvalg af skiferier til Serre Chevalier Vallée. Uanset om din skiferie skal være billig, luksuriøs eller bare til den bedste pris, har vi noget at tilbyde dig. Når du bestiller din skiferie til Frankrig med Sunweb, er liftkortet altid inkluderet i prisen, som du har betalt hjemmefra.

Se alle Sunwebs skiferier i Frankrig

Pistekilometer

30Km
114Km
90Km
16Km
Total 250Km

Antal lifte

7

20

32

Højde

2800m
1200m

Gletscher

0

Langrend

45Km

Funpark

4

Serre Chevalier Vallée